Cris92 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Podeślę Ci wieczorkiem numer telefonu na priv tak żeby w razie czego. Wysłane z mojego P30 Pro przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 W sumie to racja z tym podziemnym parkingiem w Plazie. A to zaraz na przeciwko M1 praktycznie.
Cris92 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Kraków Plaza, Cinema City na Aleji Pokoju tak? O tym mówimy? Aktualnie mi pokazuje Yanosik 99km i 2h23min, planuje wyjechać 6:30, więc chyba na 9 zdążę. Wysłane z mojego P30 Pro przy użyciu Tapatalka
de Villars Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) 5 godzin temu, SzpiceR napisał: Właśnie! Gdzie jest jakiś program wycieczki? @de Villars widywalem Cię na alei róż...mieszkasz gdzieś blisko? Może byśmy się wcześniej ustawili Zgadza się, jestem z tych okolic Możemy się ugadać np. koło cukierni na rogu al. Róż i Żeromskiego o 8:40? A zbiórka ostateczna w końcu gdzie? Jak @Cris92 parkuje w plazie, to najlepiej będzie pod Decathlonem koło plazy, stamtąd zaraz sobie skoczymy na ddr na wałach Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez de Villars
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 57 minut temu, de Villars napisał: najlepiej będzie pod Decathlonem koło plazy, stamtąd zaraz sobie skoczymy na ddr na wałach Jestem za. To spotykamy się wszyscy pod Decathlonem.
SzpiceR Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 57 minut temu, de Villars napisał: Zgadza się, jestem z tych okolic Możemy się ugadać np. koło cukierni na rogu al. Róż i Żeromskiego o 8:40? 👍 Wyślę Ci nr tel na pw jakby coś
de Villars Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 No i pojeżdżone. Było bardzo sympatycznie, dzięki Poniżej parę fotek ode mnie (sorry za jakość, ale chwilowo mam telefon taki jaki mam...) 3
nctrns Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zazdro. Szkoda że nie mogłem być z wami. Tapatalk'd
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Ja też dziękuję. Oto i moje: @SzpiceR, @de Villars @Łabędź i oczywiście gość specjalny - @Cris92. Setka zrobiona i to z niemałym zapasem. Było bardzo fajnie. Oby częściej!
Cris92 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 I ode mnie dzięki za dowiezienie do trzycyfrówki, było ekstra i nie daliście bardzo odczuć, że jestem dużo wolniejszy i słabszy. Z taką ekipą to była przyjemność, zwłaszcza po ostatnim tygodniu pełnym wrażeń w życiu prywatnym. Ba nawet wczoraj wieczorem i dziś rano miałem przygody z piecykiem gazowym. Niewiele brakło, a byłby lodowaty prysznic. No i bonus po dniu dzisiejszym Człowiek Caffe Latte też jest Wysłane z mojego P30 Pro przy użyciu Tapatalka 2
SzpiceR Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 19 minut temu, Cris92 napisał: No i bonus po dniu dzisiejszym Czyli nie tylko mnie przypieklo jeszcze bardziej xd 1
de Villars Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 @Łabędź - uchwyciłeś moment jak prawie wpadam do tego jeziora @Cris92 - a nie dało by rady wkleić fotek w większej rozdzielczości? Byłbym wdzięczny
Cris92 Opublikowano 1 Września 2019 Opublikowano 1 Września 2019 Jak siądę do kompa to nie ma problemu, ale nie obiecuję, że dzisiaj to nastąpi przy moim małym synu EDIT: [mention=882]de Villars[/mention] daj znać teraz jak to wygląda. Mam nadzieję, że lepiej. https://www.dropbox.com/sh/ulzujnrgylrucq9/AACF8GsIgNBMdrfLx3MmJCyWa?dl=0 Wysłane z mojego P30 Pro przy użyciu Tapatalka
Cris92 Opublikowano 1 Września 2019 Opublikowano 1 Września 2019 Też żeby mieć zdjęcia jakiejś normalnej jakości musiałem wbić i tak na lapka, bo mimo wszystko Tapatalk mi jakoś ucina jakość. Nawet jakbym wrzucał przez imgur, czy coś to mi ucina chyba jakość przez telefon. Wysłane z mojego P30 Pro przy użyciu Tapatalka
mareq Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 Widziałem na stravie, jeśli mieliście taki upał jak myślę, to i tak bym was spowalniał. Może innym razem razem się pokulamy. Mi ostatecznie w ostatniej chwili znalazł się transport do Poznania i od piątku wieczorem do soboty po południu walczyłem w wełnianym drugowojennym mundurze i nosiłem na sobie więcej kilogramów niż waży szosówka . Takie eventy mam kilka razy do roku a jeździć mogę prawie codziennie.
Gophfer Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Hej, czy ktoś chętny w najbliższy weekend pośmigać na mtb, jakieś laski, szutry itp.... Jakby co to mam uchwyty rowerowe na dachu więc można by gdzieś niedaleko podjechać w fajne miejsce.
PiotrekGT Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 (edytowane) @GophferSobota lub niedziela na pewno bede w wolskim ale rano do 12-13godz bo pozniej ide do pracy Edytowane 16 Października 2019 przez PiotrekGT
Gophfer Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 Nigdy nie jeździłem po Wolskim, da się tam Hardtail'em czy raczej słabo....
Gość Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 2 godziny temu, Gophfer napisał: nie jeździłem po Wolskim, da się tam Hardtail'em czy raczej słabo Spokojnie da się ogarnąć ht.
Accent_Szaj Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 @Łabędź a ty nie masz sznurówki?
Gość Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 No też mam, @Accent_Szaj. Ale i górala też mam. Hardtaila, nie fulla. Wiesz jak to jest - "właściwa liczba rowerów" to n+1:
PiotrekGT Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 @SpiderMANwjechał do wolskiego szosówką, więc wszystko sie da
Gość Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 Lasek Wolski to miejsce kompletne - są tam i fajne asfalty, żeby poćwiczyć podjazdy i zjazdy na szosie, ale są tam też (a właściwie: przede wszystkim) trasy typowo pod MTB. Po Lasku Wolskim przebiega większa część trasy Maratonu Czesława Langa, który jest właśnie serią wyścigów typowo z gatunku XC. Ale i fani kolarstwa grawitacyjnego znajdą tam coś dla siebie, ze słynną "Łopatą" na czele. Jest tam też i gdzie pospacerować, usiąść, zjeść piknik, wziąć dziecko na plac zabaw, do ZOO, na kopce, czy nawet do klasztoru. 😜 Serio - w Lasku Wolskim można robić wszystko na wszystkim i nie trzeba być do tego jakimś specjalnym hardkorem.
Rekomendowane odpowiedzi