Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja na mojej szosie tyle nie uciągnę, chyba, że jeździcie tylko po płaskim... No i nie każdy umie jeździć w grupie, ja na przykład nie potrafię trzymać się komuś na kole...
Po to jest chill chill żeby sie nauczyć. Trasy są dość płaskie, do 500-600m przewyższeń na 60km.

Tapatalk'd

• Lubię to! 1
Opublikowano

dzisiaj jest wyjątkowo piękny dzień :) aż chciało się pedałować do pracy

Opublikowano
25 minut temu, zibi_j1 napisał:

dzisiaj jest wyjątkowo piękny dzień :) aż chciało się pedałować do pracy

To było wczoraj... a dzisiaj niestety bez szans jestem żeby pokręcić. Do tego jeszcze rower usmarkany maksymalnie.

Opublikowano

Taka pogoda, że musiałem szybciej wyjść do pracy... A niestety 2 zmiana, więc mało korzystania z takiej pogody będzie :-(

Aż błotniki od razu zdjęte ^_^

95b7e5464952c41991d3fd7e5e007096.jpg&key=e5d4c8ec0d38b84da59ed58de979c720da1ca7e985a5f2f2b7a81bbcffc92428

• Lubię to! 4
Opublikowano

Dokładnie na Granicy Polsko czeskiej. Góry Stołowe, Radków

20171014_172033.jpg
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Jak Wy wszyscy i ja skorzystałem z pogody :)IMG_8450.JPG

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

• Lubię to! 3
Opublikowano (edytowane)

Powiem Wam, że od kiedy mam szosówkę, to odstawiłem na dłuższy czas MTB. Dziś skorzystałem z pogody, ale po 30 KM wróciłem do domciu, nie chciało mi się, nie było ochoty, noga nie podawała itd. Pokochałem szosę, każdemu polecam spróbować! Chyba pójdzie mój TREK X-Caliber 8 (2016) na sprzedaż i zainwestuję w porządne koła dla szosóweczki :) A poniżej wstawiam fotkę ze znalezionego singla zaraz koło mojego miasta.

zdjęcie_2.jpg

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, m4rvell0us napisał:

Powiem Wam, że od kiedy mam szosówkę, to odstawiłem na dłuższy czas MTB. Dziś skorzystałem z pogody, ale po 30 KM wróciłem do domciu, nie chciało mi się, nie było ochoty, noga nie podawała itd. Pokochałem szosę, każdemu polecam spróbować! A wstawiam fotkę ze znalezionego singla zaraz koło mojego miasta.

zdjęcie_2.jpg

Polecam gravela. Zastąpi szosę, zastąpi MTB,  trekinga itd. Pojedzie to po większości dróg. A w dobrym gravelu można jeszcze sobie koła na MTB zamienić 27,5. Wtedy to pewnie łyknie to każdą nawierzchnię :) 

Opublikowano

Oj mi też ciężko wrócić na fitnessa... Kurzy się :D Ale przyjdzie słota to pogadamy :)

Opublikowano

Pokochałem szosę, każdemu polecam spróbować!

Właśnie tego się obawiam. Dlatego chcę wykręcić jak najwięcej km na moim odziedziczonym trekingu po szosie i lesie. Dopiero wtedy zdecyduję. Na chwilę obecną skłaniam się ku cx/gravel. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Opublikowano

@m4rvell0us, mam identyczne odczucia co do szosy. Super. Prędkość na prostych odcinkach, na zjazdach to już nie wspomnę, lekkość podjazdów nawet przy " twardawym " napędzie.

U mnie jest do pary z góralem.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

• Lubię to! 1
Opublikowano
Teraz, Franz Mauer napisał:

@Kufir i to wszystko dzisiaj rano? :)

Nie nie, daje zdjęcia zawsze z opóźnieniem. To było wczoraj po południu :)

Opublikowano

A już myślałem, że jesteś ja Batman, nie śpisz w nocy ;)

Opublikowano

A ja dziś znowu w Bielsku byłem. Z racji takiej, że kontuzja barku już prawie całkiem wyleczona to mogłem się rzucić na jakieś trudniejsze trasy niż tylko twistery itp :P Ogólnie Stary Zielony i DH+ to mega trasy :D Dużo kamieni, korzeni, mniejszych dropów, parę hopek, ładne bandy i ścianki :D 

22563866_1211858272248104_2011448393_o.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...