Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mówiłem, że szkoda, że śniegu nie ma i następnego dnia... Szkoda tylko, że bardzo mało czasu było.

Ale szybka akcja, kubek termiczny z gorącym sokiem malinowym (mojej mamy) i w drogę! 

Dobrze, że ten rower w końcu odkurzyłem po awarii, oj dobrze! 71cd715531adbaee44dcbc3a7be33a92.jpg

Edytowane przez hanus
Opublikowano
3 godziny temu, Antyszprycha napisał:

Ahhh. Ienwiem czemu ale wzdycham do tego scenica. Miałem takiego w pięknym złotawym kolorze i jasnym wnętrzem ale musiałem sprzedać bonprzebo już na liczniku 250kk i silnik miał mało kucy, za mało ale cały czas uważam ze to był świetny samochód !

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

To już mój czwarty... Poprzedni, Grand II był fajniejszy, ten to tatowóz taki. 1.6 dci, poprzedni to 2.0T, tam było jak wyprzedzić. Niezależnie czy pustym, czy zapakowanym ;) 

Opublikowano

Ja miałem Scenica w wersji III z 2010 roku ale z silnikiem 1.5 dci 85KM wiec baaardzo mało. Za to spalanie bajunia. Autko wygodne, wysokie i miękkie jak to francuzy....Gratuluje autka !

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Opublikowano

P1090332.thumb.JPG.501d159d6c758cd63b46d40feb7ed38e.JPG

Na mój amor trafiły nowe wlepy. Ciekawe czy się Wam podobają. Ja uwielbiam Franka i wszystko co z nim związane. 

Opublikowano
2 minuty temu, Wojtek napisał:

uwielbiam Franka

Wow, Punisher rządzi! :D

Opublikowano

Wreszcie się wyrwałem. 45 km, piękny śnieg, do tego smog, kończyłem w goglach i tak w ziąb będę jeździł. 

IMG_20181218_213453.jpg
  • Lubię to! 3
Opublikowano
14 godzin temu, Wojtek napisał:

P1090332.thumb.JPG.501d159d6c758cd63b46d40feb7ed38e.JPG

Na mój amor trafiły nowe wlepy. Ciekawe czy się Wam podobają. Ja uwielbiam Franka i wszystko co z nim związane. 

Bandzior, będziesz rządził na dzielni :) 

Opublikowano

Wreszcie się wyrwałem. 45 km, piękny śnieg, do tego smog, kończyłem w goglach i tak w ziąb będę jeździł. 

Kampinos?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Godzinę temu, slavoog napisał:

Kampinos?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Niee, pierwsze bez rowerów to Wał Zawadowski między oczyszczalnia ścieków Południe a mostem Siekierkowskim, następne to Szlak Golędzinowski. Trasa ode mnie z Zawad do mostu Grota i powrót bulwarami i przez Agrykolę. Jeżeli jutro się uda tylko ścieżki nad Wisłą, na bulwarach ślizgawka i straszliwy ziąb... 

Opublikowano

Mój komplet zimiwy z Decathlona:
Góra:
Koszulka 500 rękaw
Koszulka 100 rekaw
Bluza kalenji dwuwarstwowa (do biegania) (nie pamiętam numeru)
Kurtka zimowa 500 (jest z lepszego materiału niż 700 i 900)

Dół:
Spodnie bez ocieplenia (Lidl)
Spodnie zimowe 500 (jest teraz promocja)

Gęba:
Maska kalenji
Husta cienka X2 (na szyję i głowę)

Rękawiczki 900

Jest komfort42d7a75671161cde78fbd75aca7188a1.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano
16 minut temu, Bujak napisał:

Mój komplet zimiwy z Decathlona:
Góra:
Koszulka 500 rękaw
Koszulka 100 rekaw
Bluza kalenji dwuwarstwowa (do biegania) (nie pamiętam numeru)
Kurtka zimowa 500 (jest z lepszego materiału niż 700 i 900)

Dół:
Spodnie bez ocieplenia (Lidl)
Spodnie zimowe 500 (jest teraz promocja)

Gęba:
Maska kalenji
Husta cienka X2 (na szyję i głowę)

Rękawiczki 900

Jest komfort42d7a75671161cde78fbd75aca7188a1.jpg

W czym kurtka 500 jest lepsza od 700 konkretnie?
Zakładasz dwie potówki?
Sam mam większośc ciuchów z Decathlona i chwalę, ale zaczyna mnie przytłaczać kolorystyka a raczej jej brak...

