Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uffff...dobrze,że jestem na Stravie, przynajmniej mogę km nabijać jeżdżąc NA rowerze ;)

Opublikowano

Udało mi się po wielu miesiącach poszukiwań dorwać manetki obrotowe Sram X0  w malowaniu karbonowym, które nie wyglądają jak psu z gardła - w zasadzie są w stanie idealnym. Dzisiaj przyszły :) 

gripshiftx0.jpg
Opublikowano
2 minuty temu, zibi_j1 napisał:

Rower w rękach fachowców ;)9048d6858f7d68b179df28dcd7aff6df.jpg

Może młody niech spróbuje ustawić przerzutkę :D może wtedy zadziała tak jak się należy :D 

Opublikowano
10 godzin temu, hanus napisał:

Jednak słabo maskuje się to moro..

Bo to nie moro :) Ten wzór kamuflażu to tzw metro - czyli zimowa wersja woodlanda, albo coś zbliżonego. Dobrze się kamufluje w warunkach zimowych (czuli niedługo będzie jak znalazł :) ). Natomiast na jesień polecam niemiecki flecktarn. Wiem co mówię - strzelałem się kiedyś w ASG  ;)

Opublikowano
6 minut temu, de Villars napisał:

Bo to nie moro :) Ten wzór kamuflażu to tzw metro - czyli zimowa wersja woodlanda, albo coś zbliżonego. Dobrze się kamufluje w warunkach zimowych (czuli niedługo będzie jak znalazł :) ). Natomiast na jesień polecam niemiecki flecktarn. Wiem co mówię - strzelałem się kiedyś w ASG  ;)

Prawda, na jesień najlepsze niemieckie "rzygowiny" :D na lato DPM brytyjski polecam 9_9

Moja giwera leży jeszcze w szafie, zrezygnowałem z ASG na rzecz szosy i jest mi z tym bardzo dobrze :) przynajmniej nie popsuje więcej kolan! ;)

Opublikowano
Bo to nie moro Ten wzór kamuflażu to tzw metro - czyli zimowa wersja woodlanda, albo coś zbliżonego. Dobrze się kamufluje w warunkach zimowych (czuli niedługo będzie jak znalazł ). Natomiast na jesień polecam niemiecki flecktarn. Wiem co mówię - strzelałem się kiedyś w ASG 

Nie jestem w temacie, ale dzięki za naukę! ^_^

To może zmiana kamuflażu (owijki) i dostosowanie się do pory roku? :-P
Opublikowano
30 minut temu, hanus napisał:

No ba, skoro już założyłeś coś w stylu moro to musisz się dopasowywać do zmiennych warunków ;)

Opublikowano (edytowane)

8b49b34e8c3db373med.jpg

Kwintesencja jesieni... mieliśmy ze znajomym wyskoczyć na wieczorną rundę, po czym zadzwonił że tylko przyjedzie odebrać rower (nocował w moim garażu od wtorku wieczora bo się trochę ubłocił...), bo ma robotę. I że wieje, że średnio, a w sobotę/niedzielę rano to nie pojedzie bo będzie wiało. Nie wie co stracił. Wiać wiało, błoto było, ale się ujeździłem 40 km i jutro rano znowu. Jesień też jest fajna.

Edytowane przez pizzaq
Opublikowano

Ostatnia układanka kończy mój projekt roweru :) ps. Tarcze są kozackie :)IMG_8571.JPG

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

• Lubię to! 1
Opublikowano

Napisz proszę potem, jak Ci się na tych hamulcach jeździ. W zimie chcę kupić dokładnie taki zestaw dla siebie.

Opublikowano
3 godziny temu, Pociag napisał:

Moja giwera leży jeszcze w szafie, zrezygnowałem z ASG na rzecz szosy i jest mi z tym bardzo dobrze

To podobnie jak ja - z tym że ja się łudzę, że jeszcze wrócę do lasu :D

2 godziny temu, hanus napisał:

O ile ktoś produkuje owijki w innych kamuflażach, to czemu nie, ciekawy pomysł :) Widziałem na aliexpress różne owijki przypominające kamuflaże, ale szczerze mówiąc, tylko przypominające - żadna nie odpowiadała dokładnie jakiemuś konkretnemu wzorowi militarnemu.

Opublikowano
Godzinę temu, Sziva napisał:

Napisz proszę potem, jak Ci się na tych hamulcach jeździ. W zimie chcę kupić dokładnie taki zestaw dla siebie.

Jasne napiszę, dziś nastąpi montaż więc mam nadzieję, że w niedziele je przetestuje na trasie 50 km .. 

Opublikowano
O ile ktoś produkuje owijki w innych kamuflażach, to czemu nie, ciekawy pomysł Widziałem na aliexpress różne owijki przypominające kamuflaże, ale szczerze mówiąc, tylko przypominające - żadna nie odpowiadała dokładnie jakiemuś konkretnemu wzorowi militarnemu.
Moja właśnie z Chin, tyle, że podwójna ;-) i daje radę
Opublikowano
Ostatnia układanka kończy mój projekt roweru ps. Tarcze są kozackie IMG_8571.thumb.JPG.1225fbd2ad8d5076b438367d4c296f30.JPG

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Tarcze mam te same. Tyle, że 160 komplet.
Heble też xt, tyle że starsze i na matalikach. Pociąg by to zatrzymało. Uważaj na pierwszych kilometrach. Tak właśnie do 50km, będzie baaaardzo słabo.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Sobota odhamienie się 35c vs hardcore :) Jednak ogromny zapał i brak amortyzacji czy odpowiedniego ogumienie + orkan osiągający na wieczór do 80km/h nie wykluczył mnie,

Pozdrorower

IMG_20171028_172845.jpg IMG_20171028_172853.jpg Edytowane przez Gość
Opublikowano
Sobota odhamienie się 35c vs hardcore Jednak ogromny zapał i brak amortyzacji czy odpowiedniego ogumienie + orkan osiągający na wieczór do 80km/h nie wykluczył mnie,

Pozdrorower

IMG_20171028_172845.thumb.jpg.55b09ca0f8d7b9cb228bee147cc9eccf.jpgIMG_20171028_172853.thumb.jpg.d64a35bf9c14ac6f4caef497b1e98c4c.jpg
Tyś jest wariat. Nie zdmuchnęło Cię z roweru?
Opublikowano

Szacun za jazdę przy tej pogodzie, w czwartek wiało słabiej, ale jak dostałem na otwartej przestrzeni kilka bocznych podmuchów to już ładnie podcinało, wolę nie myśleć jak byłoby dzisiaj: przed chwilą pakowałem do samochodu stolik pod komputer to prawie mnie porwało gdy dmuchnęło :D

Opublikowano

Szajbajk zainspirował mnie do serwisu pedałów :) Kręcą się teraz sporo lżej. 

20171030_192609.jpg
Opublikowano

Tu się da kawałek pancerza, dwie końcówki, trytytke i będzie działać.

Tak to się robiło w 2004 roku

77d1ee52919ba012c740c6d31461aed0.jpg&key=18b86277a8af3a9cdc7a893d4e380d2fb9ec3c3163381b1b883e4586c76a9ea3

Wysłane z mojej Nokii 3310

• Lubię to! 2
Opublikowano

Moje światełko Convoy S2+ Na max oświetleniu, jeździ się super mimo tych 800lm do 150zł, jestem bardzo zadowolony.
Pozdrorower Patryś

IMG_20171028_180849.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...