Puncu Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Nieźle. Sam miałem błotnik Race Fender na wahaczu by chronić dolne łożyska ramy, i wiem że po jednej trytce to mało. Zamiast 4 było 8 i wtedy nie pękały
Kkaaeell Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Z mojego roweru nie odpadl tylko sam usunelem bo tluklo niemilosiernie
Bujak Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Mudhugger nie telepie się wcale.Można skakać, a i tak się trzyma.Czy ta przedłużka daje radę? Jak wyglądają plecy po zabawie w błocie?
Gość Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 1 minutę temu, Bujak napisał: Czy ta przedłużka daje radę? Jak wyglądają plecy po zabawie w błocie? Jeszcze nie miałam okazji sprawdzić.
User56sz Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Skoro omijasz kałuże to będzie ciężko
Bujak Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Skoro omijasz kałuże to będzie ciężko Przez internet to każdy odważny Spróbuj tak w twarz koleżance powiedzieć
Gość Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 29 minut temu, User56sz napisał: Skoro omijasz kałuże to będzie ciężko Od czasu zamontowania nie za bardzo miałam jak przetestować. Przedłużki kupiłam całkiem niedawno, ale jak już się wybiorę w teren, to z pewnością podzielę się wrażeniami. 16 minut temu, Bujak napisał: Przez internet to każdy odważny Spróbuj tak w twarz koleżance powiedzieć Aż taka groźna to nie jestem, choć mąż czasem przytrzymuje klamkę od drzwi z drugiej strony i puszcza dopiero wtedy, gdy się upewni, że od razu go nie zabiję
User56sz Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Ja to mam przetrenowane ze swoją żoną, ...jestem bardzo ostrożny i stoję dalej. 1
Bujak Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Podsumowując należy uznać, że użytkownicy rowerów z błotnikami są mniejszością narodową (do której się zaliczam) i w związku z tym apeluję, żeby uszanować prawa również tej mniejszości
Gość Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 5 minut temu, Bujak napisał: Podsumowując należy uznać, że użytkownicy rowerów z błotnikami są mniejszością narodową (do której się zaliczam) i w związku z tym apeluję, żeby uszanować prawa również tej mniejszości Jeszcze się o dotację z Unii postarajmy na walkę o nasze prawa
User56sz Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Ja też lubię błotniki i jestem ich fanem z dużą praktyką Albo błotnik+ 1
specialized34 Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 A ja dodam od siebie ze każdy robi to co lubi, i każdy ma swoje zdanie na temat blotnikow do rowerów xc czy enduro. Ja np bym nie założył tego typu blotnikow bo z racji nazwę to profanacja, swojego roweru a tym bardziej sprawiały by mi ogromny problem, np na zawodach gdy by teren był bardzo blotnisty, i nie z racji czystości, lecz kłopotu zbierające się błota. Ale jeśli jej pasują i nie przeszkadzają to tak naprawdę zdanie innych ludzi się nie liczy. Ale i również każdy ma prawo się wypowiedzieć.Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 54 minuty temu, specialized34 napisał: A ja dodam od siebie ze każdy robi to co lubi, i każdy ma swoje zdanie na temat blotnikow do rowerów xc czy enduro. Ja np bym nie założył tego typu blotnikow bo z racji nazwę to profanacja, swojego roweru a tym bardziej sprawiały by mi ogromny problem, np na zawodach gdy by teren był bardzo blotnisty, i nie z racji czystości, lecz kłopotu zbierające się błota. Ale jeśli jej pasują i nie przeszkadzają to tak naprawdę zdanie innych ludzi się nie liczy. Ale i również każdy ma prawo się wypowiedzieć. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Słusznie Waść prawicie! Forum jest po to, aby dyskutować i wymieniać się poglądami.
Gość Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Ale na wiosnę sziva zdejmie błotnik, po co jej dodatkowy balast Ja używam błotnik czasami ale do roweru enduro bym nie założył
TOMALA72 Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) 55 minut temu, piter614 napisał: Ale na wiosnę sziva zdejmie błotnik, po co jej dodatkowy balast Ja używam błotnik czasami ale do roweru enduro bym nie założył 12 trytek zaciśniętych na ramie...nie zdejmie😂 Edytowane 27 Lutego 2019 przez TOMALA72
Gość Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 4 minuty temu, TOMALA72 napisał: 12 trytek zaciśniętych na ramie...nie zdejmie😂 Nie zdejmie
PiotrekGT Opublikowano 2 Marca 2019 Opublikowano 2 Marca 2019 @SzivaJaki masz przekrok jeśli wolno wiedziec? Sam do wielkich nie należę i zastanawiam sie czy przy swoim przekroku 77,5 nie przejść na korbę 170mm.
Gość Opublikowano 2 Marca 2019 Opublikowano 2 Marca 2019 Godzinę temu, PiotrekGT napisał: @SzivaJaki masz przekrok jeśli wolno wiedziec? Sam do wielkich nie należę i zastanawiam sie czy przy swoim przekroku 77,5 nie przejść na korbę 170mm. Mierzony przeze mnie 74cm, ale na bikefittingu wyszło 75cm.
Gość Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 W Soilu zmieniłam mostek z 50mm Krossa na 35mm Funn Funnduro i kapsel z Krossa na Dartmoor Ride Your Way. To była miłość od pierwszego spojrzenia
Gość Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 Doszła jeszcze gumowa osłona Da Bomb pod łańcuch ☺️
User56sz Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Mostek piękny ale ta osłona plastikowa pod łańcuch mnie się nie podoba, trochę taka przesadzona wielkością. Przepraszam Edytowane 9 Marca 2019 przez User56sz
Gość Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 32 minuty temu, User56sz napisał: Mostek piękny ale ta osłona plastikowa pod łańcuch mnie się nie podoba, trochę taka przesadzona wielkością. Przepraszam To jest gumowa osłona. Zobaczę jak to będzie się sprawować, choć faktycznie filigranowo to nie wygląda No i nie masz za co przepraszać. Każdy ma prawo do swojego zdania i ja to bardzo szanuję.
Kkaaeell Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 Od kiedy zmienilem przezutke na shadow + lancuch nie obija mi sie nawet w trudnym terenie
Gość Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 1 minutę temu, Kkaaeell napisał: Od kiedy zmienilem przezutke na shadow + lancuch nie obija mi sie nawet w trudnym terenie Mi jeszcze też łańcuch nie walnął w ramę, a przerzutkę mam Sram X0 ze sprzęgłem 2 typu. W tym sezonie jednak zamierzam trochę więcej po wertepach pojeździć, więc zobaczę po śladach na osłonie czy jest potrzeba posiadania dodatkowej ochrony. Osłonki kupiłam przy okazji innego zakupu, bo była promocja na nie, a i brakowało mi kilku złotych do darmowej przesyłki za resztę zamówionych przedmiotów
User56sz Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 Czemu wymieniłaś nowe opony, na nowe opony ?
Rekomendowane odpowiedzi