Eldo Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Opublikowano 16 Maja 2018 Jak by w piątek pogoda dopisała po południu można by było przejechać kontrolnie trasę Ja juz wolne zaplanowałem więc chętnie mogę się ustawic na starcie w ramach "zapoznania trasy" przed sobotą.
ponczi Opublikowano 17 Maja 2018 Opublikowano 17 Maja 2018 Z dużą dozą prawdopodobieństwa trasa może być dość mokra. Tym bardziej, że bodajże na całej długości są drzewa, więc nawet spore słońce nie zdąży wszystkiego wysuszyć. Dodatkowo warto wziąć pod uwagę lekką parność.
de Villars Opublikowano 17 Maja 2018 Opublikowano 17 Maja 2018 19 godzin temu, Eldo napisał: Jak by w piątek pogoda dopisała po południu można by było przejechać kontrolnie trasę Ja juz wolne zaplanowałem więc chętnie mogę się ustawic na starcie w ramach "zapoznania trasy" przed sobotą. Niestety, mnie dziś przewiało i niespecjalnie się czuję. Więc jutro musze zrobić wszystko, żeby mnie nie rozłożyło. Zatem regeneracja na maksa - ostatnio na rowerze byłem w poniedziałek...
Eldo Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Opublikowano 17 Maja 2018 (edytowane) Jak by ktos chciał poczytac o wyscigu wszystkie ważne informacje sa tutaj : http://wyscigrowerowy.pl/2018/05/17/wazne-informacje-2/ Tak wiec do zobaczenia na starcie Edytowane 17 Maja 2018 przez Eldo
Gość Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 No i jak z jutrem? O której się tam planujecie pojawić, gdzie się spotykamy? Biorąc pod uwagę, że nie rozpatrywaliśmy dojazdu samochodem, tylko na rowerach, to co zabieracie: banana, coś do picia, dętkę, pompkę, łyżki, telefon, klucze, pieniądze, kurtkę przeciwdeszczową? Czy może odpuścić to wszystko w cholerę (zawsze to niepotrzebne gramy na starcie)? Ja dałem ciała oczywiście z zapisaniem się, więc będę to musiał zrobić w biurze zawodów przed startem, dlatego postaram się tam dotrzeć jak najwcześniej...
Eldo Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Jak patrze za okno to mam mieszane uczycia co do jutra 🙃 Mam w planie byc w biurze zawodow ok 08:30. Biore ze soba maly plecak ktory wsadze do wozu technicznego co ma jechac przed startem na mete. Bidon jeden jakis mały 0,5L moze ze dwa batony i tyle przy sobie. Na dojazd pewnie jakis cieplejszy stroj i cos na deszcz zebym dojechal jak czlowiek 😊 A tutaj taka sytuacja 😳 napisałem na FB czy nie ma ktos pozyczyc lemondki no i wpadla na przymiarke z dowozem pod dom 😳😊 Nie ma zywcem jak przetestowac tego w terenie, moze odpale trenazer i zobacze z czym to sie je 😉 Pierwsze wrazenie jest pozytywne, wygoda odczowalna po wstepnym ustawieniu wszystkiego. Czy przy „czasowce” to zadziała nie mam pojecia 😊 bede miał zalozona, sprawdze podczas dojazdu. Edytowane 18 Maja 2018 przez Eldo
Antyszprycha Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 8 godzin temu, Eldo napisał: Jak patrze za okno to mam mieszane uczycia co do jutra 🙃 Mam w planie byc w biurze zawodow ok 08:30. Biore ze soba maly plecak ktory wsadze do wozu technicznego co ma jechac przed startem na mete. Bidon jeden jakis mały 0,5L moze ze dwa batony i tyle przy sobie. Na dojazd pewnie jakis cieplejszy stroj i cos na deszcz zebym dojechal jak czlowiek 😊 A tutaj taka sytuacja 😳 napisałem na FB czy nie ma ktos pozyczyc lemondki no i wpadla na przymiarke z dowozem pod dom 😳😊 Nie ma zywcem jak przetestowac tego w terenie, moze odpale trenazer i zobacze z czym to sie je 😉 Pierwsze wrazenie jest pozytywne, wygoda odczowalna po wstepnym ustawieniu wszystkiego. Czy przy „czasowce” to zadziała nie mam pojecia 😊 bede miał zalozona, sprawdze podczas dojazdu. Osobiście nie próbowałbym lemondki po raz pierwszch na zawodach. Do tego trzeba się przyzwyczaić. Lepiej mieć zarzuty do siebie, że wynik ew. nie poszedł niż do tego, że założyłeś lemondke na której nigdy nie jezdziłeś
Eldo Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Opublikowano 18 Maja 2018 Nie musze z niej korzystać podczas czasowki, pojade dojazdowke i sobie zobacze o co chodzi nie trzeba tysiaca km zeby poczuc czy cos pomaga czy szkodzi Nie powoduje ograniczen przy chwytach „standardowych” wiec niech sobie bedzie zalozona.