Opublikowano
47 minut temu, zibi_j1 napisał:

W czym kurtka 500 jest lepsza od 700 konkretnie?
Zakładasz dwie potówki?
Sam mam większośc ciuchów z Decathlona i chwalę, ale zaczyna mnie przytłaczać kolorystyka a raczej jej brak...

Zią używam kurtke z decathlonu z wersji road i powiem Wam, że biorąc pod uwage stosunek ceny do jakości wypada wyśmienicie

Opublikowano
9 minut temu, Antyszprycha napisał:

Zią używam kurtke z decathlonu z wersji road i powiem Wam, że biorąc pod uwage stosunek ceny do jakości wypada wyśmienicie

Ja tez jestem ze swojej (700) zadowolony. Pomarańczowa teraz nazywa się road. Mówisz o tej za 350 z rozsuwanym na suwak kominem?

Opublikowano
2 minuty temu, zibi_j1 napisał:

Ja tez jestem ze swojej (700) zadowolony. Pomarańczowa teraz nazywa się road. Mówisz o tej za 350 z rozsuwanym na suwak kominem?

Mówię o 500 RoadRacing - obecnie za 169 złociszy. Pod spód zakładam potówkę / bezrękawnik, potówkę z długim rękawem i kurtkę, czuje się w tej wersji komfortowo do odczuwalnej na - 4. Dodam jedynie, że posiadam długie spodnie od Shimano, które są zapinane na wysokość klatki piersiowej i wycięte są dopiero pod pachami (sprawiają wrażenie kombinezonu do TRI) więc to też dodatkowa warstwa (ew. dodatkowo raz założyłem jeszcze pod kurtkę i potówkę z długim rękawem rękawki thermo od Castelli ale wtedy było mi za ciepło) 

Opublikowano

Też mam 500 roadracing - jest super.
Moim zdaniem jest w niej lepszy materiał niż w 700, bo jest karbowany od środka. Zobacz sobie jak będziesz w Decathlonie i porównaj.
Cena jest przy tym bardzo dobra 169 zł

Opublikowano
51 minut temu, Bujak napisał:

Też mam 500 roadracing - jest super.
Moim zdaniem jest w niej lepszy materiał niż w 700, bo jest karbowany od środka. Zobacz sobie jak będziesz w Decathlonie i porównaj.
Cena jest przy tym bardzo dobra 169 zł

Nie wiemjak wygląda 700 ale z tej jestem bardziej niż zadowolony, zresztą to jużm oja druga kurtka z Deca, pierwsza w rozmiarze XL poszła do ludzi bo stała się za duża w związku z tym świadomie podjąłem wybór o zakupie kurtki z Deca. Różnica taka, że ja dałem 199 albo 219 (nie pamiętam) a teraz są po 169 więc według mnie cena bardziej niż dobra

Opublikowano

Zakładasz dwie potówki?

Na spód potówka, a dalej co akurat mam suche i nieśmierdzące.

Opublikowano

Mam, mam św. Mikołaj tu i ówdzie nazywany Gwiazdorem, lub w Galicji wyręczający się Aniołkiem przyniósł mi prezent. Mam wreszcie nowe koła (Accent racexe), nowe tarcze (Dartmoor Nano) i wieczorem, o ile żona i pogoda pozwolą będę testował. Uj że na tle ufajdanego samochodu, ale są... 

IMG_20181220_131703.jpg
  • Lubię to! 4
Opublikowano
Mam, mam św. Mikołaj tu i ówdzie nazywany Gwiazdorem, lub w Galicji wyręczający się Aniołkiem przyniósł mi prezent. Mam wreszcie nowe koła (Accent racexe), nowe tarcze (Dartmoor Nano) i wieczorem, o ile żona i pogoda pozwolą będę testował. Uj że na tle ufajdanego samochodu, ale są... 
IMG_20181220_131703.thumb.jpg.a923f50015ae4d3d6d1aa0b4fefe0e31.jpg

Super! Zazdrosze bo moj do jutra na przeszczepie amorka.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

A wiecie po co mam brodę? A właśnie po to 😁😁😁😁

Nowe koła już przetestowane. Nowe tarcze to inny wymiar hamowania 😆

IMG_20181220_230925.jpg
  • Lubię to! 3
Opublikowano

Dlaczego mam wrażenie, że tylko u mnie nie ma śniegu 😭

Opublikowano
1 godzinę temu, Bujak napisał:

Śladami szo-sówki188cad5883531583a1534dc303c25fbf.jpg

Ejjjjj, to przypadkiem nie na Branickiego przed Ledóchowskiej? Kawałek od niegdysiejszej Smaketerii? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...