de Villars Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Niedaleko - Lasek Łęgowski. Niezły hardkor był
suqub Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Dzisiaj również cwiczylem taka jazdę.
nctrns Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 @de Villars Miałem na myśli to miejsce, tylko nazwy pomyliłem...
Eddek Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 No, licznik zamontowany, to trzeba było zrobić jakiś objazd i zobaczyć czy działa Pierwsze 23km w tym roku, kondycja po 2 miesiącach przestoju poszła się powiesić na moście przez Odrę w Cikago, ale sumienie trochę uspokojone.
wasiliew Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Test EPIXONA. Jest jeszcze wieksza roznica niż przy przesiadce, ze sprezynowca na xcr air. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 5 Stycznia 2019 przez wasiliew
Wojtek Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Razem z @Zalas zdobyliśmy dziś kopiec Piłsudskiego. Zakochałem się po raz kolejny w rowerze. Dziś po raz pierwszy poczułem co to znaczy dobra trakcja w rowerze. Edytowane 5 Stycznia 2019 przez Wojtek 3
pizzaq Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Bałwanki ride to bałwanki ride, żadne tam pitu pitu... 3
Eddek Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Z @TwardyBlaszak dziś sprawdziliśmy stan leśnej drogi w lesie odrzańskim. Otóż jest mokro, błotniście i miejscami grząsko 2
TwardyBlaszak Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zapięcie służy do zbierania błota a błotniki do jego przewożenia 1
Wojtek Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 A @Zalas w Lasku Wolskim wygląda tak O drzewo oparty mój drag. 3
nctrns Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Założyłem do przełaja przełajowe oponyTapatalk'd 2
zero Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Spóźnione życzenia noworoczne... Wszystkiego rowerowego, zdrowia i czasu Jakieś takie białe foty ostatnio wrzucacie... Dla równowagi wspomnienie lata. Byle do wiosny
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Tak wyglądał mój powrót z pracy. Po tym jeszcze jakoś dało się jechać. Ale jak gdzieś zalegała warstwa przemielonego przez auta śniegu nie daj Boże z koleinami i lub lodem pod spodem rower jechał w nieustannym poślizgu obydwóch kół. 5o że się nie wypedaliłem to cud jakiś. I zasługa trenażer a rolkowego który uczy równowagi i płynności jak mało co....
Bujak Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Kolce bardzo pomagają. Lata mi tylko tylne koło (bez kolców), a to więcej niż połowa sukcesu.
Zalas Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2019 W dniu 7.01.2019 o 14:12, SzpiceR napisał: Styczeń, czas żniw. Fakt, śmieszne. Ale nie ma tu nic związanego z rowerem. Proszę usunąć A ja ostatnio zaliczyłem z @Wojtek night ride który był zarówno pożegnaniem mojego wiernego Big Hita
pawel2208 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Wreszcie wyprowadzony z garażu na pierwszą jazdę 1
Wojtek Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 11 godzin temu, Zalas napisał: Fakt, śmieszne. Ale nie ma tu nic związanego z rowerem. Proszę usunąć A ja ostatnio zaliczyłem z @Wojtek night ride który był zarówno pożegnaniem mojego wiernego Big Hita Oj nie żegnaj tak tego BH, niedługo weekend to może jakiś lasek?
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Spokojnie, nie bój się. Przecież jedziemy na przeszczep. Dziś jestem umówiony na roboty przy rowerze w Veloart. Spec dostanie pełną grupę Ultegra, nowe koła Fulcrum Quattro LG, nową owijkę - tym razem bez eksperymentów: będzie czarna. Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Gość
Antyszprycha Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 2 minuty temu, Łabędź napisał: Spokojnie, nie bój się. Przecież jedziemy na przeszczep. Dziś jestem umówiony na rowerze roboty w Veloart. Spec dostanie pełną grupę Ultegra, nowe koła Fulcrum Quattro LG, nową dwójkę - tym razem bez eksperymentów: będzie czarna. dwójka to owijka tak ? Trzymam kciuki żeby go nie bolało Oczywiście pochwal się koniecznie efektem końcowym.
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 3 minuty temu, Antyszprycha napisał: dwójka to owijka Tak, przepraszam. I dziękuję, już poprawiłem.
Rekomendowane odpowiedzi