Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, de Villars napisał:

Jeśli się zapinasz, to nie jest za mała tylko aero :)

Noo w sumie się zapinam :D

Opublikowano

Znaczy to, że jesteś aero czyli szybszy. Bez chudniecia zwiekszyles swoje AVG

Opublikowano
4 godziny temu, wasiliew napisał:

Ctbike

Chyba mi się jeszcze nie zdarzyło żebym w tym sklepie nie złożył reklamacji;/ A po ost. zamówieniu które chyba w trzech ratach do mnie szło i trwało to parę tyg całkowicie z niego zrezygnowałem!

2 godziny temu, suqub napisał:

naczy to, że jesteś aero czyli szybszy. Bez chudniecia zwiekszyles swoje AVG emoji41.png

To jak tak mówicie to trzeba sprawdzić na żywo :P

Opublikowano
18 godzin temu, Eldo napisał:

jeżeli wg Ciebie jedno zdjęcie które jest wklejone JEDNYM linkiem jest jednym prostokątem i nie wybiega poza regulamin tym co przedstawia

wybiega ponieważ jest kolażem a kolaż to kilka zdjęć sklejone w jedno....

poproś o rezygnacje ze stanowiska modelatora bo kiepsko Ci idzie w tym fachu równocześnie psując jak to nazwałeś ZABAWĘ innym !

Moderatorem nie jestem tylko zwykłym Userem jak większość tutaj, więc jedyne o co mogę poprosić to @SzajBajka żeby zrobił tutaj porządek albo zamknął wątek i będzie po problemie. 

Upomnienie to sobie możesz dać np synowi, córce nie wiem żonie, kochance itp (bez urazy) to raz

Mylisz się, upomnieć mogę każdą osobę, jeżeli tylko uważam, że zrobiła coś nie tak ;) Np. osobę idącą po ścieżce rowerowej ;) 

Nic na siłę, piekarz nigdy nie będzie elektrykiem (bez urazy jeżeli jesteś piekarzem np.) :)

bez urazy, bez urazy ale jednak wydaje mi się, że próbujesz mnie obrazić.

O co chodzi. 
Wstawiłeś kolaż. Kolaż to zbiór fotek sklejone w jedną. Jest zakaz kolaży zapisany w pierwszym poście. A ty wstawiasz kolaż twierdzisz, że nie nagiąłeś regulaminu, bronisz się rękami i nogami bo "ma czarną ramkę", piszesz litanie na temat mojej osoby i jak by nie patrzeć czuję się trochę atakowany. 

Tak więc @SzajBajk, @Matt albo inni proszę o pomoc w posprzątaniu tematu :)

• Lubię to! 1
Opublikowano
Dnia 18.01.2018 o 18:09, Zalas napisał:

@klapouchy80 oraz @martines80 wypierniczać przeczytać pierwszy post oraz edytować swoje oraz proszę się trzymać zasad zabawy.

Mi to bardziej wyglada na atak i to na dwie osoby jednoczesnie wiec chlopie daj na luz bo to zabawa a nie walka o miejsce na pudle :)

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Eldo napisał:

Mi to bardziej wyglada na atak i to na dwie osoby jednoczesnie wiec chlopie daj na luz bo to zabawa a nie walka o miejsce na pudle :)

No właśnie zabawa w którą Ty nie umiesz się bawić ;) 

Dnia 19.01.2018 o 08:55, Eldo napisał:

Fota była ale nie ma bo dla "władzy" jedna fota to jedna a nie jedna przedstawiająca dwa obrazy :D śmiech na sali do kwadratu ! 

Bardzo bym prosił żebyś jednak przestał ze mnie szydzić. Jasno zapisane "jedno zdjęcie" nie 2,3, 10 oraz nie kolaże itp. Czego nie rozumiesz? 

Edytowane przez Zalas
  • Lubię to! 1
Opublikowano
2 godziny temu, Zalas napisał:

Moderatorem nie jestem tylko zwykłym Userem jak większość tutaj, więc jedyne o co mogę poprosić to @SzajBajka żeby zrobił tutaj porządek albo zamknął wątek i będzie po problemie.

I chroń nas Panie przed takimi Moderatorami. Nie podoba Ci się wątek? To nie zaglądaj tutaj. Chcesz inny? Załóż. I przestań się czepiać, to tylko fotki. Nawet nie konkursowe.

19 minut temu, Zalas napisał:

No właśnie zabawa w którą Ty nie umiesz się bawić ;) 

Współczuję Twoim kolegom z piaskownicy.

