Eldo Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) Siema pomykacze ! Ja już zapisany i opłacony ! Może warto się spotkać z numerem startowym 19 maja 2018 w Puszczy Niepołomickiej ? Tutaj można się zapisać i opłacić start : http://chronotex.pl/opis-zawodow/?id_zawodow=199 A tutaj info na FB https://www.facebook.com/events/928902637275859/ Edytowane 16 Maja 2018 przez Eldo
Gość Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 A to jest wyścig szosowy, mtb czy wszystko jedno?
nctrns Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Z regulaminu:"Trasa jest asfaltowa. Zawodnicy mogą startować na dowolnym rodzaju rowerów. Ze względu na charakter wyścigu preferowane są rowery czasowe lub szosowe;"Tapatalk'd
Eldo Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Opublikowano 18 Marca 2018 Płaski odcinek asfaltowy o dlugosci 10km. Z tego co pamietam w tamtym roku na pudle srednia była w okolicy 45km/h 😊 Dla fanu mozna pojechac
Gość Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 A 6 maja odbywa się w Puszczy Niepołomickiej wyścig mniej szosowy, na 21 km z kolei. http://chronotex.pl/opis-zawodow/?id_zawodow=188 Kurde, napuchnięty ten maj, napuchnięty...
Eldo Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Opublikowano 19 Marca 2018 Niop sporo tego jak na puszcze i maj 😊👍
Puncu Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Ja się pewnie pojawie jako przeszkoda terenowa 1
Gość Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Mi 6 maja odpada, bo jako ojciec chrzestny będę wtedy na pierwszej komunii. Ale może chociaż na Szybkiej Dysze się pojawię, żeby sobie to odbić.
Eldo Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Opublikowano 19 Marca 2018 6 bede w pracy wiec tez odpada, na 19 mam juz zaklepane wolne i oplacony start wiec pozostał trening i odliczanie 😊
de Villars Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 Szybka dycha - akurat dystans dla mnie na pierwszy wyścig Jak z Huty sobie przyjadę, to będzie w sam raz rozgrzewka do startu 1
nctrns Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 Ja mam teraz na wiosnę taką formę że bym chyba umarł po tych 10 km. A dojazd z Czyżyn Tapatalk'd 1
Gość Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 4 godziny temu, de Villars napisał: Szybka dycha - akurat dystans dla mnie na pierwszy wyścig Jak z Huty sobie przyjadę, to będzie w sam raz rozgrzewka do startu 4 godziny temu, nctrns napisał: Ja mam teraz na wiosnę taką formę że bym chyba umarł po tych 10 km. A dojazd z Czyżyn Tapatalk'd Ja też jechałbym z tych okolic. Moglibyśmy się zgadać i dojechać rozgrzewkowo w trójkę. @nctrns, daj spokój, do maja forma się jeszcze zrobi, nie marudź.
nctrns Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 Marudzę i nie biorę udziału w żadnych zawodach Tak w ogóle Łabędź jesteśmy praktycznie sąsiadami mieszkam niedaleko Kwadratu Tapatalk'd
Puncu Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 A ja przy ul. Opolskiej. Na rowerze wszędzie mamy blisko
Gość Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 25 minut temu, nctrns napisał: jesteśmy praktycznie sąsiadami mieszkam niedaleko Kwadratu O proszę, super. No a ja kilka metrów przewyższenia wyżej.
