Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Puncu napisał:

Projekt "Titan-Monster" Merida.

Rama od@Zalas kupiona przez kolegę. Przez zime będziemy składać gravela, nietypowego. Dostosowanego do połananych i skręconych nadgarstków i śrub w kręgosłupie :)f9912d3892be7b574bc25a352b3d3c30.jpg

Fajny projekt sie szykuje 😊 rama bardzo ladna wizualnie ! Daj foto jak skonczycie, koniecznie ! 

Opublikowano
Ale z tak ustawioną kierownicą to chyba jeździł nie będziesz?

No właśnie będzie. Przynajmniej tak planuje. Nagdarstki go nie bolą jedynie w dolnym chwycie.

Dla ścisłości. Rower nie jest składany dla mnie tylko dla kolegi.

Opublikowano (edytowane)

Do rowerku żonki, zastąpi oemowe sprężynowe kowadło. Koło 27,5    Ośka 9mm,    rura sterowa 1 1/8 cala.  

Zważyłem i jest całkiem nieźle: 1840 gramów z nie dociętą rurą sterową czyli będzie lżej o jakieś 800 gram :P 

IMG_20180118_172241.jpg Edytowane przez martines80
Opublikowano
[mention=1871]klapouchy80[/mention] oraz [mention=3526]martines80[/mention] wypierniczać przeczytać pierwszy post oraz edytować swoje oraz proszę się trzymać zasad zabawy.
Chyba udało mi się przeedytować. Przepraszam za niezamierzoną niesubordynację.

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Zalas napisał:

@klapouchy80 oraz @martines80 wypierniczać przeczytać pierwszy post oraz edytować swoje oraz proszę się trzymać zasad zabawy.

Teraz chyba jest dobrze, Jakiś gorszy dzień bo nie rozumiem. Przejrzyj cały temat, wszystkie strony to 3/4 osób by miało wypierniczać. Czasami powstrzymaj emocje

Edytowane przez martines80
Opublikowano

@klapouchy80 Dzięki
@martines80 również dzięki. Mówisz mi: 

23 minuty temu, martines80 napisał:

Przejrzyj cały temat, wszystkie strony to 3/4 osób by miało wypierniczać. 

Ja mam go przejrzanego od deski do deski bo jest mój i się nim jaram. Ty jak widać masz najprawdopodobniej problem z przeczytaniem gdyż wytykasz innym błędy a sam nie przeczytałeś najwidoczniej pierwszego postu gdzie jak byk jest umieszczona na czerwono informacja od admina. A skoro już przy czytaniu jesteśmy to skoro tyle się oczytałeś pewnie zauważyłeś, że nie jesteś jedynym upomnianym w tym temacie oraz, że upominałem ja oraz administratorzy forum. 

Miało tu wpaść zdjęcie nowej ramki (no i w sumie jest) ale miała przyjść L-ka a jest M-ka. Reklamacja.

26981991_1288368301263767_1050184192_o.jpg
Opublikowano

Nowa koszulka rozmiar XL i za mała niestety ;/ wyglądam jak w koszulce po młodszym bracie;/

WP_20180118_20_16_00_Pro 1.jpg
  • Lubię to! 1
Opublikowano
49 minut temu, Azzader napisał:

Nowa koszulka rozmiar XL i za mała niestety

No chyba za duża, bo ciebie nie w niej nie widać :D.

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, GBike napisał:

No chyba za duża, bo ciebie nie w niej nie widać :D.

Daj spokój:P jakbym wstawił swoje zdjęcie w tej koszulce umarłbym potem ze wstydu :P Wyglądałoby by to na coś z końca internetu :P

Edytowane przez Azzader
  • Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Nowa kurtka, wichura i straszny wiatr. No i oczywiście śnieeeg, dużo śniegu ;) Popełnię zatem z radości aż dwa zdjęcia, może mnie miotła nie dopadnie... ;) Tyle że weny starczyło mi aż na 6 km... w sobotę mam wyjazd i nie mogę się rozłożyć ;) Drugie zdjęcie w jutrzejszym poście już jest ;)

śnieeeeeeg1.jpg

Edytowane przez pizzaq
Opublikowano
9 godzin temu, pizzaq napisał:

Popełnię zatem z radości aż dwa zdjęcia, może mnie miotła nie dopadnie... ;)

Być może nie bo status " zaangażowanego " to już nie byle co, moja radość została szybko zgaszona a raczej 

13 godzin temu, Zalas napisał:

@martines80 wypierniczać

Dobra kurtałka to podstawa więc jak spełnia swoje zadanie to i radość oczywista :D  To Endura ? dobrze widzę ? Napisz prosze jaki model. 

