Gość Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 8 minut temu, Wojtek napisał: Wywiozłem ją na Kolną Pięknie dziś było na Kolnej, jak widzę... Nie to, co tydzień temu...
Gość Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Przybyła... Nówka prawie z UK ;-)Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 " - Boisz się? - Nie. - A szkoda. Bo powinieneś."
Gość Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 4 minuty temu, Łabędź napisał: " - Boisz się? - Nie. - A szkoda. Bo powinieneś." HAHAHAHA Mgła...
Gość Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 42 minuty temu, Łabędź napisał: " - Boisz się? - Nie. - A szkoda. Bo powinieneś." Za dużo filmów ale w lesie w taką pogodę jeszcze gorzej... Wczorajsza pogoda była po prostu stworzona do jazdy na rowerze
Puncu Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Mnie dzisiejsze 4 stopnie celcjusza mocno zniechęcały by wyjść z domu
Antyszprycha Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 4 dyszki rekreacyjnie z małżonką, lubię te chwile 1
nctrns Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Wreszcie znalazł się czas i motywacja (z tym drugim ostatnio najgorzej)
Zalas Opublikowano 2 Października 2017 Autor Opublikowano 2 Października 2017 A do mojej Meridki wpadły korby na HT2 Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Rezerwat Sokole Góry Edytowane 20 Grudnia 2017 przez Gość
Andrzej Sawicki Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Pada i pada, słaba pogoda do jeżdżenia. Ale to nie znaczy, że brak rozrywek rowerowych.
egzo23 Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Taki kellys trafił do mnie na serwis. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 A do mni dotarły oponki teraz zima i teren nie straszne założę pewnie na najbliższe zawody a na razie dojadę te co są Syn przeprowadził kontrolę. Nadadzą się
Yarpenn Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Druga przełęcz w życiu i pierwsza na nowej szosie! JEST MOC! IHAAAAAAAAAA! https://www.strava.com/activities/1215180886
Gość Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 @Yarpenn przyzwyczaiłeś się już do innej pozycji na szosie?
Yarpenn Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Godzinę temu, Sziva napisał: @Yarpenn przyzwyczaiłeś się już do innej pozycji na szosie? Proces jest bardzo powolny ale widzę znaczącą poprawę. Dzisiaj na przykład kompletnie nie bolały mnie dłonie. Bolało za to wszystko inne nie ma co ukrywać, łudziłem się, że baranek rozwiąże moje wszystkie problemy, a tu okazuje się, że nawet najlepsza szosa świata nie będzie tak wygodna jak fitness bike. Co nie zmienia faktu, że spodziewam się robić dłuższe trasy na szosie niż na fitnessie
Zalas Opublikowano 4 Października 2017 Autor Opublikowano 4 Października 2017 21 minut temu, Wojtek napisał: Piękne oczka kota MRRRRR!
Gość Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) Ładnie było Edytowane 20 Grudnia 2017 przez Gość
Franz Mauer Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Jeszcze moje super fajne kółeczka nie dotarły do szczęśliwego nabywcy, a u mnie już nowe kółeczka się zbroją. Znowu Wojczal_Bike stanął na wysokości zadania Jest i nowe ogumienie. Co prawda podstawowa wersja zwijanych Maxxis Ikon 29x2.2 60TPI, ale za to przerobiona na tubless sposobem na ręcznik
Zalas Opublikowano 6 Października 2017 Autor Opublikowano 6 Października 2017 11 godzin temu, Franz Mauer napisał: ale za to przerobiona na tubless sposobem na ręcznik A jak się robi tublessa na ręcznik? U mnie ciuszki na mokrą pogodę już gotowe
Franz Mauer Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 8 minut temu, Zalas napisał: A jak się robi tublessa na ręcznik? To są Ikony wogóle nie tublesowe, z którymi serwis rowerowy walczył i nic nie zdziałał. Nawet wstrzeliwanie ciśnieniowe nie pomogło. Wiedząc to odkupiłem te oponki za niewielkie pieniądze. Więc od razu napierw zapakowałem zwinięty w rulonik recznik w opone i wsadziłem ja na obręcz. Potem wystarczyło powietrze z kompresora ze stacji benzynowej i opona wskoczyła w ranty bez problemu. Potem odczekałem dłuższą chwilę bawiąc się nią, aby się jeszcze właściwie ułożyła. Na koniec, gdy jedna krawędź porzadnie siedziała w rancie drugą odciagnąłem, aby wyciagnąć ręcznik. Potem wsadziłem z porwrotem, pomydliłem i drugi rant wszedł również bez problemu. Problemy wynikały z tego, że oprócz zbyt elastycznej opony kolejnym problmem było jej złe przechowywanie, które spowodowało, że ścianki nie chciały rozchodzić się na boki. Ma na to jeszcze innysposób tj. poprzez wsadzenie dętki przed tubolesowaniem i pojeżdżenie trochę rowerem, ale zależało mi na czasie tym bardziej, że nie chciało mi się wykręcać już wentyli 1
Rekomendowane odpowiedzi