Gophfer Opublikowano 4 Stycznia 2021 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Miało być na Nowy Rok ale były problemy z forum Wszystkiego najlepszego w Nowym Rowerowym Samych wspaniałych wypadów bez awarii Mój skok w 2021 zaliczony
Accent_Szaj Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 18 godzin temu, Gophfer napisał: Mój skok w 2021 zaliczony Wolski?
Gophfer Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 W końcu widać prawdziwa wiosnę w Krakowie i niestety widać też brak kondycji
Gophfer Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 A zapowiadało się tak pięknie I błocko zaskoczyło 1
Accent_Szaj Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 W dniu 11.04.2021 o 12:28, Gophfer napisał: widać też brak kondycj Witam w klubie . Ja też myślałem że padnę jak ostatnio jeździłem.
Gophfer Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 Po wczorajszym wypadzie widzę ze z formą już jest całkiem nie najgorzej
Gophfer Opublikowano 4 Czerwca 2021 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Co prawda nie Kraków ale w zachodniopomorskim też mają piękne trasy
tygrysek Opublikowano 4 Czerwca 2021 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Panowie takie szybkie pytanie Z Krakowa do NIepołomic jest jakiś szlak rowery, czy tylko do mostu Wandy? Jak się jedzie od Mostu Wandy w kierunku NIepołomic,czy jest dużo samochdw Pozdrawiam
Gophfer Opublikowano 5 Czerwca 2021 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Tam jest WTR ale kiedyś byłem I też się zakręciłem właśnie koło mostu Wandy i źle pojechałem. Wydaje mi się że musisz jechać prawym brzegiem Wisły, wałem i gdzieś tam powinna być WTRka,( lewym będzie rozwidlenie takie) . 1
nctrns Opublikowano 7 Czerwca 2021 Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) @tygrysek na moście Wandy kończy się odseparowany szlak. Przez most i za motem do kościoła przy ulicy Rączna masz CPR, dalej w stronę Brzegów jazda w ruchu ogólnym. Ruch w tygodniu poza godzinami szczytu raczej mały, w weekendy trochę większy, ale cały czas znośnie. Wjazd na asfaltowe wały ponownie za miejscowością Grabie. Wcześniej można było jechać wałami, ale po trawie, teraz są zamknięte bo remont. Po drugiej stronie Wisły wały od Spalarni do Przylasku są w takim stanie, że to raczej dla zapaleńców. Północną stroną można też przejechać np. tak jak na załączonym obrazku. Drogi o jeszcze mniejszym ruchu, przy okazji można zwiedzić Przylasek Rusiecki. Fragment wzdłuż Igołomskiej ma odseparowany DDR po południowej stronie jezdni. Od Mostu Wandy można dojechać Podbipięty-Giedroycia, albo zjechać w Lasek Mogilski i potem bocznymi dróżkami wyjechać na Jeżynową. Edytowane 7 Czerwca 2021 przez nctrns 1
tygrysek Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 (edytowane) @nctrns Dzięki za info. Byłęm w sobotę właśnie przez most Wandy, Brzegi aż do Niepołomic. Trasa bardzo przyjemna, choć narzeczona bardzo się boi jeździć po jezdni i wszędzie gdzie sie da stara sie chodnikiem więc i tempo było spacerowe. Tak swoją drogą to trochę jestem zawiedziony WTR. Brak aplikacji na smartphona, trasa dopiero w budowie w okolicach Krakowa (zarówno za Tyńcem jak i przed Niepołomicami), generalnie zbyt skąpe oznaczenie jak na mój gust. Choć niektóre odcinki są fajne. Edytowane 9 Czerwca 2021 przez tygrysek
nctrns Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 W dobie GPSów, smarftonów, nawigacji, oznaczenia nie są dla mnie jakoś ważne, ale z tego co kojarzę, to w newralgicznych punktach oznaczenia i drogowskazy są. Co do stanu WTR na terenie Krakowa, to stary temat. Po prostu miasto daje ciała, do tego dochodzą problemy z dogadaniem się z Wodami Polskimi (czy ich wcześniejszym odpowiednikiem), oraz z sąsiednimi gminami (np gm. Liszki i słynne okolice Kolnej). Za Tyńcem to chyba właśnie też Liszki . Większość WTR jest robiona przez Województwo, ale pewnych rzeczy nie przeskoczą niestety.
pecio Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Z Krakowa wyrusza ekipa na tyranie po Sudetach. Start w wersji mini to 18 czerwiec w wersji max 14 czerwiec. Zero wsparcia , zdani tylko na siebie , spanie po krzakach i dystanse dzienne ponad 100 km po górach. Jak ktoś jest chętny to pisać. Koniec około 22-23 czerwca. Atak wersja mini z Wałbrzycha do Prudnika ,wersja max z Zwitau (RFN) do Prudnika z możliwym atakiem na okolice Drezdna. W wersji mini jazda raczej lajtowa w wersji max do puki nie dołączymy do wersji mini mega dystanse i ekstra przewyższenia i raczej jazda non stop bez przerw. Jedyny koszt to dojazd i prowiant .
Gophfer Opublikowano 20 Marca 2022 Opublikowano 20 Marca 2022 Mój pierwszy raz z fullem, powoli zakochuje się
Gophfer Opublikowano 22 Marca 2022 Opublikowano 22 Marca 2022 Mój pierwszy raz z fullem, powoli zakochuje się Zakochałem się już po drugim razie
Gophfer Opublikowano 4 Czerwca 2022 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Orientuje się ktoś czy w Kasinie da się zjeżdżać bez korzystania z wyciągu? Nie widzę na mapie tras do podjeżdżania....
Gophfer Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Jest ktoś z Krakowa lub okolic kto ma uchwyty Thule montowane na wsuwki T?
Rekomendowane odpowiedzi