STR Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Cześć, właśnie pojawiły się L na magazynie, mam wzrost 185 - jak to jest z zamówieniem, przymiarką i ewentualnym nie wzięciem ?
erw Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Cześć, właśnie pojawiły się L na magazynie, mam wzrost 185 - jak to jest z zamówieniem, przymiarką i ewentualnym nie wzięciem ? Jak chcesz ten rower to zamawiaj z wysyłką. Najwyżej zwrócisz, jeśli rozmiar nie taki jak potrzeba. Ewentualnie zamów z odbiorem w sklepie, ale i tak dostaniesz zapakowany. Przynajmniej kiedyś tak było. Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka
STR Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Właśnie dzwoniłem do Deca Magazyn w Łodzi to punkt odbioru, tam tylko wydadzą. Nie można obejrzeć Najlepiej zamówić i odebrać w sklepie, wtedy można zwrócić. Moje wymiary: Wzrost 184,5 Przekrok: 82 Ktoś ma podobnie w L ?
Mik0laj Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 L bym brał. W sklepie nie możesz dostać rowerka w kartonie 😉
STR Opublikowano 11 Stycznia 2022 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Nie wiem jak to mierzyłem w sobotę ale przekrok z książką pod drzwiami wychodzi mi 88 😅 Tak czy siak dopiero w sklepie ocenię jak to leży. Ogólnie pisałem do Decathlonu o kolejną dostępność, wrzucam screen... niestety na am500s chyba nie ma co liczyć 😥
Rokoszoko Opublikowano 12 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 11.01.2022 o 15:59, STR napisał: Nie wiem jak to mierzyłem w sobotę ale przekrok z książką pod drzwiami wychodzi mi 88 😅 Tak czy siak dopiero w sklepie ocenię jak to leży. Ogólnie pisałem do Decathlonu o kolejną dostępność, wrzucam screen... niestety na am500s chyba nie ma co liczyć 😥 Jak jesteś z Śląska to możesz podjechać - przyjechać się moją am100s, może Ci się spodoba, sprzedam Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Rokoszoko
STR Opublikowano 13 Stycznia 2022 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Dziękuję, ale już zamówiony i mam nadzieję że na dniach odbiorę (no i że L będzie git) Ogólnie dramat jest z rowerami jeśli chodzi o ceny - dla przykładu - 2 lata temu Neurona AL 6 zamówiło się za 7999, dzisiaj 10799... a to dalej wersja mocno okrojona
Rokoszoko Opublikowano 13 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2022 Godzinę temu, STR napisał: Dziękuję, ale już zamówiony i mam nadzieję że na dniach odbiorę (no i że L będzie git) Ogólnie dramat jest z rowerami jeśli chodzi o ceny - dla przykładu - 2 lata temu Neurona AL 6 zamówiło się za 7999, dzisiaj 10799... a to dalej wersja mocno okrojona Jak kupowałem strive to spectral był poniżej 10k, neuron na foxie też. Sprawdzałem oferty i tydzień po tygodniu dźwigało się po kilka stówek i jak zwracałem Strive to spectral był już prawie w cenie za którą kupiłem strive Co zrobisz jak nic nie zrobisz
STR Opublikowano 13 Stycznia 2022 Opublikowano 13 Stycznia 2022 W oczekiwaniu na AM człowiek głupieje (już były tutaj przypadki gdzie zamówienie anulowano) i zamiast spać na spokojnie człowiek czyta fora, przegląda opinie oferty... Zapytam się na szybko - czy ten Giant jest lepszą alternatywą dla AM ? https://www.olx.pl/d/oferta/giant-trance-2-29-er-l-2021r-CID767-IDME8p2.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=7
Rokoszoko Opublikowano 14 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2022 (edytowane) 14 godzin temu, STR napisał: W oczekiwaniu na AM człowiek głupieje (już były tutaj przypadki gdzie zamówienie anulowano) i zamiast spać na spokojnie człowiek czyta fora, przegląda opinie oferty... Zapytam się na szybko - czy ten Giant jest lepszą alternatywą dla AM ? https://www.olx.pl/d/oferta/giant-trance-2-29-er-l-2021r-CID767-IDME8p2.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=7 Nie, inny typ roweru jak coś to pamiętaj o mojej, igła. ponegocjujemy jak coś bez problemu Edytowane 14 Stycznia 2022 przez Rokoszoko
STR Opublikowano 14 Stycznia 2022 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Pytanie do osób które miały rower używany (nie były pierwszym właścicielem). Jak wyglądała obsługa gwarancji ? Sprawdzali tylko książeczkę, czy kartę klienta ? A może angażowaliście 1 właściciela ?
