SzpiceR Opublikowano 10 Grudnia 2019 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Gdyby ktoś szukał rowerowej pracy to uprzejmie informuję, że w treku na zakopiance rozglądają się za nowym fitterem, sprzedawcą i managerem. Niekoniecznie 3w1
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 W dniu 10.12.2019 o 22:52, SzpiceR napisał: Gdyby ktoś szukał rowerowej pracy to uprzejmie informuję, że w treku na zakopiance rozglądają się za nowym fitterem, sprzedawcą i managerem. Niekoniecznie 3w1 Fitter ze mnie żaden, sprzedawca taki sobie, na kierownika zawsze się nadawałem Robota jak robota... Nie no to nie dla mnie. A tak poważnie, ktoś ma ochotę jutro przed południem pokręcić na szosie? 40-60km
Gophfer Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Czy ktoś się orientuje czy tzw Garb Tenczyński to będą raczej szutry i las, czy też będzie asfalt, jesli tak to tak mniej więcej ile procentowo? Jak nie będzie padał jutro śnieg to mam plan przejechać...
IOO Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Jeśli pogoda dopisze to może ktoś jutro rano chce się wybrać na singielki w lasku wolskim? Tak na godzinkę w lesie plus dojazd. Chce wyjechać przed 8 z pod Almy na pilotów.
PiotrekGT Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) Tak wczesnie rano? Jakby troche później... Edit: ale kusisz bardzo, moge wyjechać pod alme bo mam blisko, jak wymiękne z zimna to sie zawróce i tyle Edytowane 5 Stycznia 2020 przez PiotrekGT
nctrns Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Ktoś chętny na szoskę w niedzielę przed południem? Edit: przepraszam jednak nie dam rady.
IOO Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 A jutro rano może ktoś na singielki w Wolskim? Tak koło 8.
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2020 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Póki co smog za bardzo daje w tyłek, na razie jest słabo... Jak się pogoda poprawi, to szukam chętnych by nagrać kilka filmów na kanał Szaja z cyklu "Nasze Rowery". Jeśli ktoś chętny, to możemy zrobić grupowe kręcenie.
bbc Opublikowano 17 Stycznia 2020 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Póki co smog za bardzo daje w tyłek, na razie jest słabo... Jak się pogoda poprawi, to szukam chętnych by nagrać kilka filmów na kanał Szaja z cyklu "Nasze Rowery". Jeśli ktoś chętny, to możemy zrobić grupowe kręcenie.Temat ciekawy. Jak bedzie spocik to postaram sie byc i pokazac czym jezdze. A moze i syna namowie?Wysłane z mojego LG-K100 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2020 Opublikowano 17 Stycznia 2020 1 minutę temu, bbc napisał: Temat ciekawy. Jak bedzie spocik to postaram sie byc i pokazac czym jezdze. A moze i syna namowie? Wysłane z mojego LG-K100 przy użyciu Tapatalka Dobra, no to już nas jest dwóch. Mam kompakta nagrywającego w 1080p 60fps, mam mały statyw giętki, może udałoby się pożyczyć taki większy, oprócz tego S8 z kartą 128GB, nagrywający w 4k. Ja mam dwa rowery do nakręcenia, pewnie pojadę autem w plener z rowerami na bagażniku., bagażnik mam na 4, więc będą jeszcze dwa miejsca.
bbc Opublikowano 17 Stycznia 2020 Opublikowano 17 Stycznia 2020 2 godziny temu, SpiderMAN napisał: może udałoby się pożyczyć taki większy kiedyś miałem jakiś statyw. poszukam to może znajdę. 2 godziny temu, SpiderMAN napisał: pewnie pojadę autem w plener z rowerami na bagażniku fajny pomysł. też mam auto z bagażnikiem, więc spoko dojadę (albo się zmówimy i pojedziemy razem). masz już jakiś wstępny pomysł na termin?
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2020 Opublikowano 17 Stycznia 2020 1 minutę temu, bbc napisał: kiedyś miałem jakiś statyw. poszukam to może znajdę. fajny pomysł. też mam auto z bagażnikiem, więc spoko dojadę (albo się zmówimy i pojedziemy razem). masz już jakiś wstępny pomysł na termin? Nie jeszcze. Jak nas będzie ze 4rech to pomyślimy konkretniej
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 W sumie też chciałbym ponagrywać swoje maszyny.
de Villars Opublikowano 22 Stycznia 2020 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Lepiej się umówmy na jakąś jazdę :)
nctrns Opublikowano 22 Stycznia 2020 Opublikowano 22 Stycznia 2020 @de Villars Jak pogoda będzie ok, to w poniedziałek chociaż 40km będę robił
de Villars Opublikowano 23 Stycznia 2020 Opublikowano 23 Stycznia 2020 W poniedziałki to ja mam niestety robotę. Aczkolwiek, dzień coraz dłuższy, więc i na tygodniu powoli będzie można coś jeździć więcej niż po DDR-ach
Gość Opublikowano 7 Maja 2020 Opublikowano 7 Maja 2020 @SpiderMAN, Ty na pewno kojarzysz to miejsce. Mistrzejowice, Złotego Wieku, za Fortem 48. Co to, jak to, kto to za tym stoi? To jakaś oficjalna, legalna inwestycja, sądząc po słupkach?
IOO Opublikowano 7 Maja 2020 Opublikowano 7 Maja 2020 Tam obok powinna być taka żółta tablica informacyjna. A swoją drogą ktoś się pisze jutro z rana na grawel/MTB?
Wojtek O. Opublikowano 9 Maja 2020 Opublikowano 9 Maja 2020 W dniu 7.05.2020 o 13:58, Łabędź napisał: @SpiderMAN, Ty na pewno kojarzysz to miejsce. Mistrzejowice, Złotego Wieku, za Fortem 48. Co to, jak to, kto to za tym stoi? To jakaś oficjalna, legalna inwestycja, sądząc po słupkach? Powiem pięknie to wygląda. Dziś usłyszałem że tam coś powstało więc warto by sprawdzić. Jest jakies info: https://lovekrakow.pl/aktualnosci/downhill-w-mistrzejowicach_21611.html
Gophfer Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) jest tam na tyle tras żeby pojeździć z 2-3h , zastanawiam się czy nie podjechać tam dzisiaj, a że mam kawałek z Piasków to jestem ciekaw ile tam realnie można pojeździć.... Edytowane 13 Maja 2020 przez Gophfer
Gość Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 1 godzinę temu, Gophfer napisał: jestem tam na tyle tras żeby pojeździć z 2-3h , zastanawiam się czy nie podjechać tam dzisiaj, a że mam kawałek z Piasków to jestem ciekaw ile tam realnie można pojeździć.... Właśnie kminię czy nie wyciągnąć fulla spod plandeki i się nie pojechać przejechać na Redutę... Ja mam nieco bliżej, jakieś 3km...
Gophfer Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 Potwierdźcie mi proszę bo to nie moje tereny :(, czy tj to miejsce , zaznaczone na żółto ?
nctrns Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 @Gophfer tu masz aktywność Łabędzia https://www.strava.com/activities/3411305075
Gość Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 Godzinę temu, Gophfer napisał: zaznaczone na żółto ? Mniej więcej, kilka metrów bardziej na północny zachód. Dokładnie tu:
Rekomendowane odpowiedzi