Opublikowano (edytowane)

Kurtałka to Author Blazer ARP, http://ambike.pl/kurtka-author-arp-12-blazer.html bardzo pozytywne wrażenia. Nie spodziewałem się że tak cienka szmatka może być tak ciepła ;) (miałem tylko koszulkę termoaktywną pod spodem, na dłuższą ekspozycję na taki wicher jak był wczoraj przydałby się jeszcze jedna warstwa). Z czasem zobaczymy jak będzie się sprawować, ale już mi się podoba.

W ramach dostosowania się do wymogów wątku z poprzedniego wpisu usunąłem zdjęcie i jako dzisiejsze wstawiam tutaj.

śnieeeeeeeg3.jpg Edytowane przez pizzaq
  • Lubię to! 1
Opublikowano
14 godzin temu, Azzader napisał:

Nowa koszulka rozmiar XL i za mała niestety ;/ wyglądam jak w koszulce po młodszym bracie;/

Jeśli się zapinasz, to nie jest za mała tylko aero :)

• Lubię to! 1
Opublikowano
Jeśli się zapinasz, to nie jest za mała tylko aero
wygrałeś internety
Opublikowano
Godzinę temu, pizzaq napisał:

A gdzie rower??

Regeneracja, bieg plaza - las :-)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Eeeeee, bieganie jest dla.... no nie dla mnie na pewno, jak się regenerujesz i masz z tego radochę to dobrze.

Opublikowano (edytowane)

Tydzień wyglada tak:

3x1h + 2x2h rower (aktualnie trenazer) + 2 dni regeneracja (lekki bieg, spacer + w pracy srednio 9k krokow). 😊 Ogolnie to trzeba sie przewietrzyc po 7h/tydzień krecenia w pokoju i 8h dziennie na hali produkcyjnej 😊 Na co dzien kolo domu mam Puszcze Niepolomicka aktualnie goscinnie nad morzem wiec korzystam z „innych klimatow”.

Edytowane przez Eldo
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Już myślałem, że nie upchnę tego wszystkiego bez dodatkowej przedłużki. A jednak się udało - lampeczka, komputerek oraz dzwoneczek. Dlaczego dzwoneczek? Wczoraj kolega dostał mandacik :D

upychanie.jpg
Opublikowano
33 minuty temu, m4rvell0us napisał:

Już myślałem, że nie upchnę tego wszystkiego bez dodatkowej przedłużki. A jednak się udało - lampeczka, komputerek oraz dzwoneczek. Dlaczego dzwoneczek? Wczoraj kolega dostał mandacik :D

upychanie.jpg

Ja mam na odwrót, lampeczkę malutką, ale za to dzwon konkretny! :)

Dzwon.jpg
Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, Zalas napisał:

Ramka i wszelkie "naginanie" zasad też mnie średnio interesuje, zdjęcie jest kolażem a o kolażach też jest wzmianka w pierwszym poście. Tak więc - upomnienie, usuniesz sam lub admin ja tej władzy nie mam.

Ludzie. Jak nie rozumiecie zasad zabawy i wam nie odpowiadają to się nie bawcie... Albo załóżcie własny temat "Codziennie 300 zdjęć" Tu chodzi o to żeby wybrać foto np z wycieczki to najlepsze albo pochwalić się nową częścią. 

Post będący wyżej użytkownika @Pietern jest świetnym przykładem. Krótki rzeczowy opis, ładne fajne zdjęcie które przedstawia co ma przedstawić i jest JEDNO. Da się? Da się.

Upomnienie to sobie możesz dać np synowi, córce nie wiem żonie, kochance itp (bez urazy) to raz, dwa zabawa jest owszem ale za bardzo wczuwasz się w swoją rolę jaka by ona nie była, trzy jeżeli wg Ciebie jedno zdjęcie które jest wklejone JEDNYM linkiem jest jednym prostokątem i nie wybiega poza regulamin tym co przedstawia zasługuje na UPOMNIENIE poproś o rezygnacje ze stanowiska modelatora bo kiepsko Ci idzie w tym fachu równocześnie psując jak to nazwałeś ZABAWĘ innym ! Nic na siłę, piekarz nigdy nie będzie elektrykiem (bez urazy jeżeli jesteś piekarzem np.) :)

Pozdrawiam, możesz to potraktować jako UPOMNIENIE :D

Edytowane przez Eldo
Opublikowano

Nigdy kolaże są zakazane, ale według mnie można by na nie przymknąć oko. Jednak jeżeli codziennie każdy wrzuci taki rodzaj foty to zabawa traci sens. Wszystko jest dla ludzi, byle z umiarem.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na nowy sezon. Ctbike podaje , ze bez zawleczek w zestawie, a jednak byly. Klocki Jagwire polmetaliczne.

545e559743b1e830b662b79077e47809.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...