TomekCorsa Opublikowano 14 Stycznia 2022 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Ja sprzedałem kilka Rockrider i w jednej sytuacji serwisu nowy właściciel oddał rower podając mój email konta Decathlon. Wymieniał damper. Widziałem naprawę na moim koncie. Drugim razem kupujący powiedział od kogo kupił rower i gwarancja przeszła na niego. Wymieniał łożyska w sterach. Widać że problemu nie robią. Jeden serwis w Łodzi drugi nie wiem. 1
TomekCorsa Opublikowano 15 Stycznia 2022 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Na kanale YT https://youtube.com/channel/UCQFzEoFL5W8HKRuJBJzb8TA są pokazane nowe 2022 ale tylko XC, nie ma mowy o AM. Dobrze te rowery wyglądają, zakładam że AM też się pojawią. Nowa fabryka rowerów też już chyba działa, https://spidersweb.pl/bizblog/decathlon-konczy-budowe-fabryki-rowerow-w-polsce/ Czyżby na wiosnę były rowery z Polski ??? p.s. dwa magazyny, fabryka, podoba mi się to
Rokoszoko Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2022 W dniu 15.01.2022 o 12:06, TomekCorsa napisał: Na kanale YT https://youtube.com/channel/UCQFzEoFL5W8HKRuJBJzb8TA są pokazane nowe 2022 ale tylko XC, nie ma mowy o AM. Dobrze te rowery wyglądają, zakładam że AM też się pojawią. Nowa fabryka rowerów też już chyba działa, https://spidersweb.pl/bizblog/decathlon-konczy-budowe-fabryki-rowerow-w-polsce/ Czyżby na wiosnę były rowery z Polski ??? p.s. dwa magazyny, fabryka, podoba mi się to I tak większość na eksport JA jednak przemyślałem sprawę i rower sobie zostawiam długoterminowo sprzedaż jest nieopłacalna, a jednak pośmigać coś pośmigam jeszcze 1
TomekCorsa Opublikowano 16 Stycznia 2022 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Przyznaj się, nie było zainteresowania. Może bliżej wiosny ...
STR Opublikowano 16 Stycznia 2022 Opublikowano 16 Stycznia 2022 I tym sposobem dzisiaj odebrałem swoją świeżynkę z Deca - na start wleciała folia na ramę od The Trail, pedały zatrzaski (bardzo się do nich przyzwyczaiłem i dla mnie bardzo spoko) i lampka Lumintop. Super sprawa że można licznik wpiąć w miejsce zaślepki. Pierwsza nocna jazda za mną banan na twarzy i czekam na więcej. 1
erw Opublikowano 17 Stycznia 2022 Opublikowano 17 Stycznia 2022 (edytowane) Hej. Czy jest jakiś sposóbna zwiększenie progresji dampera manitou mcleod? Zakładamna 95%, że nie, ale warto zapytać Zauważyłem, że przy większym napompowaniu zaczął mi bujać przy pedałowaniu, a niższe ciśnienie powoduje dobijanie. Platformę mam zazwyczaj ustawioną, na 2-3 pozycji z 4-ech. Edytowane 17 Stycznia 2022 przez erw
Rokoszoko Opublikowano 17 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2022 21 minut temu, erw napisał: Hej. Czy jest jakiś sposóbna zwiększenie progresji dampera manitou mcleod? Zakładamna 95%, że nie, ale warto zapytać Zauważyłem, że przy większym napompowaniu zaczął mi bujać przy pedałowaniu, a niższe ciśnienie powoduje dobijanie. Platformę mam zazwyczaj ustawioną, na 2-3 pozycji z 4-ech. Dziwne, powinno być w drugą stronę. Do jazdy po płaskim używa się ostatnią pozycję 4tą. Ten damper ma to do siebie, że musi być idealnie napompowany pod wagę. Na uszczelce ugięcie jakieś 4-5mm (chyba bo już nie pamiętam. Trzeba byłoby znowu przeliczyć) jak na niego siadasz. Czy da się mu zwiększyć progresje da się
MariuszN88 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Opublikowano 26 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 27.07.2020 o 23:04, Rokoszoko napisał: -> błotniczek mudhugger Jaki dokładnie zamontowałeś? Widziałem że są różne długości. Będę wdzięczny za link. pozdro Edytowane 26 Stycznia 2022 przez MariuszN88
Rokoszoko Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 26.01.2022 o 21:22, MariuszN88 napisał: Jaki dokładnie zamontowałeś? Widziałem że są różne długości. Będę wdzięczny za link. pozdro https://rowerowy.com/sklep/akcesoria/blotnik/prod/mudhugger-medium-rear?v=37818 Nie wiem, czy minimalnie nie żałuje, że nie wziąłem LARGE, bo jak teraz cisnę to chroni tak do ramion, plecak u góry i kask ciągle mam uwalony Brakuje tego 1-2cm, aby w 100% chronił. Do tego z boku fajnie widać, jak zbiera wodę... I odbija ją idealnie w napęd, wręcz robi prysznic w dół Trzeba z nim na maxa dbać o napęd, bo jak nie to nasz łańcuch Tak skończy Szczęście, że nie był on pierwszej świeżości, to nie szkoda mi aż tak. Bez błotniak w zimę czasem zapominałem aby to posmarować i nigdy, żaden poprzedni łańcuch tak nie skończył Edytowane 29 Stycznia 2022 przez Rokoszoko
coueck Opublikowano 13 Lutego 2022 Opublikowano 13 Lutego 2022 Gdyby ktoś był zainteresowany zakupem AM100S rozmiar XL to mam taki do sprzedania. Poznań https://www.olx.pl/d/oferta/rower-mtb-rockrider-am100s-xl-CID767-IDNSpHL.html 1
kmucha3212 Opublikowano 21 Lutego 2022 Opublikowano 21 Lutego 2022 (edytowane) Panowie i Panie, AM100s ma znowu nową cenę - 7899zł Edytowane 21 Lutego 2022 przez kmucha3212
TomekCorsa Opublikowano 21 Lutego 2022 Opublikowano 21 Lutego 2022 5600 roczne do prawie 8 nowe i jestem przekonany że nie sprzeda.
Cosmo Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 W dniu 21.02.2022 o 20:06, TomekCorsa napisał: 5600 roczne do prawie 8 nowe i jestem przekonany że nie sprzeda. A to dlaczego?
erw Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 5600 roczne do prawie 8 nowe i jestem przekonany że nie sprzeda. Dlaczego?Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi