specialized34 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Opublikowano 24 Grudnia 2018 No to i ja się pochwalę jaki Mikołaj był łaskawy chyba byłem bardzo grzeczny w tym roku. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1
pizzaq Opublikowano 25 Grudnia 2018 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Mikołaj/Gwiazdor/Aniołek przyniósł... Aż dwie pary 😁 Na razie wigilię przetrwałem, za chwilę wyjazd do teściów i spotkanie ze szwagrami. Ratunek był rano, 44 km, ale coś więcej o tym w innym wątku, myślę że dzięki tej przejażdżce są szanse dać radę na występach gościnnych.
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2018 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zadałem pytanie magicznej kuli. "Czy będę miał fula?"
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2018 Opublikowano 25 Grudnia 2018 16 godzin temu, specialized34 napisał: byłem bardzo grzeczny w tym roku. To żałuj. Ja byłem bardzo niegrzeczny w tym roku, a i tak dostałem więcej niż chcialem:
specialized34 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Opublikowano 25 Grudnia 2018 To żałuj. Ja byłem bardzo niegrzeczny w tym roku, a i tak dostałem więcej niż chcialem:Niegrzecznym też się należy Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1
Pluto Opublikowano 26 Grudnia 2018 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Dziś skromne 35km ,taki objazd okolicy Pozdro.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3
TwardyBlaszak Opublikowano 26 Grudnia 2018 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Mżawka... pada wystarczająco by zmoknąć i nakładać ubranie przeciwdeszczowe i zbyt słabo pada by wygonić do domu. 43km objazdu okolicy. 2
Bujak Opublikowano 26 Grudnia 2018 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Jak na złość Nie wziąłem telefonu na dzisiejszą przejażdżkę, więc dzisiaj będzie bicycleta!Przyjemne z pożytecznymWysłane z mojego MI Note 2 przy użyciu Tapatalka 1
nctrns Opublikowano 26 Grudnia 2018 Opublikowano 26 Grudnia 2018 (edytowane) Ja takie kupiłem w sobotę Tapatalk'd Edytowane 26 Grudnia 2018 przez nctrns 1
wasiliew Opublikowano 26 Grudnia 2018 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Pokrecone Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2018 Opublikowano 26 Grudnia 2018 58 minut temu, nctrns napisał: Ja takie kupiłem w sobotę Tapatalk'd Ja już chyba wszystkie w serii posmakowałam
Wojtek Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Wszyscy mają szosę, mam i ja Szosę odlotową każdy z nas ma Teraz tylko doprowadzić ją do stanu jak z fabryki. Mam plan zrobić ją na wzór szosówek z tamtych lat. Edytowane 28 Grudnia 2018 przez Wojtek 4
JaW Opublikowano 29 Grudnia 2018 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Można by rzec, że widoczek troszkę ch...owy. 1
corehoorn Opublikowano 29 Grudnia 2018 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Wspomnienie z tegorocznej jesieni ... byle do wiosny bo na zimę sprzętu brak mimo chęci.
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2018 Opublikowano 29 Grudnia 2018 6 minut temu, Wojtek napisał: Gorlice Widzę że trenujesz ostro, tak trzymać
Wojtek Opublikowano 29 Grudnia 2018 Opublikowano 29 Grudnia 2018 29 minut temu, Kruup napisał: Widzę że trenujesz ostro, tak trzymać Uwielbiam gorlicki pumptrack. Dziś spotkałem tam 3 osoby. W tym jeden ziomek był z Krakowa i miał też rower LeaderFox DragStar, miła niespodzianka. Na jutro też się z nimi umówiłem.
pizzaq Opublikowano 29 Grudnia 2018 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Przechylone drzewo mnie zaatakowało na Szczeblu. Niby się złożyłem, niby się skulilem, niby udawałem krasnoludka. Nie pomogło, oryginalny pokrowiec plecaka niniejszym zakończył swój żywot... Trochę kombinacji wymagało uwolnienie się, a efekt jak widać. Na pocieszenie: nie tylko mnie zaatakowało 😂😂😂😂 ale są to jak mnie niosło pięknie, jaki dumny z poprawy techniki i zwiększonej dozy odwagi 😂😂😂 samochwała w kącie stała... 😆😆😆😆
Bujak Opublikowano 29 Grudnia 2018 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Przechylone drzewo mnie zaatakowało na Szczeblu. Niby się złożyłem, niby się skulilem, niby udawałem krasnoludka. Nie pomogło, oryginalny pokrowiec plecaka niniejszym zakończył swój żywot... Trochę kombinacji wymagało uwolnienie się, a efekt jak widać. Na pocieszenie: nie tylko mnie zaatakowało ale są to jak mnie niosło pięknie, jaki dumny z poprawy techniki i zwiększonej dozy odwagi samochwała w kącie stała... Ja też zostałem zaatakowany przez to drzewo .Mój plecak wytrzymał, ale za to skutecznie mnie zahamował. Dzięki[mention=2910]pizzaq[/mention] za zaproszenie.Zdecydowanie jesteście dla mnie za mocni, ale cieszę się, że z Wami pojechałem.Jeszcze mnie Szczebel zobaczy, bo to jest bardzo fajna trasa
pizzaq Opublikowano 29 Grudnia 2018 Opublikowano 29 Grudnia 2018 11 minut temu, Bujak napisał: Ja też zostałem zaatakowany przez to drzewo . Mój plecak wytrzymał, ale za to skutecznie mnie zahamował. Dzięki[mention=2910]pizzaq[/mention] za zaproszenie. Zdecydowanie jesteście dla mnie za mocni, ale cieszę się, że z Wami pojechałem. Jeszcze mnie Szczebel zobaczy, bo to jest bardzo fajna trasa Nie przesadzaj, dałeś radę, niedopatrzenie na początku dałem zbyt mocne tempo, przepraszam. Jeszcze się ustawimy, jak nie na Szczeblu to gdzie indziej. Dasz radę, dzisiaj też dawales radę bardzo dobrze i wierzę że to nie twoje ostatnie słowo. A drzewo poza atakiem także skutecznie mnie zatrzymało... Jak to nasza towarzyszka stwierdziła: niższy wzrost także ma zalety 😁 1
sender Opublikowano 29 Grudnia 2018 Opublikowano 29 Grudnia 2018 "gównożagiel" daje radę, pupa i plecy czyste😁
pizzaq Opublikowano 30 Grudnia 2018 Opublikowano 30 Grudnia 2018 @Bujak zdecydowanie widzimy się w tamtym lesie i nie tylko.
Rekomendowane odpowiedzi