Gość Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 8 minut temu, Zalas napisał: Zaś ja dziś z @Puncuem przemierzałem krakowskie pustkowia O, a gdzie to to?
Puncu Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) @Łabędź, tutaj. Tylko dojazd jest dziwny bo autostrada jest obok. https://www.google.pl/maps/@50.0555521,20.0837068,689m/data=!3m1!1e3?hl=pl Edytowane 14 Października 2017 przez Puncu 1
Azzader Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 10 godzin temu, Zalas napisał: Foto z neta dla @de Villars Zaś ja dziś z @Puncuem przemierzałem krakowskie pustkowia Kurna!;/ Obejrzałem to zdjęcie przy śniadaniu:P
Nemrod Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Wczorajsze 138 km. Kto wie może ostatnia dłuższa wycieczka w tym roku. 1
suqub Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Ja zabieram z sobą córkę do piwnicy i grzebiemy
Wojtek Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Niedziela z córką Edytowane 15 Października 2017 przez Wojtek
M.C Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Widoczki na trasie: Edytowane 15 Października 2017 przez M.C
Yarpenn Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Nie pamiętam piękniejszego października
nctrns Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 OTR Kraków na wycieczce Tapatalk'd 1
Antyszprycha Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Projekt zakończony, ! 2
Gość Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Fajnie wyszło! Ale przy tej podsiodłówce ciasno
Antyszprycha Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 bardzo ciasno, zaledwie 5mm przy oponie 2calowej ;/ Z czasem pokusze się o wsadzenie 2.1calowej choć nie sądzę aby zakońćzyło się to powodzeniem Do celowo na przód wejdzie też 29x2.1
Zalas Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) @Antyszprycha Wpadnie ci mucha między koło a podsiodłówkę i nie pojeździsz A ja ogłaszam powrót do zabawy po kontuzji Już jak jeżdżę nic mnie nie boli Niestety kończące się L4 ma też złe strony... Po 3 miesiącach przerwy trzeba wrócić do pracy Dla tego ostatnie dni wykorzystuję jak tylko mogę Edytowane 15 Października 2017 przez Zalas
Puncu Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 A kto zrobił mu zdjęcie? Ten oto jegomość
de Villars Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 @nctrns a co to za jezioro nad które zawitaliście? Zupełnie nie mogę skojarzyć, gdzie to, a z definicji musi to być gdzieś w okolicach grodu Kraka nawiasem mówiąc, ja jakoś się cały sezon zbierałem, żeby się kiedyś z OTR wybrać na przejażdżkę, ale jakoś z moim dotychczasowym rowerem się to nie udawało, ciągle coś w nim nie grało, po co się kompromitować Zresztą cały czas się zastanawiam, czy mam na tyle formy by nie odstawać drastycznie... I tak mi na tych rozkminach zeszło, że pewnie dopiero w przyszłym sezonie się uda...
nctrns Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 17 minut temu, de Villars napisał: @nctrns a co to za jezioro nad które zawitaliście? Zupełnie nie mogę skojarzyć, gdzie to, a z definicji musi to być gdzieś w okolicach grodu Kraka Kuter Port Nieznanowice. Nie wiem czy w okolicach, wycieczka była trochę długa... https://www.strava.com/activities/1231730226 (to tam w tym "dzyndzlu" najbardziej na południowy wschód) 19 minut temu, de Villars napisał: nawiasem mówiąc, ja jakoś się cały sezon zbierałem, żeby się kiedyś z OTR wybrać na przejażdżkę, ale jakoś z moim dotychczasowym rowerem się to nie udawało, ciągle coś w nim nie grało, po co się kompromitować Zresztą cały czas się zastanawiam, czy mam na tyle formy by nie odstawać drastycznie... I tak mi na tych rozkminach zeszło, że pewnie dopiero w przyszłym sezonie się uda... Jeśli chodzi o szosę, w sezonie jeździmy w czwartki. Najsłabsza grupa Chill Chill jeździ w tempie ok 26kmh średnio. Czekają na końcach podjazdów i na słabszych. Żeby się tam utrzymać wystarczy mieć sprawny rower szosowy i odrobinę kondycji. W grupie jeździ się łatwiej, więc nawet nie mów że ta średnia za wysoka - w środku peletonu na prawdę samo się jedzie
Franz Mauer Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 1 godzinę temu, Antyszprycha napisał: Do celowo na przód wejdzie też 29x2.1 Na przodzie zostaw 2.2, wtedy trakcja w terenie będzie dużo lepsza
Antyszprycha Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 @Franz Mauer sęk w tym, że 2.2 wejdą mi na styk, zostanie tyle miejsca co prześwit na tyle
Franz Mauer Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 We Wrocku jest taki park, w którym wiewiórek więcej niż drzew i jedzą z ręki. Dziś wracając z treningu przejeżdżałem przez ten park, ale nie wiedziałem,że mój rumak obawia się tych rudych stworzeń 6 minut temu, Antyszprycha napisał: @Franz Mauer sęk w tym, że 2.2 wejdą mi na styk, zostanie tyle miejsca co prześwit na tyle Sprawdź no co masz napisane na prawej goleni na naklejce, nie masz tam czasem 27,5"? Nie ma możliwości, aby do amora pod koło 29er nie weszła opona 2.2 tym bardziej Continentala. Ja w swoim miałem oponę Schwalbe 29x2.35 z ogromnym balonem i bez problemu hulało. 1
de Villars Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 1 godzinę temu, nctrns napisał: Najsłabsza grupa Chill Chill jeździ w tempie ok 26kmh średnio. A to spoko, samotnie jeżdżę z większą, to pewnie dam radę
Yarpenn Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 2 godziny temu, nctrns napisał: Jeśli chodzi o szosę, w sezonie jeździmy w czwartki. Najsłabsza grupa Chill Chill jeździ w tempie ok 26kmh średnio. Czekają na końcach podjazdów i na słabszych. Żeby się tam utrzymać wystarczy mieć sprawny rower szosowy i odrobinę kondycji. W grupie jeździ się łatwiej, więc nawet nie mów że ta średnia za wysoka - w środku peletonu na prawdę samo się jedzie Ja na mojej szosie tyle nie uciągnę, chyba, że jeździcie tylko po płaskim... No i nie każdy umie jeździć w grupie, ja na przykład nie potrafię trzymać się komuś na kole...
Gość Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 bardzo ciasno, zaledwie 5mm przy oponie 2calowej ;/ Z czasem pokusze się o wsadzenie 2.1calowej choć nie sądzę aby zakońćzyło się to powodzeniem Do celowo na przód wejdzie też 29x2.1Ehh gdyby podsiodłówka była giętą tak jak w Peaku to nie byłoby problemu...
Rekomendowane odpowiedzi