de Villars Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Ja się wybieram koło 8:00, tak by do biura zawodów dotrzeć ok. 9:00. @Łabędź - jak to nie za późno, to możemy sie umówić np. koło mostu Wandy? Ma nie padać, więc niczego szczególnego ze sobą nie biorę. I tak nie mam ciuchów na mokro, bo w deszczu szosą nie jeżdżę Edytowane 18 Maja 2018 przez de Villars
Eldo Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Opublikowano 18 Maja 2018 Trasa na 100% bedzie mokra, dojazd raczej na sucho poza puszcza. Zastanawiam sie czy gnac na niepolomice czy przez puszcze obczaic trase od polowy w strone zabierzowa. Pomysle rano
de Villars Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 Ja mam jedną alternatywę jadę przez Brzegi, Niepołomice do Zabierzowa. Wystartuję przed 8:00 to na 9:00 będę akurat. Zawody się zaczynają 10:15, ale nie wiadomo kiedy przyjdzie samemu startować. Jak po kolejności zgłoszeń to będę raczej gdzie koło początku
Eldo Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Alfabetycznie co 30sek Edytowane 18 Maja 2018 przez Eldo
de Villars Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 Też właśnie doczytałem Zatem będę bliżej końca.
Gość Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 Godzinę temu, de Villars napisał: Ja się wybieram koło 8:00 Ja koło 8:00 to jednak chciałbym być już na miejscu, bo nie złożyłem jeszcze zgłoszenia, a nie chciałbym tego tam w biurze zawodów załatwiać na ostatnią chwilę, bo znając moje szczęście do takich gówien formalnych, to coś się wykrzaczy, będą komplikacje i nie pójdzie jak z płatka. Też jadę przez most Wandy, Brzegi, Grabie, Niepołomice. A Ty w ogóle jak tam się czujesz? Wszystko już ok? 10 godzin temu, Eldo napisał: bede miał zalozona, sprawdze podczas dojazdu Ty to jesteś hardkor. 10 godzin temu, Eldo napisał: Biore ze soba maly plecak ktory wsadze do wozu technicznego co ma jechac przed startem Też tak chyba zrobię. Pierwotnie miałem upychać wszystko do kieszonek koszulki, ale potem musiałbym z tym i startować... Fajnie będzie Was poznać. @Puncu, @Wojtek - też tam w końcu będziecie czy jednak nie?
de Villars Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 3 minuty temu, Łabędź napisał: A Ty w ogóle jak tam się czujesz? Wszystko już ok? W zasadzie tak, czuje się ok. Natomiast forma to zagadka. No i trochę obawiam się mokrej trasy - niby prosta, ale jednak jakaś obawa jest...
Gość Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 2 minuty temu, de Villars napisał: No i trochę obawiam się mokrej trasy Myślę, że jedyne, czego powinniśmy się w związku z tym bać, to mokrego tyłka podczas wchodzenia na podium do dekoracji. Na prostej drodze w poślizg się przecież raczej nie wpadnie, kraksy też raczej wydają się mało prawdopodobne, bo jednak to nie będzie peleton, a i wody nie będzie tam też na asfalcie tyle, żeby obawiać się efektu akwaplanacji. Jak nie będzie dolewało z góry, to będzie dobrze.
ponczi Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 16 minut temu, Łabędź napisał: Ty to jesteś hardkor. Ja na ostatni półmaraton wziąłem nową kasetę i łańcuch, bez wcześniejszego przetestowania. Eldo zapewne da radę z lemodką
Eldo Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Opublikowano 19 Maja 2018 Dobra panowie, ostatnia dawka koksu przed startem 💪 _____🚴♂️_____ do zobaczenia 😊 1
Wojtek Opublikowano 19 Maja 2018 Opublikowano 19 Maja 2018 7 godzin temu, Łabędź napisał: Ja koło 8:00 to jednak chciałbym być już na miejscu, bo nie złożyłem jeszcze zgłoszenia, a nie chciałbym tego tam w biurze zawodów załatwiać na ostatnią chwilę, bo znając moje szczęście do takich gówien formalnych, to coś się wykrzaczy, będą komplikacje i nie pójdzie jak z płatka. Też jadę przez most Wandy, Brzegi, Grabie, Niepołomice. A Ty w ogóle jak tam się czujesz? Wszystko już ok? Ty to jesteś hardkor. Też tak chyba zrobię. Pierwotnie miałem upychać wszystko do kieszonek koszulki, ale potem musiałbym z tym i startować... Fajnie będzie Was poznać. @Puncu, @Wojtek - też tam w końcu będziecie czy jednak nie? @Puncu i @Wojtek będą obecni. 1
Zbysio Opublikowano 19 Maja 2018 Opublikowano 19 Maja 2018 5 minut temu, Eldo napisał: I co wariaty, dalismy rade 💪👍😁🏅 Jak wyniki?
Eldo Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Opublikowano 19 Maja 2018 (edytowane) Kazdy zaliczył PR na Stravie wiec chyba wyniki zadowalajace 😊 Ja zszedłem na 15 min co mnie bardzo ucieszyło bo nie udało mi sie tutaj zejsc z 16-stki nigdy awansujac przy tym do pierwszej setki na 700 miejsc w generalce segmentu 😀 Konkurencja z kosmosu, team-y profesionalne z rowerami za 30tys siały spustoszenie 😊 Atmosfera 1 klasa, ogolnie super klimat i juz sie nie moge doczekac jesien edyszyn 😁 Edytowane 19 Maja 2018 przez Eldo 1
ponczi Opublikowano 19 Maja 2018 Opublikowano 19 Maja 2018 Są juz wyniki: http://chronotex.pl/wp-content/uploads/Wyniki-OPEN-K.M-38.pdf
Rekomendowane odpowiedzi