pizzaq Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Godzinę temu, Łabędź napisał: Spokojnie, nie bój się. Przecież jedziemy na przeszczep. Dziś jestem umówiony na rowerze roboty w Veloart. Spec dostanie pełną grupę Ultegra, nowe koła Fulcrum Quattro LG, nową owijkę - tym razem bez eksperymentów: będzie czarna. Też tak zawsze mówię, zapytam tylko przewrotnie: żona wie? I czy z rowerem w razie czego będziecie w samochodzie mieszkać? I co Ci się w profilowe zdjęcie zrobiło?
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Godzinę temu, pizzaq napisał: Też tak zawsze mówię, zapytam tylko przewrotnie: żona wie? I czy z rowerem w razie czego będziecie w samochodzie mieszkać? I co Ci się w profilowe zdjęcie zrobiło? Hmmm... Gromowładna ma ważniejsze sprawy na głowie, nie widziałem powodu, żeby i to zmartwienie jej dokładać. Mam ten komfort, że w mieszkaniu żona moich rowerów nie widzi, więc myślę, że nie będzie wtopy. Ale zaskoczyła mnie małżonka pozytywnie w święta, jak z uśmiechem na usta, przy świątecznym stole, gdy zaistniała dyskusja ze szwagrem o kupowaniu różnych rowerowych gadżetów, moja luba wyznała: "przecież ja wiem że nie mówisz mi o wszystkim i pewnie jestem zdrowsza, że nie wiem co się tam pojawia w tym twoim lochu." A zdjęcie profilowe... Tak mi się zachciało żeby kolorowo było. Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Gość
pizzaq Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 A że już jutro, znaczy dzisiaj... 1
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Najdroższe 400 g w moim życiu - średnio wychodzi, że za każdy gram zapłaciłem 10 zlotych. W Veloart zrobili wszystko na najwyższym poziomie. Człowiek wchodzi i czuje się miło przyjęty, obsługa - fachowa i kulturalna, na poziomie, szybko i bez kompromisów. Wymienili co trzeba było przy okazji, zbudowali rower jak marzenie. A na koniec... skasowali na 822 PLN. Ale różnica w kulturze pracy jest jak przy porównaniu subtelności poezji romantycznej z rąbaniem drewna w średniowieczu. Szczegóły w wątku Specialized Allez Elite 2015 Edytowane 10 Stycznia 2019 przez Gość
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 58 minut temu, Łabędź napisał: Najdroższe 400 g w moim życiu - średnio wychodzi, że za każdy gram zapłaciłem 10 zlotych. W Veloart zrobili wszystko na najwyższym poziomie. Człowiek wchodzi i czuje się miło przyjęty, obsługa - fachowa i kulturalna, na poziomie, szybko i bez kompromisów. Wymienili co trzeba było przy okazji, zbudowali rower jak marzenie. A na koniec... skasowali na 822 PLN. Ale różnica w kulturze pracy jest jak przy porównaniu subtelności poezji romantycznej z rąbaniem drewna w średniowieczu. Szczegóły w wątku Specialized Allez Elite 2015 Dałeś się naciągnąć. Trzeba było brać Tourneya - miałbyś gram za 50gr A na serio za taką różnice w odczuciach 8 stów to rozsądna cena. Więcej dałem za amorek do Rockiego Odczucia podobne... zaraz skoczę do tematu Speca. Zobaczymy co wymodziłes.
nctrns Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 2 minuty temu, zibi_j1 napisał: a taką różnice w odczuciach 8 stów to rozsądna cena Osiem stów to sama robocizna. Całość 4000.
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 1 godzinę temu, nctrns napisał: sama robocizna Tak po prawdzie, to patrząc na fakturę to stricte za robociznę wzięli 465 zł. Reszta z tej sumy 822 to koszt łańcucha, suportu miski, linek, pancerzy, itp. Części miałem swoje, nakupowane wcześniej po okazyjnych pieniądzach. Tak nawiasem, to gdyby nie to, że koła trafiłem w Wertkalu na fajnej promocji, a większość napędu nabyłem od @Antyszprycha po zbrodniczo korzystnej dla mnie cenie, to kosztowałoby mnie to wszystko tyle, że sensowniej byłoby się rozglądać za nowym rowerem.
Antyszprycha Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Pierwsza stolica wieczorową porą ! Ma się czym chwalić ! 5
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2019 Opublikowano 11 Stycznia 2019 14 godzin temu, Antyszprycha napisał: Pierwsza stolica wieczorową porą ! Ma się czym chwalić ! Ooo ktoś się przeprosił z MTB
piotr.solek Opublikowano 11 Stycznia 2019 Opublikowano 11 Stycznia 2019 19 godzin temu, zibi_j1 napisał: Trzeba było brać Tourneya - miałbyś gram za 50gr Nieznacznie więcej, ale dla minimalistów, to w zupełności wystarczy ps z montażem dziecko pod nadzorem sobie poradzi😉
wasiliew Opublikowano 11 Stycznia 2019 Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Dzisiaj bylo prawie jak W dzien goracego lata Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 11 Stycznia 2019 przez wasiliew 1
TwardyBlaszak Opublikowano 11 Stycznia 2019 Opublikowano 11 Stycznia 2019 20 minut temu, wasiliew napisał: Dzisiaj bylo prawie jak W dzien gorocego lata Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jak się zapatrzysz to kraksa będzie 🤣
Franz Mauer Opublikowano 11 Stycznia 2019 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Dziś obdarowany zostałem takim gadżetem praktyczno-estetycznym.
Eddek Opublikowano 11 Stycznia 2019 Opublikowano 11 Stycznia 2019 28 minut temu, Franz Mauer napisał: Dziś obdarowany zostałem takim gadżetem praktyczno-estetycznym. To zestaw do kontaktów?
Stryjek Opublikowano 13 Stycznia 2019 Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Dziś narty, nie samym rowerem człowiek żyje Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Stryjek 1
Miszel Opublikowano 13 Stycznia 2019 Opublikowano 13 Stycznia 2019 W końcu zapiąłem szosę w trenażer. Dotychczas wpięty trekking będzie miał robiony przegląd...częściowo już jest w proszku.
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2019 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Weekendowe pluskanko. Wiało lało... 3,5 minuty siedziałem. Polecam każdemu!
Antyszprycha Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 W dniu 14.01.2019 o 11:50, zibi_j1 napisał: Weekendowe pluskanko. Wiało lało... 3,5 minuty siedziałem. Polecam każdemu! Widzę, że awansowałeś kolorowy
Rekomendowane odpowiedzi