Gość Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Czemu rower nie ruszany? Można znaleźć dla niego dom wystarczy szlifierka aku
piotr.solek Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) W dniu 5.12.2018 o 18:57, piter614 napisał: Czemu rower nie ruszany? Można znaleźć dla niego dom wystarczy szlifierka aku Noo wygląda na "porzucony"/zapomniany. Już zgłosiłem, abyś nie musiał się fatygować😜 . ps częściowo mój dział w pracy, odpowiedzialny jest za usuwanie zbędnego "złomu rowerowego" z kampusu, ale musi minąć trochę czasu. Pierwszy raz widzę taki "złom" ...no chyba ,że to reklama marki. W dniu 5.12.2018 o 20:09, Tomek.G napisał: jak to jest możliwe że ktoś "porzucił" Cervelo P3? Też się zastanawiam. Edytowane 8 Grudnia 2018 przez piotr.solek
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) del Edytowane 6 Stycznia 2021 przez Gość
pizzaq Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 -2 jak kończyliśmy, trasa świetna, czyli wesoła brygada na bercikowych ścieżkach. Nawet była jazda figurowa, ale brak zdjęć... I jak za każdym razem na tamtym terenie zastanawiałem się czy aby na pewno między te drzewa na trasie się zmieszczę... 2
de Villars Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 @nctrns - czyżbyś zapisał się do Zakonu Maltańskiego? Ja ostatnio nie mam okazji zrobić sobie rowerowej fotki, bo jeżdżę w zasadzie tylko po zmroku. Z opłakanymi skutkami - w tym tygodniu jedna kraksa i ze trzy sytuacje podbramkowe, wszytsko z pieszymi na DDR-ach...
nctrns Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Dlatego ja jeżdżę po wałach za Łęgiem. No a na DDR jednak ostrożnie w miarę. Zobaczę co będzie jak będę wracał, bo mam zamiar trochę wydłużyć trasę powrotną po DDRach niestety.A buff kupiony na Malcie Tapatalk'd
de Villars Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 11 godzin temu, nctrns napisał: Dlatego ja jeżdżę po wałach za Łęgiem Mnie też się zdarza, ale wiesz jak tam jest po zmroku - raz jak jechałem, to drogi nie widziałem. Trza by zainwestować w mocniejsze oświetlenie
nctrns Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 No ja wczoraj miałem spotkanie z małą sarenką, przebiegła centymetry przed kołem, akurat jak zmieniałem chwyt
de Villars Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Domyślam się, że przy lasku mogilskim? Często tam biegają, więc jak jest ciemno jadę tam naprawdę wolno. Kiedyś też już miałem takie bliskie spotkanie - z całą sarnią rodzinką
nctrns Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Tak, przy Lasku. Pierwszy raz mi się to zdarzyło.
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Pierwszy raz zapuściłem się nocą do lasu. Nie powiem że nie miałem pietra zabawa świetna, ale raźniej jednak byłoby z kimś jechać..
pizzaq Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) 7 minut temu, zibi_j1 napisał: Pierwszy raz zapuściłem się nocą do lasu. Nie powiem że nie miałem pietra zabawa świetna, ale raźniej jednak byłoby z kimś jechać.. Spokojnie, na początku też miałem wielkiego pietra, teraz mam już tylko pietra jak się sam zapuszczam w mniej cywilizowane rejony Chociaż w grupie fajniej, no i wrażenia wizualne mogą być nieziemskie To akurat ze środowej wyprawy z MCP Bike Team w podmareckie lasy. Edytowane 7 Grudnia 2018 przez pizzaq 1
Wojtek Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Tanio sprzedam, suport, mało jeżdżony. 1
pizzaq Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 59 minut temu, Wojtek napisał: Tanio sprzedam, suport, mało jeżdżony. Popsuł, połamał... Mama kupi nowy 😛😛😛😛
SzpiceR Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Comeback! W przyszłym roku nie dojdzie już do sytuacji, że rower zawsze wygrywa z silownią.
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, SzpiceR napisał: Comeback! W przyszłym roku nie dojdzie już do sytuacji, że rower zawsze wygrywa z silownią. Kawał siłowni i do tego takie pustki Rewelacja tak to lubiłem chodzić ale jak bywałem to zawszę ludzi tyle że trzeba było czekać na sprzęt A to takie z dziś Edytowane 8 Grudnia 2018 przez Gość
nctrns Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 50 minut temu, SzpiceR napisał: Comeback! W przyszłym roku nie dojdzie już do sytuacji, że rower zawsze wygrywa z silownią. Która to siłka?
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Kawał siłowni i do tego takie pustki Rewelacja tak to lubiłem chodzić ale jak bywałem to zawszę ludzi tyle że trzeba było czekać na sprzęt A to takie z dziś Spokojnie. W sezonie noworocznych postanowień pewnie wolnej hantli nie uświadczysz
SzpiceR Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, piter614 napisał: Kawał siłowni i do tego takie pustki Na zdj jest może 1/2 strefy wolnych ciężarów i hammerów. Do tego cardio/cross/maszyny izotoniczne i jakieś salki do ćwiczeń. Niby 2000m2. Wyszło, że pustki ale średnio z 10 osób na tej sali było 26 minut temu, zibi_j1 napisał: Spokojnie. W sezonie noworocznych postanowień pewnie wolnej hantli nie uświadczysz Nie do końca. Po przeprowadzce szukałem siłowni, która ma sporo miejsca, sporo sprzętu a przy okazji nie będzie mordownią. Tutaj nawet w poniedziałkowych godzinach szczytu nie trzeba czekać na żaden sprzęt. Ogólnie chodzą tam ludzie, którzy po prostu chcą poćwiczyć i mają o tym pojęcie - dzisiaj z moim lekko ulanym 186/94 byłem najmniejszy/najgorzej wyglądający. Dla sezonowców, 20m dalej jest "modny" mcfit Godzinę temu, nctrns napisał: Która to siłka? my fitness place os. na lotnisku Edytowane 8 Grudnia 2018 przez SzpiceR
Łukasz_P Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Dlatego polecam treningi o 6 rano. Zawsze wszędzie pusto
Franz Mauer Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 No dobra, umówmy się że jest zima 😉🤔
Rekomendowane odpowiedzi