Antyszprycha Opublikowano 30 Listopada 2018 Opublikowano 30 Listopada 2018 3 godziny temu, zibi_j1 napisał: Dziś nie było rowerowo, ale to ważny dzień. Moja rodzina ma swój dom Jeszcze w budowie, ale jest nasz Gratulujue @zibi_j1 Ps. We wcześniejszym wątku pisałeś, że lredytu udziela Tobi ten sam bank co mi. Widze jednak, że nie bo Tobie PEKAO SA a mi PKO BOP
pizzaq Opublikowano 30 Listopada 2018 Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) @zibi_j1, @Antyszprycha ale że w tych bankach każą pieniądze w reklamówce przynosić? Bo coś o przelewach na poczcie była mowa (a z podobnymi akcjami oba pamiętam) ... 😁. @zibi_j1trzymam kciuki za ciąg dalszy sprawy i jak najszybsze zainstalowanie się "na swoim". Edytowane 30 Listopada 2018 przez pizzaq
Bujak Opublikowano 30 Listopada 2018 Opublikowano 30 Listopada 2018 Oj tam, nie przesadzajmy.Ważne gdzie się pieniądze trzyma, a nie skąd pożycza. Kredyt można brać i u samego szatana... nie ma to znaczenia, ważne jest tylko to co jest zapisane w cyrografie (przepraszam, umowie) Miałem kredyt w PKO BP SA, a teraz mam w PEKAO SA i jakoś żyję. Za 25 lat będę wolny jak ptak , a tymczasem...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Dziś rano -11 stopni... Tłumik w amortyzatorze zamarzł, olej w hamulcach jak miód a linka od przerzutki skurczyła się tak, że nie wchodził najniższy bieg kolejna mur w głowie upadł Miłego dnia!
Zalas Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2018 Przyznać się... który tak umie? 4
Rebeliant86 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Wiesz, że to miłość... gdy żona pozwala Ci powiesić rower na zimę w salonie :-D Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
JaW Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Dzień dobry Dziś mroźno i wieje, ale zawsze można odpowiednio się ubrać i zrobić kilka kilometrów, prawda? 1
Puncu Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zdjęcia z dzisiaj nie ma. Za to jest czołg sprzed 4 lat 3
Wojtek Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Niech będzie, też coś wrzucę. Lekutki bajzel. 2
pizzaq Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Dzisiejszy spontan. No, może nie do końca, koło północy już wiedziałem że Kampinos, tylko zastanawiałem się, czy z domu na kołach czy samochodem. Bo wychodzi jakieś 25 lekkim strzałem w jedną stronę... W końcu samochód zwyciężył i to był dobry wybór. W Puszczy ślicznie, trochę kolarzy, ale leciał em sobie sam. Chciałem wreszcie do Szczebla dojechać, od pół roku się wybieram, ale zimno i czas znowu nie pozwoliły... Wspaniały reset, muzykę po 15 minutach wyłączyłem, tylko szum wiatru, własny oddech i hałas opon, strzały szyszek. Obawiam się że w tym roku ostatni tak duży wyjazd, ale może coś się uda jednak... Trochę zimno, trochę wiatru, jeden moment że mnie zmroziło na amen i rękawiczki na narciarskie galopem zmieniałem. Ale dla tego warto 😁 3
mariuszm Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Dzisiaj ciepełko, w cieniu +1, na słońcu lepiej. Potestowałem polecaną przez wielu potówkę Aerofit 920 z Deca. Robi robotę. Pojeżdzone nad Wisłą. 2
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Takie tam buty... Jeden przed czyszczeniem
wasiliew Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Mikołaj zawitał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Wracam z pracy a tu w paczkomacie taka historia. Tym razem to nawet nie dla siebie, dla szwagra prezent na święta zamówiłem. Ale jak mu się nie spodoba, to rozmiar idealnie powinien na mnie leżeć.
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Łabędź też chcę taki paczkomat ciągle coś w nim jest
pizzaq Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) 13 godzin temu, Łabędź napisał: Wracam z pracy a tu w paczkomacie taka historia. Tym razem to nawet nie dla siebie, dla szwagra prezent na święta zamówiłem. Ale jak mu się nie spodoba, to rozmiar idealnie powinien na mnie leżeć. Niech zgadnę, akurat przechodziłeś i było. Weź nie bądź wiśnia i podziel się z kolegami zaklęciem jakie trzeba rzucić na takie urządzenie żeby ciągle było pełne fajnych fantów... Tylko ja szwagrowi prezentów nie kupuję, on mi też nie. Ba, nawet ze sobą nie gadamy... To mogłyby leżeć tylko dla mnie.... Edytowane 5 Grudnia 2018 przez pizzaq
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 2 godziny temu, pizzaq napisał: zaklęciem jakie trzeba rzucić na takie urządzenie To nie zaklęcie, to chyba po prostu paczkomat, który najwyraźniej wypadł mitologicznej kozie Amaltei spod ogona, bo każdemu daje co tylko chce, wystarczy tylko podejść i popukać w metalowe drzwiczki. Taki, jak to się mówi, "paczkomat obfitości".
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Przesiadka na trenażer, więc wyjątkowo bez kasku 😉 Zamówiłam sobie za to opaskę frotkową na łeb, bo pot mi na telefon kapie i wyłącza Zwifta.
Nemrod Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Dzisiejsza jazda kolejny rsz przekonała mnie, że zakup zimowych kspci był strzałem w dziesiątkę. Nie mam już wymówek: " Eee..dzisiaj nie jadę bo mi stopy zmarzną". Trzeba/można kręcić i tyle... 2
piotr.solek Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) Aż żal przechodzić koło takiego roweru, który od dwóch miesięcy nie był ruszany...a zima nadchodzi. Cervelo P3. Jak przetrwa zimę, to zrobię drugie zdjęcie.. Edytowane 6 Grudnia 2018 przez piotr.solek
Rekomendowane odpowiedzi