de Villars Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Ja mam od domu do startu ze 30 km, więc w dniu wyścigu pewnie setkę zrobię Może jutro podjadę do puszczy, jak nowy rower poskładam. Dziś wziąłem się za niego i się okazało że mi imbusa w odpowiednim rozmiarze brakuje. Ech te germańce nie mogli dać standardowych śrub jak wszędzie? (starą szosę "obskakiwałem" jednym imbusem...) Albo pojadę testować rower na bulwary. Nie ma co szaleć na pierwszą przejażdżkę
Puncu Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Do@Eldo już napisałem. Może spotkamy się jutro w Krakowie?
de Villars Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 ok, jak mi się uda rower wyszykować, to chętnie. Tylko że ja z asfaltu nie zjeżdżam
Eldo Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) Tak jutro bede jechał przez Kraków Bedzie nas 3 wiec jak by nie patrzył peleton 😊 Mysle ze gdzies ok 15-16 bedziemy na bulwarach. Z Puncu bede sie kontaktował SMS moze de Villars tez sie jakos dołaczy ? Startujemy z Bochni ok 13-stej Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez Eldo
de Villars Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 @Eldo - czy dobrze rozumiem, że jedziesz do Kraka bulwarami nad Wisłą a wracasz Lipską? W takim razie spróbuję być o 15-tej na rondzie przy moście Wandy. Ale jakby co, to SMS
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) 8 godzin temu, de Villars napisał: bulwarami nad Wisłą a wracasz Lipską? A nie odwrotnie czasem? 20 godzin temu, Eldo napisał: Jutro mam w planie podbić Kraków od strony Rybitw powrót drugą stroną Wisły Przynajmniej ja tak to zrozumiałem. Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez Gość
Eldo Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) Kolega Łabędź dobrze zrozumiał 😊 Wjazd do Krk sciezka rowerowa (Lipska) w kierunku bulwarow Wislanych z tego co pamietam wjazd na sciezke bulwarow z tej drogi co na uczelnie sie jedzie, przejazd mostem przez Wisłę obok Wawelu i powrot druga strona tak jak na mapie. Pogoda ma byc wypas ! 🤩 Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez Eldo
nctrns Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 A ja sobie będę siedział w pracy Prawie was przez okno zobaczę, bo jestem przy Alei Pokoju.
Eldo Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2018 To zapodaj jakas cegła, kamieniem itp zebysmy pomachali do Ciebie 😊
nctrns Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Powiedziałem prawie, bo od bulwarów dzieli mnie jeszcze m.in Teatr Variete nie będzie cegłówek 1
de Villars Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) ok, już kumam. to będę na 15ta pod Galerią Kazimierz. (pod Wawel się jednak nie pcham - tam będzie armageddon...). Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez de Villars 1
Eldo Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) No i po przelocie ! Było mega Na wstępie miło było poznać kolegę z forum, czekał cierpliwie Jednak na kołach to jest klimat ! Dzieki raz jeszcze za odprowadzkę aż do Kłaja ! jechało się super mam nadzieje ze powrot miałeś spokojny. W Krakowie tradycyjnie, połowa miasta na bulwarach...wiało masakrycznie dla tego odpuściłem po naradzie z grupą trasę "Szybkiej Dychy" ale co się odwlecze to nie uciecze. Wczoraj zaliczyłem tam przelot więc nie ma lipy Nie udało się spotkać z drugim kolegą, chyba jakieś opóźnienia SMS mieliśmy bo po ostatniej wiadomości byliśmy już kawał drogi za Wawelem mimo słabego tempa spowodowanego mega ruchem na bulwarach. Nic straconego, sezon dopiero się zaczyna Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez Eldo
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 To kto się załapał? @Puncu czy @de Villars?
