Skocz do zawartości

Indiana - wszystko o rowerach tej marki.

kamils.
Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez SzajBajk,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, valgir napisał:

pomaga to na jakies pierwsze 30 min.

Raczej o takie rzeczy pytaj w dziale nasze rowery:

Opublikowano

Storm x7 19" już niedostępny w sklepie internetowym :(

Opublikowano
3 godziny temu, michal82 napisał:

już niedostępny

No to chyba x8 jest ci przypisana :D

Opublikowano
W dniu 23.11.2020 o 21:06, zabowy napisał:

Mogę zmierzyć

I jak tam? Mozesz pomierzyć te wartości?

Stack-And-Reach-Frame300.jpg.541c7c2d6d9bdb9604adb566eccc5c4f.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem Indiana X-Road 5. Za tą cenę i z tym osprzętem zaoszczędziłem z 1000 zł  względem markowych rowerow. Może nie prestiżowy ale po 2 miesiącach uważam,  że to dobry wybór.  Pracuje po regulacjach idealnie. Do użytku turystycznego polecam. Faktem jest, że nie polegałbym tu na serwisie. Natomiast dla tych lubiących i znających się minimalnie to naprawdę świetna opcja. Rower to nie rakieta i nie ma w nim nic skomplikowanego. 

Pozdrawiam niezdecydowanych i wątpiących. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I jak sprawuje się X10 po czasie, ktoś może podzielić się spostrzeżeniami?😀

Opublikowano
1 godzinę temu, przemekd napisał:

jak sprawuje się X10 po czasie

Najsłynniejszym użytkownikiem X10 na forum jest @hudezz :D

Opublikowano
W dniu 30.12.2020 o 08:46, przemekd napisał:

I jak sprawuje się X10 po czasie, ktoś może podzielić się spostrzeżeniami?😀

Jak dla mnie X10 sprawuje się bardzo dobrze, po dopasowaniu i wymianie kilku komponentów nie mam na co narzekać. Miałem problem z suportem na początku ale udało się go rozwiązać :) jak masz konkretne pytania, śmiało pisz PW kolego 😉

Opublikowano

Jest na sali osoba która ma 176cm wzrostu, przekrok 83cm i użytkuje ten rower? Bo zastanawiam się nad kupnem 🙃

Opublikowano

@DrzonosNa poprzednich stronach był kolega który użytkował 19" mając 177cm.

Opublikowano

Witam wszystkich!

od kilku dni przeglądam neta w poszukiwaniu roweru i jako fan kanału na yt Szaja trafiłem na to forum :)

co więcej bardzo przypadł mi do gustu w/w rowerek X8 :D 

ale cena się zmieniła i niestety nie jest to -20% na jakie pewnie nie tylko ja czekałem

https://www.mediaexpert.pl/rowery/rowery-mtb/rower-indiana-storm-x8-m19

5 799,99zł 😢

Opublikowano

No to grubo.

X7 w rozmiarze 21 cali też ma kosmiczna cenę 5199zl.

Opublikowano
1 godzinę temu, michal82 napisał:

No to grubo.

No dziwne te ceny, bo rama 19 3000zł.

Opublikowano

Moze dodali jakieś elementy z włókna cukrowego 😂😂😂😂

A na poważnie to kogoś konkretnie pokręciło z tymi cenami, X10 5899 😂😂😂😂

Opublikowano
2 godziny temu, michal82 napisał:

No to grubo.

Troche ponad 3 miesiące temu kupiłem ten rower w za 46% ceny obecnej czyli 2400 zł. Poprostu szok.

Opublikowano

Rzeczywiście ceny masakrycznie skoczyły. Miesiąc temu dałem za X9 4K. Podejrzewam, że to zwyżka po to żeby kolejna promocja była bardziej chwytliwa.

1 godzinę temu, Marcin_B napisał:

No dziwne te ceny, bo rama 19 3000zł.

Tylko, że chyba w  żadnym sklepie nie ma. Chciałem kupić i większości lokalizacji nie znalazłem.

Opublikowano
2 godziny temu, krilan1990 napisał:

Troche ponad 3 miesiące temu kupiłem ten rower w za 46% ceny obecnej czyli 2400 zł. Poprostu szok.

Dokładnie ja tak samo. W ostatni dzień września X7 rama 19 z dwoma przeglądami gwarancyjnymi 2400 w ME w Głogowie, ostatnia sztuka.

Opublikowano
W dniu 8.01.2021 o 18:09, hudezz napisał:

A na poważnie to kogoś konkretnie pokręciło z tymi cenami, X10 5899 😂😂😂😂

Marketing i ogłupiania ludzi ciąg dalszy. Będzie super promocja z ceny"wyjściowej".

Opublikowano (edytowane)

Pytanie do posiadaczy X8, X9. Jaki macie łańcuch u siebie? U mnie włożyli KMC X11 118 ogniw. W specyfikacji roweru jest Shimano HG 700, ale on wg. opisów ma 116 ogniw. Chciałem kupić Shimano na  podmianki , ale nie wiem czy te 116 ogniw nie za mało. Jak wrzucę na największy blat z przodu i z tyłu to łańcuch jest mocno napięty, a wózek przerzutki jest prawie poziomy jak na fotce. Uprzedzając komentarze: wiem że tak się nie jeździ. 🙂.

IMG_20210111_191523_resized_20210111_071750242.jpg

Poprawka. Policzyłem ogniwa. Jest 110. Myślałem, że jest włożony łańcuch takiej długości jak go sprzedają. Shimano zatem też podejdzie. Nie ma tematu.

Edytowane przez rafbog
Opublikowano
13 godzin temu, rafbog napisał:

Pytanie do posiadaczy X8, X9. Jaki macie łańcuch u siebie? U mnie włożyli KMC X11 118 ogniw. W specyfikacji roweru jest Shimano HG 700, ale on wg. opisów ma 116 ogniw. Chciałem kupić Shimano na  podmianki , ale nie wiem czy te 116 ogniw nie za mało. Jak wrzucę na największy blat z przodu i z tyłu to łańcuch jest mocno napięty, a wózek przerzutki jest prawie poziomy jak na fotce. Uprzedzając komentarze: wiem że tak się nie jeździ. 🙂.

IMG_20210111_191523_resized_20210111_071750242.jpg

Dla pewności zobacz położenie wózka na małych zębatkach. Jeśli masz miejsce możesz dołożyć pare ogniw  

Opublikowano
W dniu 8.01.2021 o 15:49, michal82 napisał:

No to grubo.

Teraz dali promocję -20% ale i tak jest drożej o ok. 1 tys. niż jeszcze kilka dni temu - a czekałem na zimową wyprzedaż...