nctrns Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 3 godziny temu, Łabędź napisał: i nie trzeba być do tego jakimś specjalnym hardkorem. Ale żeby podjechać do Zoo szosą, obojętnie czy Leśną/KOMK czy Wędrowników, to trzeba mieć już przynajmniej minimum kondycji i samozaparcia
Accent_Szaj Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 Ja ostatnio usłyszałem o lasku przy autostradzie,pomiędzy Krakowem,a Wieliczką.Są tam podobno bardzo fajne trasy. Jeździł ktoś?
Gophfer Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 [mention=11428]Accent_Szaj[/mention]brzmi ciekawie bo jest szansa że będzie bardziej płasko niż w wolskim Czy tj może gdzieś w pobliżu Kokotowa ?
Accent_Szaj Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) Właśnie nie wiem do końca Najzabawniejsze jest to , że mam tam tak blisko, że jak napluć z Prokocimia To mnie zawsze gdzieś nosi,tylko nie tam. Edytowane 20 Listopada 2019 przez Accent_Szaj
Gophfer Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Accent_Szaj napisał: mam tam tak blisko, że jak napić z Prokocimia No to witam sąsiada z okolic @Accent_Szaj dałbyś rade wrzucić jakiś wycinek z mapy z zaznaczonym tym laskiem, to bym jutro podskoczył i obczaił bo chętnie bym pojeździł gdzieś w pobliżu Edytowane 18 Października 2019 przez Gophfer
PiotrekGT Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 Ja poddtrzymuje swoje stanowisko, będe w wolskim jak by coś
Accent_Szaj Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 To jest w lesie Krzyszkowickim https://goo.gl/maps/wXgcNermvmhpYTr36
Gość Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 22 godziny temu, Accent_Szaj napisał: pomiędzy Krakowem,a Wieliczką.Są tam podobno bardzo fajne trasy. To jest miejscówka znana w środowisku jako "Trupi Lasek" - wklepując tę frazę dużo można o tym znaleźć. Zdjęcia, trasy, teksty, info o zawodach. Nigdy tam, kurde, w sumie nie jeździłem... Trzeba to obadać po zimie.
Gość Opublikowano 22 Października 2019 Opublikowano 22 Października 2019 [mention=42]SpiderMAN[/mention]wjechał do wolskiego szosówką, więc wszystko sie da No tak, wjechałem i nawet zjechałem po singlach... Żaden problem...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Ja ostatnio usłyszałem o lasku przy autostradzie,pomiędzy Krakowem,a Wieliczką.Są tam podobno bardzo fajne trasy. Jeździł ktoś?Trupi Las, tylko na MTB raczej, trasy są spoko i są też takie typowo grawitacyjne.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka[mention=11428]Accent_Szaj[/mention]brzmi ciekawie bo jest szansa że będzie bardziej płasko niż w wolskim Czy tj może gdzieś w pobliżu Kokotowa ? Nie, to jest jadąc od Prokocimia na Wieliczkę zaraz w prawo po przejechaniu nad autostradą.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka To jest miejscówka znana w środowisku jako "Trupi Lasek" - wklepując tę frazę dużo można o tym znaleźć. Zdjęcia, trasy, teksty, info o zawodach. Nigdy tam, kurde, w sumie nie jeździłem... Trzeba to obadać po zimie.Jakie znowu po zimie... Nie rób jaj... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Gophfer Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 Byłem tam w sobotę jakieś 7min pedałowania od miejsca zamieszania Niestety tak jak się obawiałem dobry rower to nie wszytko, brak techniki wychodzi w takich miejscach bardzo szybko
Gość Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 2 godziny temu, Gophfer napisał: brak techniki wychodzi w takich miejscach bardzo szybko No to teraz to tylko zachęciłeś.
Gophfer Opublikowano 16 Listopada 2019 Opublikowano 16 Listopada 2019 Podpowiedzcie w które dokładnie miejsce Puszczy Niepolomickiej się udać aby pojeździć fajnie na MTB? Ostatnio jak tam byłem to z 80% trasy jechałem jakąś droga po asfalcie
Szczepan Opublikowano 16 Listopada 2019 Opublikowano 16 Listopada 2019 1 godzinę temu, Gophfer napisał: Podpowiedzcie w które dokładnie miejsce Puszczy Niepolomickiej się udać aby pojeździć fajnie na MTB? Nie ma takiego miejsca.