de Villars Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) To ja się załapałem. Również dziękuję za przejażdżkę, w grupie jednak się świetnie jeździ no i można zawrzeć fajne znajomości Powrót miałem znakomity, bo raczej z wiatrem, więc pocisnąłem z bananem na gębie. 84 km zrobione nie wiem kiedy No i test nowej szosy (jechałem nią po raz pierwszy) wypadł znakomicie. Jednym słowem - znakomity wypad rowerowy. @Łabędź - następnym razem koniecznie musisz się z nami zabrać! Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez de Villars 1
Eldo Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Do tej pory smigałem solo i w sumie czesto sam jezdze bo praca zmianowa ma swoje wady i zalety. Grupa to jednak MOC ! Widzimy sie przed „Szybka Dycha” na trasie musowo 😊 Ja wczesniej bede dawał znać tutaj, dzisiaj było troche spontanu bo ja w roli nawigatora i lacznika ledwo temat ogarniałem a tu jesio trzeba zmiany dawac 😊 Trzeba sie wczesniej ugadac, dobrze ze kolega miał czas poczekac na grupe z Bochni 😊 W nagrode powrot z wiatrem he 👍
Puncu Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Jakbyś poczekał te 5 min to byłem dosłownie po drugiej stronie tego wału z piewszego zdjęcia
Eldo Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) Moglismy to troche inaczej rozegrac. Trzeba było sie wymienic nr z de Villars ktory czekał na nas dobre 30min jak nasza 3-ja jeszcze nie była w Krakowie. Dostałem info gdzie jest wiec pociagłem grupe w to miejsce tam obgadalismy temat co dalej i nie tracac czasu (bo na bulwarach robiło sie mega tłoczno) pojechalismy w strone Niepołomic. W miedzy czasie po kilku km pod wiatr padła godzina ze na 18:00 pasowało by byc w Bochni. Nastepnym razem mysle ze osoby ktore sa na trasie powinny sie skontaktowac ze soba i dac wspolnie cynka do peletonu 😊 Ja na 100% bede jeszcze nie raz leciał koło Wisły, w poprzednim sezonie mile wspominam przejazd np do Tynca 😊 Zrobi sie osobny temat i ustawke. A wracajac do tematu Szybkiej Dychy to jestem chetny na wspolny objazd trasy od Strony Zabierzowa. Ustalcie jakis termin ja sie sprobuje dostosowac 😊 Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez Eldo
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 17 godzin temu, de Villars napisał: następnym razem koniecznie musisz się z nami zabrać! Koniecznie! Bardzo żałuję, że tym razem się nie udało.
de Villars Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 10 godzin temu, Eldo napisał: Ja na 100% bede jeszcze nie raz leciał koło Wisły, w poprzednim sezonie mile wspominam przejazd np do Tynca 😊 Zrobi sie osobny temat i ustawke. Dziś rano byłem w Tyńcu i Skawinie. Fajny zjazd jest za Tyńcem, w kierunku Skawiny Oczywiście, potem trzeba wrócić pod górkę (i tak się złożyło, że również pod wiatr ). A co do tematu "ustawkowego" - to świetny pomysł! 3 godziny temu, Łabędź napisał: Koniecznie! Bardzo żałuję, że tym razem się nie udało. Daj znać, kiedy możesz, to spróbujemy się jakoś zgadać. Ja w tygodniu mam generalnie wolne popołudnia (po 16:30).
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) 37 minut temu, de Villars napisał: Ja w tygodniu mam generalnie wolne popołudnia (po 16:30). Teraz dni coraz dłuższe, więc pewnie się uda zgrać. Jak Ty od 16.30 zazwyczaj możesz, to jak ja będę kończył dzień w pracy jakoś wcześniej niż zazwyczaj (bo zazwyczaj to jest 20 - 21) to będę dawał znać i się gdzieś ustawimy. Ze @SpiderMAN się na jakieś bujanie mtb co prawda umawiam już prawie rok, a jakoś się nie możemy zgrać (ale jestem pewien, że w końcu się zgramy!!!), ale może chociaż z szosą będzie łatwiej. Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez Gość
de Villars Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Myślę, że szybko uda się jakoś zgadać. Na pewno rok nie będzie to trwało
Eldo Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2018 To co...widzimy sie w tygodniu na trasie "dyszki" ? ja teraz na nocki ciągnę więc po południu mogę sie pojawić w Puszczy jak Wam tam pasuje...(byle po 17:00 jak żona z pracy wróci)
de Villars Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Po 17:00 bardzo chętnie Dla mnie może być każdy dzień oprócz środy. Tak więc może wstępnie wtorek?
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Ja liczę, że w środę uda mi się tam skoczyć.
Eldo Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2018 W takim razie w poniedziałek sie dogramy co i jak. Jak dla mnie moge pojechac we wtorek i w srode 😏
Rekomendowane odpowiedzi