Gość Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Piątek... I chyba ostatnia szansa na fotkę w zimowej scenerii bo odwilż
Bujak Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Ejjjjj, to przypadkiem nie na Branickiego przed Ledóchowskiej? Kawałek od niegdysiejszej Smaketerii? No pewka.Jak planujesz być w okolicy to dzwoń!
pizzaq Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Ja mieszkam bliżej Wisły, Plac Vogla, Hotel "Na Uboczu"... Ganiam zwykle wzdłuż Wisły, lub do Kabackiego i potem do Chojnowskiego. No i wieczorami głównie, a w lecie z samego skoroświtu... 1
Azzader Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Brudny ale szczęśliwy:D dopiero pierwszy wyjazd w grudniu;/
Andrzej Sawicki Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Wygląda trochę jak piernik z lukrem. Bardzo na czasie.
JaW Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Coś mnie podkusiło, aby dziś, zamiast normalnie szosą, pojechać leśnym duktem - piekny odcinek 4 km, wyasfaltowany, zamknięty dla samochodów (tylko leśnicy). Okazał się pokryty lodem i śniegiem. Zawrócić? Eee... jak to zawrócić, jadę. Przejechałem bez gleby, oponki Anyroada zdały egzamin na śniegu, choć było ciężko chwilami 2
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 36 minut temu, JaW napisał: Coś mnie podkusiło, aby dziś, zamiast normalnie szosą, pojechać leśnym duktem - piekny odcinek 4 km, wyasfaltowany, zamknięty dla samochodów (tylko leśnicy). Okazał się pokryty lodem i śniegiem. Zawrócić? Eee... jak to zawrócić, jadę. Przejechałem bez gleby, oponki Anyroada zdały egzamin na śniegu, choć było ciężko chwilami u mnie dziś deszcz i po śniegu nie ma już śladu. Miałem jechać samochodem ale jak żona zaczęła mi gadać o przepinaniu fotelika itd... to bez słowa wziąłem z półki kask i resztę rynsztunku... Nie ma że boli
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Godzinę temu, JaW napisał: Coś mnie podkusiło, aby dziś, zamiast normalnie szosą, pojechać leśnym duktem - piekny odcinek 4 km, wyasfaltowany, zamknięty dla samochodów (tylko leśnicy). Okazał się pokryty lodem i śniegiem. Zawrócić? Eee... jak to zawrócić, jadę. Przejechałem bez gleby, oponki Anyroada zdały egzamin na śniegu, choć było ciężko chwilami Co to za błotniki masz? Zadwolony z nich jesteś?
Antyszprycha Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Odpowiedni kalendarz zawiśnie za chwile na odpowiednim miejscu 2
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 37 minut temu, Antyszprycha napisał: Odpowiedni kalendarz To jest ten kalendarz od chłopaków, których jednym z nich jest Janek z kanału na yt dobrerowery.pl?
JaW Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 40 minut temu, Łabędź napisał: Co to za błotniki masz? Zadwolony z nich jesteś? Zadowolony, spełniają swoje zadanie, nie szpecą zbytnio, solidne. http://www.simpla.pl/index.php/pl/blotniki-k2/item/17-ubiquit-chameleon-sds 1
Antyszprycha Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Teraz, Łabędź napisał: To jest ten kalendarz od chłopaków, których jednym z nich jest Janek z kanału na yt dobrerowery.pl? Tak dokładnie od nich. MJpro Tour to Firma Janka i Macieja z kanału. Pierwsze dwie litery nazwy firmy to inicjały ich imion Edytowane 22 Grudnia 2018 przez Antyszprycha
Zbysio Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Nowy nabytek. I jeszcze rabacik świąteczny dostałem. 😀 4
Antyszprycha Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 To model circuit czy velocis ? Czy może inny
Zbysio Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Godzinę temu, Antyszprycha napisał: To model circuit czy velocis ? Czy może inny Espresso. W opisie mają szosowe ale są pod bloki SPD.
specialized34 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Wigilja rowerowa w miłym gronieWysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1
Nemrod Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Mikołaj się pospieszył. Wpadł komplet Castelli Aero Race: 2
Antyszprycha Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Wow ! Musiałeś być bardzo grzeczny !Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wojtek Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 A ja dziś tak się w Gorlicach bawiłem. 1
Bujak Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 A ja dziś tak się w Gorlicach bawiłem. A co to za ósemka na kierownicy? Nie chciało się przycianać przewodu, czy to dźwignia spadochronu? Wysłane z mojego MI Note 2 przy użyciu Tapatalka
Wojtek Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 34 minuty temu, Bujak napisał: A co to za ósemka na kierownicy? Nie chciało się przycianać przewodu, czy to dźwignia spadochronu? Wysłane z mojego MI Note 2 przy użyciu Tapatalka Tak ma być.
Andrzej Sawicki Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 1 godzinę temu, Bujak napisał: A co to za ósemka na kierownicy? Pozwala zrobić pełne kółko kierownicą i nie zerwać linki. 1
Franz Mauer Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) Wszystkim Wam i Waszym rodzinom w tym wyjątkowym czasie życzę samych radosnych chwil i spokoju ducha. Aby nic nie zaprzątało Waszych głów, no może poza nie nasmarowanym łańcuchem i aby choinka pomieściła górę prezentów ! Edytowane 24 Grudnia 2018 przez Franz Mauer 1
Rekomendowane odpowiedzi