Gość Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 3 godziny temu, Skoor napisał: Rower piękny. No i super. "Będzie Pan zadowolony", jak to mówią.
Skoor Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Mam nadzieję.Jest tylko jeden problem. Nie wiem czy wytrzymam do wiosny żeby pojeździć
89neo Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Mam nadzieję.Jest tylko jeden problem. Nie wiem czy wytrzymam do wiosny żeby pojeździć Ja mam nowy rower od miesiąca i uwierz mi, korci niesamowicie... A do wiosny tak daleko Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
WojtekWojtek Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 34 minuty temu, Łukasz_P napisał: Noooo dzisiaj tylko +10 🥶 Idealna pogoda, żeby pokręcić lub pobiegać. 1
Skoor Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Nie rozumiem w czym macie problemSzkoda mi rower niszczyć w taką pogodę. Przynajmniej ten nowy-stary. Bo na starym mogę cisnąć tylko nie wiem czy w taką pogodę nie wolę pobiegać, ale grunt to się ruszać
WojtekWojtek Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 17 minut temu, Skoor napisał: Szkoda mi rower niszczyć w taką pogodę. Przynajmniej ten nowy-stary. Bo na starym mogę cisnąć tylko nie wiem czy w taką pogodę nie wolę pobiegać, ale grunt to się ruszać Widzę, że musisz zapoznać się z zasadami Velominati - a szczególnie z zasadami nr 5 i 9: http://www.trzymajkolo.pl/2013/01/na-stronie-velominati-rules-mozna.html
Skoor Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 A mam jeszcze takie głupie pytanie...W rowerze są pedały SPD szosowe do których nie mam butów. Mogę sobie pojeździć na nich w zwykłych butach (pomijając wygodę takiego rozwiązania) czy je zniszczę w ten sposób.
SzpiceR Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Pedałów nie zniszczysz, najwyżej buty, ale bezpiecznie na tym nie pojedziesz Kup jakieś platformy za dyszkę w markecie i przykręć
Janusz Kolarswa Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Panowie, a co powiecie o tych rowerkach? https://www.olx.pl/oferta/koga-miyata-carbon-team-edition-szosa-na-bardzo-dobrym-osprzecie-CID767-IDuBYh3.html https://www.olx.pl/oferta/corratec-forcia-ca-carbon-ultegra-szosa-rozmiar-m-CID767-IDtKXWj.html
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opublikowano 14 Grudnia 2018 17 minut temu, Skoor napisał: I jedziemy do domu. Piękny jest. Grtulacje! W dniu 8.12.2018 o 08:55, 89neo napisał: Ja mam nowy rower od miesiąca i uwierz mi, korci niesamowicie... A do wiosny tak daleko Znam to Czekam na jakiś ładny suchy mroźny weekend, to się Trybika przewietrzy. A na co dzień meczę MTB
szymar Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Kurczę piękna maszyna!! Niech się jeździ!
WojtekWojtek Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opublikowano 14 Grudnia 2018 2 godziny temu, Skoor napisał: I jedziemy do domu. Teraz tylko buty szosowe i jakieś ciuchy
Antyszprycha Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Z takim pasażerem to można podróżować ! Życzę wielu bezpiecznych kilometrowWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Skoor Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Dzięki Panowie. Znając życie przeszczepie platformy z mojego MTB i w niedzielę uderzę w trasę jak będzie sucho. Ciuchów dostałem trochę w spadku z rowerem, ale buty i bloku muszę kupić na wiosnę.
Cris92 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Nieźle. Ja na wiosnę kupuję swoją pierwszą. Tylko nową, bo nie znam się na tyle żeby próbować kupować używke. Nastawiam się na negocjacje Krossa Vento 4.0 2019.Wysłane z mojego P10 przy użyciu Tapatalka
Antyszprycha Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opublikowano 14 Grudnia 2018 2 godziny temu, Cris92 napisał: Nieźle. Ja na wiosnę kupuję swoją pierwszą. Tylko nową, bo nie znam się na tyle żeby próbować kupować używke. Nastawiam się na negocjacje Krossa Vento 4.0 2019. Wysłane z mojego P10 przy użyciu Tapatalka Kupuj na dniach bo na wiosne już nie będą skłonni do mocnych negocjacji
WojtekWojtek Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opublikowano 14 Grudnia 2018 4 godziny temu, Skoor napisał: niedzielę uderzę w trasę jak będzie sucho Tylko opony nabij porzadnie - z 7 bar. Przeczytaj zreszta na oponach jaki maja zakres.
Cris92 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Kupuj na dniach bo na wiosne już nie będą skłonni do mocnych negocjacjiTo to wiem, tylko teraz moja druga połowa nie pozwala, bo są inne wydatki. Do tego jestem ledwo co po szyciu dłoni, więc przymiarki też odpadają, a do kompletu jestem na antybiotyku, bo coś mi się na płuca przypałętało...Zostaje czekać i liczyć, że uda się zejść za nowego Vento z 3999 na jakieś 3500...Wysłane z mojego P10 przy użyciu Tapatalka
szerszenlw Opublikowano 16 Grudnia 2018 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Dodam, że ma to być pierwsza szosa, więc nie chciałbym się zarazić zbyt sportową geometrią i odczuć odrobinę komfortu z jazdy 😉
maniol Opublikowano 16 Grudnia 2018 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Skoro tabelkę zrobiłeś w Excelu to może lepiej wrzuć screen, a nie foto?Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
szerszenlw Opublikowano 16 Grudnia 2018 Opublikowano 16 Grudnia 2018 A tak jakos po nocy wyszło, że było mi łatwiej. Tak czy inaczej udało mi się wygrać z praktycznie nowym cube attain sl 2017, za którego zapłaciłem 2380zł. Chyba niezły deal, co myślicie?
SzpiceR Opublikowano 16 Grudnia 2018 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Jeśli na 105 to rzekłbym, że zajebiscie
Rekomendowane odpowiedzi