Zalas Napisano 4 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwiec 2017 Moderowany przez Admin: Regulamin: W tym temacie wstawiamy jedno zdjęcie dziennie. Posty zawierające więcej niż jedno zdjęcie lub kolaż zdjęć będą usuwane. Pomysł zaczerpnięty z innego forum. Codziennie wrzucamy jakieś swoje jedno zdjęcie związane z rowerem. Może to być wypad do lasu, serwis, wymiana części. Wszystko to co obecnie robicie na lub ze swoimi maszynkami Preferowany krótki, 1-2 zdaniowy opis . Ja zacznę. Zdjęcie z ostatniego wypadu z @Puncu. Do niedawna nawet nie wiedziałem, że mam własną miejscowość Około 80km nabite 1 1 Odnośnik do komentarza
Iwona Napisano 4 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwiec 2017 20 minut temu, Zalas napisał: Do niedawna nawet nie wiedziałem, że mam własną miejscowość No i jak Ty tam "wlas" ? Fajny pomysł i fajna fotka Odnośnik do komentarza
Zalas Napisano 4 Czerwiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwiec 2017 (edytowane) 19 minut temu, Iwona napisał: No i jak Ty tam "wlas" ? Fajny pomysł i fajna fotka Tak jak jest to na focie tylko rączkami sobie jeszcze pomogłem Pokazał bym ale naruszył bym zasady regulaminu napisanego wyżej Więc ewentualnie dodam to jutro Dzięki Edytowane 4 Czerwiec 2017 przez Zalas Odnośnik do komentarza
egzo23 Napisano 4 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwiec 2017 No to teraz ja.MTB, las na Górze Św Marcina w okolicy Tarnowa Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 1 1 Odnośnik do komentarza
revolta1 Napisano 4 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwiec 2017 Czyszczenie i smarowanie w garazu 1 1 Odnośnik do komentarza
Puncu Napisano 4 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwiec 2017 Wymiana dampera Wymiana dampera 2 2 Odnośnik do komentarza
ByQ94 Napisano 4 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwiec 2017 Pierwszy maraton mtb zaliczony. Jutro opiszę relacje Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 4 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwiec 2017 3 godziny temu, Zalas napisał: Zdjęcie z ostatniego wypadu z @Puncu. Do niedawna nawet nie wiedziałem, że mam własną miejscowość Jakbyście dojechali jeszcze do Puncu, to byście mi zaimponowali. (Puncu leży w Indonezji) A tak swoją drogą, to w tym Zalasie jest kopalnia porfiru "Zalas". Ciekawy jestem czy to jest jeszcze czynna kopalnia. Bo jakby była zamknięta, to... Polecam wpisać to w googlach - wygląda na niesamowitą miejscówkę do pośmigania... Odnośnik do komentarza
Puncu Napisano 4 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwiec 2017 Jakbyście dojechali jeszcze do Puncu, to byście mi zaimponowali. (Puncu leży w Indonezji) Wiem... Kopalnia wygląda na czynną. Ogrodzona i ochrona pilnuje.Tak czy inaczej od strony Zalasa nie da się wjechać. Odnośnik do komentarza
revolta1 Napisano 5 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwiec 2017 Przejazdzka po mazurach 1 Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 5 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwiec 2017 Dom Turysty "Pod Wieżycą" w Sobótce. Trasa Wrocław-Sobótka-Wrocław - około 80km. Zjazd spod Wieżycy na dół pokazał 54km/h na liczniku, więc mogłam sprawdzić czy poprawnie zamontowałam nowe klocki hamulcowe Działają! Odnośnik do komentarza
mariuszm Napisano 5 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwiec 2017 Niedzielne zabawy w piaskownicy w pobliskim lesie. Trochę techniki, dużo cierpliwości i samozaparcia, oraz wiele satysfakcji, pomimo że kilka razy odpadałem od roweru. Odnośnik do komentarza