Eldo Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Ja sie poswiece i pojade przez Niepołomice mimo ze mogl bym trasa wyscigu smignac od polowy 😊 To tak w ramach rozgrzewki 💪 🚴 poza tym podjade na Start kilka dni wczesniej na mały test w ramach treningu tak ze moze by sie ustawic wczesniej ? Trzeba jeszcze zahaczyc przed Startem o biuro (odebrac nr startowy itp) ktore pojecia nie mam gdzie jest 🙃 tyle wiem ze w Zabierzowie Bochenskim Edytowane 20 Marca 2018 przez Eldo
de Villars Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 Ja z kolei jestem ze starej Nowej Huty. Możemy się faktycznie umówić na te zawody. Albo jak proponuje Eldo - wcześniej coś potrenować, jestem jak najbardziej za tym 6 godzin temu, nctrns napisał: Ja mam teraz na wiosnę taką formę że bym chyba umarł po tych 10 km. A dojazd z Czyżyn Nic starconego - do maja kupa czasu, zdążysz przygotować formę. Reprezentacja forum szajbajka musi być liczna 1
Eldo Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Opublikowano 20 Marca 2018 Akurat w ten wekeend mam na popołudniu a zapowiadaja słonecznie i na plusie ale w tygodniu mysle że znalazł bym czas na przejechanie Żubrostrady Akurat by droga przeschła bo po aktualnym sniegu miejscami bedzie na prawdę extremalnie na rower szosowy W razie czego piszcie tutaj...
de Villars Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 Na razie szosą strach by było jeździć Mam nadzieję, że się niedługo poprawi, bo już mnie coś chce trafić z tą pogodą. Na razie, z konieczności ujeżdżam inny rower - żeby nie było że zupełnie wymiękłem
Eldo Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Opublikowano 21 Marca 2018 Słońce wyszło i zapowiada się że do końca tygodnia ma być ładnie, postaram się sprawdzić warunki na trasie wyścigu
ponczi Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Te zawody 6 maja mnie zainteresowały. Chyba sie skuszę po failu z Krak Bike. BTW. ja rejon Płaszowa. 1
de Villars Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Dziś do południa zupełnie spontanicznie objechałem trasę szybkiej dychy. No i powiem, że fajna. Prosta, mało zakrętów, dość dobry asfalt (za wyjątkiem paru tylko miejsc), płaska albo naprawdę minimalnie pod górę - ale to mogło być złudzenie, więc można założyć że jest płasko. Teoretycznie jest w lesie, ale jest dużo przecinek, więc nie ma co liczyć na specjalną osłonę od wiatru. Więc wszystko zależy, jak będzie wiało 19 maja W paru miejscach leży jeszcze śnieg albo lód, przez co miałem niezłe chwile grozy, jak wpadłem w coś takiego na pełnym gazie w dolnym chwycie. Jak mi rower zatańczył to się zaraz ciepło zrobiło Ale możemy śmiało założyć że do dnia zawodów wszystko się stopi
Gość Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 14 minut temu, de Villars napisał: ale to mogło być złudzenie, więc można założyć że jest płasko To słynne tamtejsze złudzenie - optycznie w każdą stronę tam wydaje się pod górę. A nie jest w żadną.
Eldo Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) Tez miałem dzisiaj ochote na przejechanie Szybkiej Dychy ale niestety w pracy jestem. Jutro za to budzik na 07:00 i w trase 100km przez Lipnice (tam jutro tradycyjnie palmy na rynku) i powrot ok poludnia do pracy. Jutro juz nie odpuszcze ! 💪 🚴♂️ Mam w planie cos nakrecic to wkleje linka jak bedzie chwila czasu w pracy. Treningowo Szybka Dyche przejade w tygodniu. Ciekawe jaki poziom bedzie w tym roku, ja sie nastawiam na 4 z przodu a co z tego wyjdzie....pojecia nie mam 🙃 Edytowane 24 Marca 2018 przez Eldo
de Villars Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) Ambitnie Ja się nastawiam raczej na 35, ale wszystko może zweryfikować wiatr... To moje pierwsze zawody, więc w ogóle nie wiem czego się spodziewać. W ogóle to ja nawet w grupie nie jeździłem, więc nie bardzo mam pojęcie nt. swojego poziomu. A na trasę szybkiej dychy być może wpadnę jeszcze w piąteczek Edytowane 24 Marca 2018 przez de Villars
Rekomendowane odpowiedzi