Eldo Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) Moze przypomne 😊 Dojazd 20km / wyscig 10km / powrot na start 10km / powrot do domu 20km 😁 Takie 60km na luziku wyjdzie a impreza pod domem praktycznie 😊 Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez Eldo
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) Dobra, panowie, sprawa ma się tak, że dziś ja byłem w Puszczy i pokręciłem tu 70 km. Testowy odcinek "Szybkiej dychy" przejechałem dwa razy, w lepszym przejeździe uzyskując czas 17:26 przy średniej 34,8 km/h. Wydaje mi się, że to wszystko na co mnie na ten moment stać. Liczę zatem na jakieś godne miejsce w połowie stawki, no i mam nadzieję, że już na zawodach weźmie górę adrenalina, doping ewentualnej publiczności i może jakaś zwyżka formy, co zaowocuje poprawieniem tego czasu choć o pół minuty. Tak czy siak, myślę, że dramatu nie będzie. Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez Gość
Eldo Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) E panie, dobra średnia ! Ostatnio coś wieje w "dobrą stronę" patrząc na start i metę SD więc można z małą pomocą bić rekordy na Stravie W sumie to zawsze jakoś tak mam trasę że albo slalom gigant na odcinku bo niedziela wolna od handlu, albo jade od połowy lub w druga stronę i tak na dobra sprawę ostatni treningowy przelot odnotowałem yyy... no właśnie nie pamięam kiedy Tak więc następny wyjazd na rowerze będzie raczej bezpośrednio na start a ten coraz bliżej tak że powoli trzeba organizować sobie treningi głównie w Puszczy A widze że ekipa z forum się szykuje zacna więc tym bardziej trzeba dobrze wypaść Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez Eldo
Eldo Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) Odkopałem ostatni przejazd Szybkiej Dychy nie ma tragedii 6 czas w tym roku Trzeba będzie się trochę wziąć do roboty Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez Eldo
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 A ja widzę, że w tym Twoim zestawieniu, @Eldo, figuruję na miejscu 13. Jak zwykle - trzynastka. Urodziłem się 13go, przez całe życie we wszystkich szkołach miałem numer 13 w dzienniku... przypadek? Nie sądzę. P. S.: pozwolę sobie dodać Cię do obserwowanych.
Eldo Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Chciał bym być na 13 miejscu w generalce 19 maja 😁
de Villars Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 16 godzin temu, Eldo napisał: A widze że ekipa z forum się szykuje zacna więc tym bardziej trzeba dobrze wypaść Dokładnie, ekipa będzie niezła Szkoda, że nie mamy jakichś teamowych strojów czy czegoś innego co by nas identyfikowało. Myślę, że było by to fajne, ale już raczej za późno by coś takiego zorganizować. Inna sprawa, że ten temat był już na forum poruszany i chyba nie został zaakceptowany, a w każdym razie nie doszło do jakichś konkretnych ustaleń. 1
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 15 minut temu, de Villars napisał: Szkoda, że nie mamy jakichś teamowych strojów czy czegoś innego co by nas identyfikowało. To prawda, ale byłby czad, jakbyśmy wyskoczyli w takich samych koszulkach... ech.
nctrns Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zawsze możecie w Deca kupić jarzeniówki
Eldo Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Zastanawiałem sie czy nie podac w zgloszeniu grupy Zwift bo naleze do niej i mamy team-owe koszulki 😊 To fajna sprawa reprezentowac grupe ! Tam w okresie zimowym praktycznie co dzien mielismy wspolna jazde na Zwift wiec padla propozycja i ja zrealizowano. W takim wyscigu jak SD gdzie jest nas kilku na pewno zostało by to uwiecznione no i zawsze to kilka watow wiecej na sam widok 👍 Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez Eldo
de Villars Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, Łabędź napisał: To prawda, ale byłby czad, jakbyśmy wyskoczyli w takich samych koszulkach... ech. Albo choćby z jakąś naklejką na kasku czy coś w tym stylu
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, de Villars napisał: Albo choćby z jakąś naklejką na kasku czy coś w tym stylu Albo bez koszulek HEHEHE
Eldo Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Tam będzie taki SPEED że ciężko będzie wyłapać czy ktos w koszulce jedzie czy bez
Puncu Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 No raczej nie mnie. Dlatego ja koszulke założe
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 2 godziny temu, Puncu napisał: No raczej nie mnie. Dlatego ja koszulke założe @Puncu jak pojedziesz fullem to ja stawiam bronxa 15 godzin temu, Łabędź napisał: [ciach] figuruję na miejscu 13. Jak zwykle - trzynastka. Urodziłem się 13go, przez całe życie we wszystkich szkołach miałem numer 13 w dzienniku... przypadek? Nie sądzę. U mnie identiko... 13ty września, i tak dalej i dalej
Zalas Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 @Puncu chyba się też przejadę fullem na szybką dychę @nctrns i @Łabędź to wychodzi na to, że i ja jestem waszym sąsiadem Czyżyny, os. 2PL
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 5 minut temu, Zalas napisał: @Puncu chyba się też przejadę fullem na szybką dychę A czemu fullem koniecznie? Weź że gravela, niech będzie różnorodność. 6 minut temu, Zalas napisał: wychodzi na to, że i ja jestem waszym sąsiadem To przecież już Ci dawno mówiłem.
