Gość Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 założę się, że w ogóle to była z pieskiem i miała akurat zajob na fejsie. Była na rowerze akurat, nie trafiłeś. Ale stanęła miłosiernie nieinteligentnie...
PiotrekGT Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 Panowie, jak tam moge nawet bez rowerka do towarzystwa podjechać jak coś
Accent_Szaj Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 9 godzin temu, Łabędź napisał: założę się, że w ogóle to była z pieskiem i miała akurat zajob na fejsie. Szkoda,że drugi raz nie da się dać śmieszka,bo za każdym razem mam niezłą bekę jak to czytam."zajob na fejsie"
Gość Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 Godzinę temu, Accent_Szaj napisał: mam niezłą bekę jak to czytam Tak, to niezły tekst. 😁 Niestety, nie mojego autorstwa, gdzieś to kiedyś zasłyszałem wieki temu... 😉
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Ktoś na Redutę się dzisiaj ma ochotę wybrać po 17:00???
nctrns Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 https://antistorm.eu/ Na południu i południowym wschodzie coś kiełkuje, także obserwuj sytuację. Jak się rozejdzie po kościach, to ja po 17 idę na szosę.
IOO Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Uważajcie na zwalone drzewo oraz błoto i patyki na trasie. Rano było jak na lodowisku.
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 4 godziny temu, nctrns napisał: https://antistorm.eu/ Na południu i południowym wschodzie coś kiełkuje, także obserwuj sytuację. Jak się rozejdzie po kościach, to ja po 17 idę na szosę. Ja jednak jestem udupiony w domu, tak więc jutro rano planuję wizytę w lasku...
IOO Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 3 minuty temu, SpiderMAN napisał: Ja jednak jestem udupiony w domu, tak więc jutro rano planuję wizytę w lasku... A koło której? Miałem jechać do Wolskiego ale tu też jest spoko.
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Jak wstanę i się zbiorę około 8:00 - 8:30 na 1,5-2h max myślę, mam nadzieję, że nie będzie rano padać.
Accent_Szaj Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 No to popatrzcie jakie skarby mam 5min. od mojego domku Trupi gaik
Gophfer Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 No to popatrzcie jakie skarby mam 5min. od mojego domku Powitać sąsiada ja mam pewnie jakieś 7min
Accent_Szaj Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 1 minutę temu, Gophfer napisał: Powitać sąsiada Haha ,wiem Ty z piasków ja z Prokocimia
Gophfer Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 btw nie daleko nas jest też inna fajna miejscówka
kkoyot Opublikowano 9 Lipca 2020 Opublikowano 9 Lipca 2020 W dniu 24.06.2020 o 18:34, Accent_Szaj napisał: No to popatrzcie jakie skarby mam 5min. od mojego domku Czyżby Las Krzyszkowicki? Doskonała miejscówa, śmiem stwierdzić, że lepsza od Zakrzówka P.s. również witam sąsiadów
Accent_Szaj Opublikowano 9 Lipca 2020 Opublikowano 9 Lipca 2020 33 minuty temu, kkoyot napisał: Las Krzyszkowicki Nie, to jest lasek koło autostrady przy Wielickiej. Tzw Trupi gaik
Gophfer Opublikowano 9 Lipca 2020 Opublikowano 9 Lipca 2020 To nie do końca Kraków ale na niedzielna rodzinna przejeździe mogę polecić trasę dookoła jeziora Czorsztyn. Na zdjęciu widać że nie jest to pętla ale są dwie opcje zrobienia pętelki.1. Promem Czorsztyn-Niedzica 2. Przez Sromowce-Wyżne (mało ciekawy odcinek bo po drogach)Wraz z rodzinką zrobiłem nie dokonca legalną 3 opcje zaliczając mtb przez Pieniński Park tak naprawdę to było jakieś 2km po łące która należy do parku Nie, to jest lasek koło autostrady przy Wielickiej. Tzw Trupi gaik btw a to nie jest czasem to samo...
Accent_Szaj Opublikowano 9 Lipca 2020 Opublikowano 9 Lipca 2020 31 minut temu, Gophfer napisał: nie jest czasem to samo.. Haha chyba to samo W dniu 24.06.2020 o 19:26, Gophfer napisał: inna fajna miejscówka Byłem tam ostatnio,jadąc z w/W lasku i nie mogłem znaleźć wjazdu
Gophfer Opublikowano 12 Lipca 2020 Opublikowano 12 Lipca 2020 Czy ktoś się orientuje czy obecnie da się zrobić jakąś pętle i objechać fajnie Dolinę Kluczwody, bo w tamtym roku jak się wybrałem cześć była nieprzejezdna z powodu prywatnych działek i ogrodzeń. Coś słyszałem/czytałem o wyznaczeniu nowej trasy ale nie wiem jak się to skończyło. Planuje skoczyć dzisiaj z rodzinką i nie chciałbym się odbić znowu od ogrodzenia.Byłoby super jakby ktoś miał jakiś ślad trasy, będę wdzięczny za info
bbc Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 @Gophfer, z tego co wiem (znajoma mi mówiła bo mieszka niedaleko) to Dolina Kluczwody zostanie taka z wejściem z jednej strony przez dłuższy czas bo nawet nie ustalili która gmina ma gadać z tym gościem co zamknął przejście. Rzeka jest granicą gmin i stąd problem. A gość zamknął to podobno złośliwie (bo moje i mogę). Dostał ponoć w spadku ten kawałek i zaraz ogrodził. A szkoda bo moim zdaniem to najładniejsza dolinka. Mam nadzieję, że gminy w końcu jakoś ogarną ten temat i będziemy mogli znowu tam normalnie przejeżdżać.
Gophfer Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Byłby ktoś chętny na jednodniowy wypad na Turbacz, jeszcze dokładnie nie mam planu trasy ale napewno coś się wymyśli aby było fajnie i niezbyt lajtowo Wstępnie myślę o weekendzie 29-30.08
pecio Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 W dniu 11.08.2020 o 19:20, Gophfer napisał: Byłby ktoś chętny na jednodniowy wypad na Turbacz, jeszcze dokładnie nie mam planu trasy ale napewno coś się wymyśli aby było fajnie i niezbyt lajtowo Wstępnie myślę o weekendzie 29-30.08 Podjazd z której strony planujesz.
Gophfer Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Nie wiem, ale może coś takiego znalazłem w necie...Obidowa - trasy narciarskie śladami olimpijczyków - schronisko na hali Turbacz - trasy narciarskie - Obidowa.
pecio Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) Świetna trasa, lajcik pod górę. Do Rozdziela super podjazd najpierw po szutrach a potem świetną gruntówką po grzbiecie. Potem przed Turbaczem trochu stromiej i kamerdolce. Na zjazd polecam uderzyć na Stare Wierchy i z nich zjechać z powrotem do Jędrasówki ( miejsce startu) Są tam 3 warianty zjazdu , jeden po telewizorach i fajnie stromo lub po zielonym szlaku fajny szybki zjazd. Jak nic nie będę śmigał w tym czasie to uderzę. Tak prawdę mówiąc to Turbaczem to już rzygam w tym roku i walę góry na Słowacji. Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez pecio
Rekomendowane odpowiedzi