Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, de Villars napisał:

Kufir, czy jechałeś może tym Accentem dziś w okolicach Olkusza ok. 14tej? Bo widziałem tam dziś dwójkę szosowców, z których jeden miał taki właśnie rower a drugi to chyba była kobieta :)

To nie ja. Dzis jak i zazwyczaj północna Jura czyli okolice Olsztyna koło Częstochowy :)

Opublikowano
13 minut temu, adambike napisał:

Aha. Mnie póki co to nigdy nie spotkało więc jakos nie nastawiam się, że spotka mnie to teraz :) Póki co jutro pierwszy wyjazd i zobaczymy jak się jedzie na przodzie 27,5 i tyle 29 :)

Na przodzie masz 27,5 a na tyle 29?

Opublikowano

Tak dlatego, że amor jeszcze nie doszedł ale koło już mam "zaplecione" 

Opublikowano

Dzisiaj na szosówce, tym bardziej że rozwiązałem wszystkie zagadki z napędem ;) 

zdjecie_1.jpg
Opublikowano

A ja na powrocie z pracy opłukałem i właśnie biorę się za ręczne czyszczenie ;)0d99c9b42056107140f999a92860daa8.jpg

Opublikowano

hTJcf7A.jpg

Po co taki wielki zakres kasety, kiedy jeździsz po płaskim? Bo nawet na równinie znajdą się takie (a i bardziej strome) miejsca.

Opublikowano
Godzinę temu, trollu napisał:

ja dzisiaj tak :D

DSC_1714.jpg

Śliczny ten Trek.

Opublikowano (edytowane)
strava.png

Po raz pierwszy wjechałem szosowym rowerem na górę domową Gurten. Chyba nie będę pisał jak bardzo miałem ochotę umrzeć :)

yeah.jpg Edytowane przez Yarpenn
  • Lubię to! 2
Opublikowano
30 minut temu, Wojtek napisał:

U mnie też pogoda niczego sobie.

IMG_20170930_174923.jpg

Z jakiego miernika kadencji korzystasz? 

Opublikowano
4 godziny temu, Łabędź napisał:

Śliczny ten Trek.

też mi się podobał :P

Opublikowano
2 godziny temu, scric napisał:

Z jakiego miernika kadencji korzystasz? 

Licznik mam CATEYE  STEALTH EVO+ a czujnik to jest combo sensor firmy ECHOWELL mierzy prędkość i kadencję. Licznik mi się bardzo podoba, zwłaszcza możliwość sczytania śladu GPS.

• Lubię to! 1
Opublikowano
16 godzin temu, adambike napisał:

U mnie też słoneczko :)

2017-09-30 11.09.51.jpg

Masz wsadzone 29er z tyłu? Jeśli tak to, kurde, prawie nie widać różnicy ;)

Opublikowano
17 minut temu, zibi_j1 napisał:

O kasetę za 35zł też można dbać ;)
Wypucowałem :De0be2a05f704b9f4dce8606538db1dbf.jpg

Nawet bardziej niż o kasetę za 350 zł :D

Opublikowano

woknuR9.jpg

Wycieczki nie-MTB prowadzą mnie w inne miejsca.

• Lubię to! 1
Opublikowano
4 godziny temu, Andrzej Sawicki napisał:

woknuR9.jpg

Wycieczki nie-MTB prowadzą mnie w inne miejsca.

A ja z @Puncu sie czasem wybieram na asfaltowe wycieczki po czym i tak lądujemy na środku lasu na jakimś zadupiu i ni cholery nie mamy pojęcia gdzie jesteśmy ale i tak jest fajnie :D

• Lubię to! 2
Opublikowano
2 minuty temu, Zalas napisał:

A ja z @Puncu sie czasem wybieram na asfaltowe wycieczki po czym i tak lądujemy na środku lasu na jakimś zadupiu i ni cholery nie mamy pojęcia gdzie jesteśmy ale i tak jest fajnie :D

Tak jest najfajniej :D

Opublikowano

A ja dziś postanowiłem powdrażać moją córę w rowerowanie :D Wywiozłem ją na Kolną i mała przejażdżka wałami wiślanymi. Raz ją wziąłem na wycieczkę rowerową do Parku Ojcowskiego to o mało jej do roweru nie zniechęciłem. Wszystko należy małymi kroczkami, najlepiej niech samo kiełkuje i dojrzewa, dziś była mega zadowolona :D

59d1477b6d5f2_Wdraanie.thumb.jpg.6b5ab6266966f721b5bc87ad69e28d64.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...