nctrns Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 @Zalas a do tego jeszcze widziałem twoje i @Puncu komentarze na FB pod ankietą OTR Gravel
Eldo Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2018 (edytowane) Ustawiłem sie dzisiaj na starcie SD treningowo i mimo wiatru w oczy nawet niezle poszło. Majac za soba w sumie cos ok 80km zdazylo mi sie pojechac szybciej poza odcinkiem SD taki to urok wiatru Trasa pusta, idealny czas na testy. Mozna na spokojnie isc do pracy na 14:00 Edytowane 26 Kwietnia 2018 przez Eldo
Zalas Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 2 godziny temu, Łabędź napisał: A czemu fullem koniecznie? Weź że gravela, niech będzie różnorodność. To przecież już Ci dawno mówiłem. A żeby dotrzymać Puncowi towarzystwa i żeby było śmieszniej A wybacz. Musiało mi gdzieś umknąć 2 godziny temu, nctrns napisał: @Zalas a do tego jeszcze widziałem twoje i @Puncu komentarze na FB pod ankietą OTR Gravel Też widziałem swoje i Punca komentarze
Eldo Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Opublikowano 11 Maja 2018 (edytowane) Wstawać śpiochy ! 😁 Za tydzień lecimy z tematem 😅 Ciekawe czy pogoda sie utrzyma, poki co mozna sobie potrenować narzekając w sumie tylko na wiatr jakiś taki niby w oczy a z boku...nie wiadomo o co chodzi w tej puszczy 😁 Mozna by sie było wczesniej spotkać (przed startem), ja planuje być jakoś 08:00-08:30 na spokojnie sobie dojade bajkiem z domu te 20km obczaje przy okazji warunki na trasie to się z Wami podziele przed startem. Ostatnio popadało troche i odcinek nie wygladał za ciekawie "na mokro". Może sam wilgotny asfalt nie robi duzego problemu ale syf z dzew juz tak, trzeba mocno uważać żeby szlifa nie zaliczyć obserwując puls czy prędkosć na liczniku 😅 A ja dalej mam dylemat czy postawic na kadencje i zostawić na zawody kasetę 14-28 czy zaryzykować 11-30 😂 Edytowane 11 Maja 2018 przez Eldo
Gość Opublikowano 11 Maja 2018 Opublikowano 11 Maja 2018 9 minut temu, Eldo napisał: zostawić na zawody kasetę 14-28 czy zaryzykować 11-28 Nie wiem czy zmiana sprzętu na chwilę przed startem to dobry pomysł. Chyba, że i na tamtej kasecie masz pojeżdżone i ją czujesz, to ok. Ale uczyć się nowej konfiguracji podczas startu to nie wróży najlepiej moim zdaniem...
Eldo Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Opublikowano 11 Maja 2018 Śmigam sobie na 14-28 od jakiegos czasu bo fajnie sie na niej 3ma kadencję w różnych warunkach. Ostatnio miałem okazje przetestować inną maszynę w Puszczy z "twardszym napedem" i w sumie kadencja ucierpiała dosyc mocno. Niby na odcinku 10km nie ma czasu na zabawę przełożeniami...ale jest kilka miejsc w których aż sie chce zredukować 😏 Przejade sobie pewnie jeszcze raz odcinek i sie zobaczy.
de Villars Opublikowano 13 Maja 2018 Opublikowano 13 Maja 2018 A ja mam pytanie, czy wybieracie się na szybką dychę z lemondkami czy bez? Ja bez, bo nie posiadam takowej, a za późno by się uczyć jeździć na niej Dzisiaj jechałem przez Niepołomice na Nowe Brzesko (czyli minąłem puszczę północnym skrajem), jechał mi na kole parenaście km ość z lemondką, zniknął gdzieś przed Niepołomicami jak odbiłem w bok, więc może leciał na objazd trasy dychy?
Rekomendowane odpowiedzi