Zalas Napisano 5 Czerwiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwiec 2017 @Iwona No i doczekałaś się odpowiedzi 19 godzin temu, Iwona napisał: No i jak Ty tam "wlas" ? A no tak : Odnośnik do komentarza
Iwona Napisano 5 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwiec 2017 Aaaaa- zdolna z ciebie bestia Odnośnik do komentarza
Remigiusz Banach Napisano 5 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwiec 2017 Wspólne kręcenie z kolegami i odwiedziny browaru w Raciborzu ? Odnośnik do komentarza
egzo23 Napisano 5 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwiec 2017 Moje dwa 1 Odnośnik do komentarza
ByQ94 Napisano 5 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwiec 2017 Niszczą mnie te wasze dystanse Ja na MTB to 30 km i koniec no jedynie że na prostej cały czas to i 50 ale 100km to dla mnie kozak Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 5 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwiec 2017 Zwiększysz dystans - nawet nie będziesz wiedzieć kiedy. Dla mnie na początku 10km, to była wycieczka życia. Odnośnik do komentarza
egzo23 Napisano 5 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwiec 2017 Takie same mam odczucia. Teraz mogę jechać i jechać. Byle co kilkanaście dziesiąt km coś przygryźć ( banan, jakiś baton, czy żel) i dużo pić, szczególnie w upale. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza
revolta1 Napisano 6 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwiec 2017 116Km po Warmi bylo pieknie . trzeba koniecznie powtorzyc Odnośnik do komentarza
Zalas Napisano 6 Czerwiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwiec 2017 @Jerzy Bardzo fajna wycieczka, rowerek też mi się podoba etc ale trzymajmy się zasady, że codziennie jedno foto. Tak to inaczej zrobi się spam bo ludzie zaczną dodawać po 20-30-80 zdjęć z wycieczki, a to nie o to chodzi Tu chodzi o to, żeby zrobić bardziej taką szybką prezentację tego "co tam u nas rowerowego" I za razem jest to też jakaś motywacja aby z sobotniej wycieczki wybrać foto "to najlepsze" A tym czasem w moim szczurze którym śmigam do roboty pierwsza awaria od 2,5 roku. P.s. w tym biku mam tylko jeden hebel. Dobrze, że miałem możliwość obrócenia koła na "ostre koło" bo inaczej bez hebla to ciężko Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 6 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwiec 2017 31 minut temu, Zalas napisał: że codziennie jedno foto ok. sorki jakoś mnie poniosło No to miałeś szczęście , teraz tylko wymiana linki i będzie ok.pozdro 10 godzin temu, revolta1 napisał: 116Km po Warmi bylo pieknie piękna wycieczka , dołączyłbym się do takiej wyprawy ale gdzie tam Las Warmiński Odnośnik do komentarza
Puncu Napisano 6 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwiec 2017 Jak się bawić to się bawić! damper wyjąć - drewno wstawić 1 Odnośnik do komentarza
Zalas Napisano 6 Czerwiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwiec 2017 2 godziny temu, revolta1 napisał: Moze masz racje ostatni post nie koniecznie na temat . to zaproszenie dla Jerzego i zdjecia na zachete No i o tym właśnie pisałem. Żeby wybrać jedno najlepsze, najładniejsze Możesz zawsze otworzyć temat z własną wyprawą, dopisać się do jakiegoś i oznaczyć kolegę albo dosłać mu fotek na Pw ale nie rób bajzlu "bo ja chciałem". "A ja chce gwiazdkę z nieba".... 2 godziny temu, Puncu napisał: Jak się bawić to się bawić! damper wyjąć - drewno wstawić Najlepiej Fox drewinka :v Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 6 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwiec 2017 4 godziny temu, revolta1 napisał: Jaki problem wracamy tam 15 czerwca Dzięki bardzo za zaproszenie ale 15 czerwca jestem już w Pieninach a od 25 w Tatrach Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi