Franz Mauer Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Uffff...dobrze,że jestem na Stravie, przynajmniej mogę km nabijać jeżdżąc NA rowerze
Gość Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Udało mi się po wielu miesiącach poszukiwań dorwać manetki obrotowe Sram X0 w malowaniu karbonowym, które nie wyglądają jak psu z gardła - w zasadzie są w stanie idealnym. Dzisiaj przyszły
hanus Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Jednak słabo maskuje się to moro... (metro)
Wojtek Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 2 minuty temu, zibi_j1 napisał: Rower w rękach fachowców Może młody niech spróbuje ustawić przerzutkę może wtedy zadziała tak jak się należy
de Villars Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 10 godzin temu, hanus napisał: Jednak słabo maskuje się to moro.. Bo to nie moro Ten wzór kamuflażu to tzw metro - czyli zimowa wersja woodlanda, albo coś zbliżonego. Dobrze się kamufluje w warunkach zimowych (czuli niedługo będzie jak znalazł ). Natomiast na jesień polecam niemiecki flecktarn. Wiem co mówię - strzelałem się kiedyś w ASG
Pociag Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 6 minut temu, de Villars napisał: Bo to nie moro Ten wzór kamuflażu to tzw metro - czyli zimowa wersja woodlanda, albo coś zbliżonego. Dobrze się kamufluje w warunkach zimowych (czuli niedługo będzie jak znalazł ). Natomiast na jesień polecam niemiecki flecktarn. Wiem co mówię - strzelałem się kiedyś w ASG Prawda, na jesień najlepsze niemieckie "rzygowiny" na lato DPM brytyjski polecam Moja giwera leży jeszcze w szafie, zrezygnowałem z ASG na rzecz szosy i jest mi z tym bardzo dobrze przynajmniej nie popsuje więcej kolan!
hanus Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Bo to nie moro Ten wzór kamuflażu to tzw metro - czyli zimowa wersja woodlanda, albo coś zbliżonego. Dobrze się kamufluje w warunkach zimowych (czuli niedługo będzie jak znalazł ). Natomiast na jesień polecam niemiecki flecktarn. Wiem co mówię - strzelałem się kiedyś w ASG Nie jestem w temacie, ale dzięki za naukę! To może zmiana kamuflażu (owijki) i dostosowanie się do pory roku? :-P
Pociag Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 30 minut temu, hanus napisał: To może zmiana kamuflażu (owijki) i dostosowanie się do pory roku? :-P No ba, skoro już założyłeś coś w stylu moro to musisz się dopasowywać do zmiennych warunków
pizzaq Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Kwintesencja jesieni... mieliśmy ze znajomym wyskoczyć na wieczorną rundę, po czym zadzwonił że tylko przyjedzie odebrać rower (nocował w moim garażu od wtorku wieczora bo się trochę ubłocił...), bo ma robotę. I że wieje, że średnio, a w sobotę/niedzielę rano to nie pojedzie bo będzie wiało. Nie wie co stracił. Wiać wiało, błoto było, ale się ujeździłem 40 km i jutro rano znowu. Jesień też jest fajna. Edytowane 27 Października 2017 przez pizzaq
Antyszprycha Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Ostatnia układanka kończy mój projekt roweru ps. Tarcze są kozackie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1
Gość Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Napisz proszę potem, jak Ci się na tych hamulcach jeździ. W zimie chcę kupić dokładnie taki zestaw dla siebie.
de Villars Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 3 godziny temu, Pociag napisał: Moja giwera leży jeszcze w szafie, zrezygnowałem z ASG na rzecz szosy i jest mi z tym bardzo dobrze To podobnie jak ja - z tym że ja się łudzę, że jeszcze wrócę do lasu 2 godziny temu, hanus napisał: To może zmiana kamuflażu (owijki) i dostosowanie się do pory roku? :-P O ile ktoś produkuje owijki w innych kamuflażach, to czemu nie, ciekawy pomysł Widziałem na aliexpress różne owijki przypominające kamuflaże, ale szczerze mówiąc, tylko przypominające - żadna nie odpowiadała dokładnie jakiemuś konkretnemu wzorowi militarnemu.
Antyszprycha Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Godzinę temu, Sziva napisał: Napisz proszę potem, jak Ci się na tych hamulcach jeździ. W zimie chcę kupić dokładnie taki zestaw dla siebie. Jasne napiszę, dziś nastąpi montaż więc mam nadzieję, że w niedziele je przetestuje na trasie 50 km ..
hanus Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 O ile ktoś produkuje owijki w innych kamuflażach, to czemu nie, ciekawy pomysł Widziałem na aliexpress różne owijki przypominające kamuflaże, ale szczerze mówiąc, tylko przypominające - żadna nie odpowiadała dokładnie jakiemuś konkretnemu wzorowi militarnemu.Moja właśnie z Chin, tyle, że podwójna ;-) i daje radę
egzo23 Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Ostatnia układanka kończy mój projekt roweru ps. Tarcze są kozackie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProTarcze mam te same. Tyle, że 160 komplet. Heble też xt, tyle że starsze i na matalikach. Pociąg by to zatrzymało. Uważaj na pierwszych kilometrach. Tak właśnie do 50km, będzie baaaardzo słabo. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
M.C Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Taki tam zachód słońca. Dosyć mroźny wieczór.
Gość Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Sobota odhamienie się 35c vs hardcore Jednak ogromny zapał i brak amortyzacji czy odpowiedniego ogumienie + orkan osiągający na wieczór do 80km/h nie wykluczył mnie, Pozdrorower Edytowane 29 Października 2017 przez Gość
Gość Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Sobota odhamienie się 35c vs hardcore Jednak ogromny zapał i brak amortyzacji czy odpowiedniego ogumienie + orkan osiągający na wieczór do 80km/h nie wykluczył mnie, Pozdrorower Tyś jest wariat. Nie zdmuchnęło Cię z roweru?
pizzaq Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Szacun za jazdę przy tej pogodzie, w czwartek wiało słabiej, ale jak dostałem na otwartej przestrzeni kilka bocznych podmuchów to już ładnie podcinało, wolę nie myśleć jak byłoby dzisiaj: przed chwilą pakowałem do samochodu stolik pod komputer to prawie mnie porwało gdy dmuchnęło
egzo23 Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 1
Gość Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Szajbajk zainspirował mnie do serwisu pedałów Kręcą się teraz sporo lżej.
Puncu Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Tu się da kawałek pancerza, dwie końcówki, trytytke i będzie działać. Tak to się robiło w 2004 roku Wysłane z mojej Nokii 3310 2
Gość Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Moje światełko Convoy S2+ Na max oświetleniu, jeździ się super mimo tych 800lm do 150zł, jestem bardzo zadowolony. Pozdrorower Patryś
Rekomendowane odpowiedzi