Skocz do zawartości

Szybka Dycha 2018 - 10km na czas ! Puszcza Niepołomicka

Eldo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Nemrod napisał:

Jaki model konkretnie kupiłeś ?

VISION Trimax Carbon

8b8e709c16231aaemed.jpg

Miał ja jeden gosciu na zawodach, sprobowałem sobie chwytu i stwierdziłem ze lepsza opcja od wygietych koncowek no i rurki sa nad kierownica nie pod jak w aktualnej (pożyczonej) 😊

Wracajac do Szybkiej Dychy, to kiedy robimy ustawke przy „kawie” w biurze zawodow (Bobrowym Rozlewisku) ja mam od jutra na rano do pracy wiec po 17 jestem ready ? 🚴‍♂️😊👍

Edytowane przez Eldo
Opublikowano
17 minut temu, Eldo napisał:

Wracajac do Szybkiej Dychy, to kiedy robimy ustawke przy „kawie” w biurze zawodow (Bobrowym Rozlewisku) ja mam od jutra na rano do pracy wiec po 17 jestem ready ? 🚴‍♂️😊👍

W sumie chętnie, też robię na rano. Ale może nie jutro. O 14:00 kończę prace (w Niepołomicach xD ) o 15:00 jestem w domu, biorę gravela i myślę że na 17:00 spokojnie bym podjechał. 

A nie jutro bo mam remont i nie jestem dogadany z "majstrami" a @Wojtek pewnie musi żonę udobruchać za to że całe dnie się z nami na rowerach wozi :P 

• Lubię to! 2
Opublikowano
7 godzin temu, Puncu napisał:

W sumie chętnie, też robię na rano. Ale może nie jutro. O 14:00 kończę prace (w Niepołomicach xD ) o 15:00 jestem w domu, biorę gravela i myślę że na 17:00 spokojnie bym podjechał. 

A nie jutro bo mam remont i nie jestem dogadany z "majstrami" a @Wojtek pewnie musi żonę udobruchać za to że całe dnie się z nami na rowerach wozi :P 

Wcale nikogo nie muszę dobruchać. Po prostu mam fajną żonę i córkę, z którymi jeszcze lubię przebywać więc chce korzystać z tego póki mogę :D

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Eldo napisał:

Dziś akurat nie dam rady, bo już jestem poumawiany, z kolei we wtorek nie wiem jak skończę robotę więc nie chcę się umawiać a potem odwoływać, ale w każdy inny dzień począwszy od środy mogę :)

Edytowane przez de Villars
Opublikowano

Nie no dzisiaj to też mi się nie chce za bardzo :) może jakoś w tygodniu jak by co to dawać tutaj cynka i smigamy ! 

Opublikowano

Zeby nie bylo ze lemondke miałem w celach wizualnych 🙃

1b377ce7543ac17a.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

@Puncu znalazłem tylko dwie osoby zadowolone ze swojego udziału w wyścigu :D reszta walczyła o życie :D 

Szybka dycha.jpg Szybka dycha Puncu.jpg

A sprostowanie, jednak znalazłem trzeciego zadowolonego

443380105_Tentrzeci.thumb.jpg.3a6ebf71e69704fa4c49b73c0f4561da.jpg

Edytowane przez Wojtek
  • Lubię to! 2
Opublikowano
Godzinę temu, Wojtek napisał:

tylko dwie osoby zadowolone ze swojego udziału w wyścigu

No jak to, a ja to nie? Nie zauważyłeś banana na twarzy? :P 

222.thumb.jpg.eac0fffbb70e47f3f982676ada077448.jpg

Opublikowano

Hehe no teraz to mozna z usmiechem popatrzyć 😊 Na teasie nie było czasu na usmiechy albo inaczej...nie było sił na okazywanie usmiechu 😆 Fajna sesja z tego ostatniego linka chyba najlepsza. Gdzie ten fotograf był kurde nie pamietam 😊

Opublikowano
Teraz, Eldo napisał:

Gdzie ten fotograf był kurde nie pamietam 😊

Za szybko jechałeś, ja miałem czas na podziwianie widoków :D 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Pierwsza 10 to chyba nie zdazyła obczaic ze w Puszczy sa tak popieprzali 😆

Opublikowano (edytowane)

Patrząc na fotki wg mnie najwiekszy ból mieli chyba ci, którzy korzystali z jakiś kosmicznych rowerów, a do totalnej czołówki nie weszli.

BTW. @Puncu miałes wtedy zbroje założoną bądź jakieś dodatkowe ochraniacze :>??

Edytowane przez ponczi
Opublikowano
3 minuty temu, ponczi napisał:

BTW. @Puncu miałes wtedy zbroje założoną bądź jakieś dodatkowe ochraniacze :>??

Nie, stwierdziłem że taranować nie będę, a żubry są za ogrodzeniem ;)

Opublikowano

To i ja się wkleję, choć pozycje na rowerze mam raczej do poprawy ;)

Szybka-Dycha-Trasa-070.jpg

Opublikowano

Następnym razem jakiegoś kababa w kieszeni skitram do zdjęcia xD

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

W tym roku nie będzie już jesiennej edycji. Zapytałem przy okazji postów z ostatniej ich imprezy.

Opublikowano

No trudno. Pozostaje Tour de Cracovia i Wyścig Tomasza Marczyńskiego. Dla mnie to i tak niezły kalendarz startowy ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

No i takim oto sposobem nadszedł czas na SD 2019 😀 Trzeba było cos tu napisać bo cała impreza warta powtórki na wiosne ! Oby do maja 👌 i lecimy w trupa 🚴‍♂️ 💨

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja powiem - oby do czerwca bo wtedy dopiero będę miał trochę luźniej i będę mógł jeździć jak chcę i przede wszytskim - ile chcę. Do tegpo czasu moje możliwości będą dośćmocno ograniczone, co się pewnie przełoży na formę :( Ale na dychę i tak zamierzam się wybrać.

Opublikowano

Dycha to tak na dobra sprawę pierwszy sprawdzian po zimie na trenażerze... wiadomo że warunki w tym czasie mogą być różne i można być miło zaskoczonym lub bardzo rozczarowanym wynikiem końcowym hehe...ale przynajmniej ja to traktuje jako zabawe w gronie znajomych :) 

Opublikowano

Zabawa zabawą, ale jak się już wystartuje, to jednak sie ciśnie ile wlezie. No i dobrze by wtedy było, żeby jakiś efekt przyzwoity był  :)