Skocz do zawartości

Gravel do około 3000 - 4999 zł

Piotr Apostoł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie, skoro bylem na granicy 58 a 61, to wydaje mi sie, ze w ramach wygody lepszy bedzie mniejszy rozmiar, zgadza sie?

Opublikowano

Najlepiej sie przymierzyć i samemu ocenić śle wg tego co można przeczytać to jest jak mówisz ze większy rozmiar to podobno bardziej komfortowo

Opublikowano
Wlasnie, skoro bylem na granicy 58 a 61, to wydaje mi sie, ze w ramach wygody lepszy bedzie mniejszy rozmiar, zgadza sie?

Najlepiej przymierzyć.

Jak nie masz jak to wszędzie piszą, że lepiej wziąć mniejszy. Ja na pewno bym brał mniejszy, bo nie jestem rozciągnięty i mam krótkie ręce.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jest karbonowy calkowicie

Czy ktos moze powiedziec czy Soot 30 ma calkowity carbonowy widelec? Czy tylko nogi? 
Nie ma jasnosci na stronie producenta. KELLYS Carbon Disc - 1.5 tapered steerer, flat mount disc brake, 12x100mm thru axle.

dad00330783c1a8f48182481753f4246.jpg
Opublikowano (edytowane)
W dniu 15.02.2020 o 18:21, petas93 napisał:

A co powiecie o Cube Nuroad Pro, w cenie 4600, model 2020? Jak z wygoda na tym modelu? Coś lepszego można dostać w tej cenie?

Za nieco ponad 100 więcej wyrwałem Soot'a 70 - Apex, hydraulika. W Nuroad'zie nie mogłem jakoś dopasować rozmiaru. 

Edytowane przez piotrofff
Opublikowano

Esker 6.0 z 2019r tez pododobnie można wyrwać 

Opublikowano

A Soot 70 to lepsza propozycja niz Cube? Apropos Eskera 6.0 to nie mam pojecia gdzie moglbym go wyrwac. Nigdzie ich nie ma..

Opublikowano

Dla mnie to trochę lipna ta firma,tez to widziałem ale zrezygnowałem z zamówienia u nich po przeczytaniu regulaminu.

nie ma prawa zwrotu towaru zamówionego pod zamówienie a takie właśnie jest esker.wg mnie to ogranicza prawa konsumenta 

Opublikowano
Dla mnie to trochę lipna ta firma,tez to widziałem ale zrezygnowałem z zamówienia u nich po przeczytaniu regulaminu.
nie ma prawa zwrotu towaru zamówionego pod zamówienie a takie właśnie jest esker.wg mnie to ogranicza prawa konsumenta 
Z ustawą się zapoznaj, a później komentuj.

Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
49 minut temu, Chmielo napisał:

Masz prawo do zwrotu każdego towaru w przeciągu 14 dni od daty jego zakupu, o ile zakup nie był dokonany na firmę - w takiej sytuacji to sklep decyduje o tym, czy jest możliwy zwrot czy nie. Mowa oczywiście o transakcjach internetowych.

Opublikowano
30 minut temu, xanatos1818 napisał:

Masz prawo do zwrotu każdego towaru w przeciągu 14 dni od daty jego zakupu, o ile zakup nie był dokonany na firmę - w takiej sytuacji to sklep decyduje o tym, czy jest możliwy zwrot czy nie. Mowa oczywiście o transakcjach internetowych.

Czytajcie ze zrozumieniem co napisałem a nie wyjeżdżacie mi tu z ustawą.

jasne ze masz prawo zwrotu towaru zakupionego poza lokalem przedsiębiorstwa.

ale ta firma ma coś takiego jak regulamin i według nich nie masz prawa zwrotu roweru krossa jeśli był na zamówienie!wejdź na stronę i przeczytaj zamiast robić ze mnie głupka.

https://salon2kolka.pl/regulamin-zwrotow-kross/

Taki regulamin tej firmy mi osobiście nie odpowiada i nie kupił bym tam roweru.

Punkt 4 regulaminu

Godzinę temu, wolek napisał:

Z ustawą się zapoznaj, a później komentuj.

Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka

Z regulaminem sie zapoznaj firmy o której była mowa a nie do ustawy mnie odsyłasz

https://salon2kolka.pl/regulamin-zwrotow-kross/

Opublikowano

Ja sam zamówiłem w olimipi narazie cźekam na zamówienie wiec zbyt wiele Ci nie powiem

Opublikowano

Kogoś ogarnia tą rozmiarówkę soota,co przy moim wzroście 182cm i 82cm przekroku wybrać M czy L? W sklepie mnie na L odrazu usadzali,jeździłem na obu i mam dziwne wrażenie ze w górnych chwytach wygodniej było na M a w dolnym na L

Opublikowano

Teoretycznie L jest od 185, ale ja mam 187 i nie wydaje mi się rama L jakaś duża. Musisz się przejechać niestety:-)

Opublikowano

U mnie temat już nie aktualny soota nie wybrałem.Kupiłem Marin Nicasio 2 i jestem zadowolony i to bardzo.Cena 4950 stalowa rama z kartonowym widelcem 11,6kg w rozm.56 wczoraj pękła pierwsza trasa 50km i jestem w ciężkim szoku jak on pięknie jezdzi:)jego zwrotność i prędkość na szutrach poprostu rewelacja a geometria dla mnie bardzo wygodna 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Chmielo napisał:

stalowa rama z kartonowym widelcem

Sorry nie mogłem się powstrzymać:).

Edytowane przez Yarooo
Opublikowano

Haha na szczęście tylko literówka:) jak by był kartonowy to by mi we wczorajszych warunkach przemókł;)

Opublikowano

Jestem prawie przekonany do zakupu Soot 70, jednak czym się różnią wersje z 2019 i 2020? W specyfikacji nie widzę różnicy, prócz tego ze kolor jest delikatnie inny 

Opublikowano

Ja tez nie widzę różnicy poza różnica cenową a ta jest ogromna:)

Opublikowano

Macie jakieś opinie na temat Cube Nuroad Pro? Geometria ramy jest w punkt dla mnie. Tiagra i mechanika mi aż tak nie przeszkadza, mimo, że w tym budżecie mam o wyrwania Kellys Soot 50 2019 (ten jednak do mnie nie przemawia, i ta duża korba). Ktoś coś?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Opublikowano
W dniu 02.03.2020 o 08:03, Chmielo napisał:

Я купил Marin Nicasio 2, и я доволен, и это очень много. Цена 4950 стальной рамы с картонной вилкой

i gdzie go znalazłeś za tę cenę?

Opublikowano

Na ten moment masz na Allegro jeszcze sklep z Warszawy,bo w moim już podnieśli cenę o 500zł

46 minut temu, mdogx napisał:

i gdzie go znalazłeś za tę cenę?