Szczepan Opublikowano 16 Listopada 2019 Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) Znajdziesz bardzo dużo szutrowych ścieżek, ale zapomnij o jeździe mtb, nie zmęczysz się tam Ale warto się wybrać. Ciekawe miejsca to Czarny staw, żubry, wielkie błoto (natura2000). Edytowane 16 Listopada 2019 przez Szczepan
Gophfer Opublikowano 17 Listopada 2019 Opublikowano 17 Listopada 2019 Znajdziesz bardzo dużo szutrowych ścieżek, ale zapomnij o jeździe mtb, nie zmęczysz się tam Ale warto się wybrać. Ciekawe miejsca to Czarny staw, żubry, wielkie błoto (natura2000). Byłem zobaczyłem Miejsce na raz, zdecydowanie na rower treking/cross lub szose. Z całych 30km jakie tam zrobiłem najfajniesza była rundka dookoła czarnego stawu 1
SzpiceR Opublikowano 17 Listopada 2019 Opublikowano 17 Listopada 2019 2 godziny temu, Gophfer napisał: Z całych 30km jakie tam zrobiłem najfajniesza była rundka dookoła czarnego stawu Szosą na 23c kiedyś przejechałem (za wyjątkiem leżących w poprzek drzew) 😎 Takie to klimaty mtb xd
Ares Opublikowano 17 Listopada 2019 Opublikowano 17 Listopada 2019 W dniu 18.10.2019 o 10:20, Accent_Szaj napisał: Ja ostatnio usłyszałem o lasku przy autostradzie,pomiędzy Krakowem,a Wieliczką.Są tam podobno bardzo fajne trasy. Jeździł ktoś? Wbrew temu co zostało napisane jest to miejscówka choćby pod gravela a raczej jego wschodnia część. Bo składa się z dwóch części gdzie granica to mniej więcej potok Malinówka. Część grawitacyjna od Fortu Barycz do potoku to las prywatny. Część druga państwowa w zarządzie nadleśnictwa. I tu właśnie jeżdzi się najlepiej po sporej liczbie dzikich singli. 1
ponczi Opublikowano 17 Listopada 2019 Opublikowano 17 Listopada 2019 Trasy dobre na MTB to poza oczywiście Laskiem Wolskim, rejon Lasku Tynieckiego. Są tam nawet widoczne ścieżki pod traile/enduro.
Accent_Szaj Opublikowano 1 Grudnia 2019 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Może ktoś by skrobnął o fajnych miejscówkach w Kraku(jak ja),czy w okolicy.Jakieś lasy. Wiem,że Ameryki nie odkryłem z tym trupim laskiem,ale podzielmy się ulubionymi terenami 1
Ares Opublikowano 1 Grudnia 2019 Opublikowano 1 Grudnia 2019 20 godzin temu, Accent_Szaj napisał: Może ktoś by skrobnął o fajnych miejscówkach w Kraku(jak ja),czy w okolicy.Jakieś lasy. Trochę ciężko z dojazdem choć przez Sidzinę, Chorowice i Mogilany nawet z ruchem samochodowym żle nie jest. Albo od strony Swoszowic i dalej Lusina, Gaj. Rozchodzi się o tak zwany "Czarny Las" a bardziej znany jako Las Bronaczowa między Mogilanami właśnie a Radziszowem. Spory obszar z ogromną ilością dzikich ścieżek. Samochodem na parking też jest opcja się dostać. 1
Gophfer Opublikowano 2 Grudnia 2019 Opublikowano 2 Grudnia 2019 ktoś był, jeździł tutaj ? http://www.lato.sportarenamyslenice.pl/i/79/trasy-rowerowe
Ares Opublikowano 2 Grudnia 2019 Opublikowano 2 Grudnia 2019 To w Myślenicach to prawie wszystko szerokie drogi szutrowe i trochę asfaltu. Oznakowanie raz jest a raz brak choć po prawdzie nie da się czegoś pomylić.
Gophfer Opublikowano 10 Grudnia 2019 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Może ktoś polecić jakąś ciekawą trasę na dolinki podkrakowskie najlepiej pętla Dolina Racławki - >Będkowska->Kobylańska->Bolechowicka->Racławki (lub dowolna inna kolejność).Ostatnio wyznaczyłem sobie w mapy.cz coś co miało być fajne ale niestety z Bolechowic do Dubie (dol. Racławki) musiałem wracać asfaltem
Rekomendowane odpowiedzi