• Lubię to! 2
Opublikowano

@Zalas też uważam, że za bardzo się spinasz i zbyt emocjonalnie podchodzisz do sprawy... Kolega @Eldo oczywiście nie trzymał się regulaminu ale czy Ty zawsze jesteś taki wstrzemięźliwy ?:) 

Oboje dajcie na luz

• Lubię to! 2
Opublikowano

Panowie i Panie zasady to zasady! Wbrew powszechnej opinii nie są po to aby je łamać, ale aby ich przestrzegać. Nie ma co się napinać, forum to nie koniec świata, jednak myślę, że na przyszłość było by miło szanować to co wspólnie ustaliliśmy lub co ustaliła osoba, która nas tu gości. Raz ktoś wstawi kolarz, drugim razem ktoś wstawi większy, trzecim razem ktoś wstawi dwa zdjęcia... bo co tam, to tylko o jedno więcej, kolejnym razem ktoś wstawi 3.... Zbyt wiele zasad w naszym kraju się nie szanuje, dlatego rok rocznie ginie tyle osób na naszych drogach, dlatego jest taki syf, korupcja i mamy takich polityków i wymieniać można by długo. Chcemy żyć w lepszym kraju to zacznijmy szanować zasady, nawet te najmniejsze. A jeśli zasady są nieżyciowe to zmieniajmy te zasady w demokratycznym procesie ale nie łammy ich.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Nie rozumiem, ktoś zakłada temat, określa zasady, i co?  znajdzie się ktoś kto po prostu musi się wyłamać tylko po to żeby kłócić się nie mając racji :D Bo przecież zwrócenie uwagi tak ciężko zaakceptować. Takie to polskie :)

Ok można zrozumieć kogoś nowego na forum, nie doczyta, ok.. ale ktoś kto jest tu od początku, zna temat, chyba tylko dla złośliwości tak robi.

Zalas, następnym razem zwróć komuś uwagę, jak to nie pomoże to dla swojego spokoju pozostaje trzymać się złotej zasady ;)

1357763849_by_Misiek8276_500.thumb.jpg.29d7db957171ccfba469aa2cb3d76be3.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano
34 minuty temu, bbc napisał:

I chroń nas Panie przed takimi Moderatorami. Nie podoba Ci się wątek? To nie zaglądaj tutaj. Chcesz inny? Załóż. I przestań się czepiać, to tylko fotki. Nawet nie konkursowe.

Dziękuję @bbc za kolejny wjazd na moją osobę... Najbardziej rozwala mnie ta część "Nie podoba Ci się wątek? To nie zaglądaj tutaj. Chcesz inny? Załóż. I przestań się czepiać, to tylko fotki." Chłopie widać też nie zajrzałeś w pierwszy post, temat JA założyłem ;)

@GrochowaMTB @Szczepan Choć wy mnie rozumiecie :D Dzięki :D 

37 minut temu, Antyszprycha napisał:

Kolega @Eldo oczywiście nie trzymał się regulaminu ale czy Ty zawsze jesteś taki wstrzemięźliwy ?:) 

Nie zawsze ale jak ktoś mi mówi żebym nie robił mu bałaganu w domu to staram się tego bałaganu nie robić. 

38 minut temu, Antyszprycha napisał:

@Zalas też uważam, że za bardzo się spinasz i zbyt emocjonalnie podchodzisz do sprawy... 

Może faktycznie za bardzo się denerwuję ale zauważ, że zawsze wygląda to tak samo, mamy chwilę spokoju, po czym pojawia się osoba X i wstawia pół galerii a za taką osobą podąża kolejne 2-10 osób "bo ten wyżej przecież tak zrobił"...

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, Szczepan napisał:

Nie rozumiem, ktoś zakłada temat, określa zasady, i co?  znajdzie się ktoś kto po prostu musi się wyłamać tylko po to żeby kłócić się nie mając racji :D Bo przecież zwrócenie uwagi tak ciężko zaakceptować. Takie to polskie :)

Ok można zrozumieć kogoś nowego na forum, nie doczyta, ok.. ale ktoś kto jest tu od początku, zna temat, chyba tylko dla złośliwości tak robi.

Zalas, następnym razem zwróć komuś uwagę, jak to nie pomoże to dla swojego spokoju pozostaje trzymać się złotej zasady ;)

1357763849_by_Misiek8276_500.thumb.jpg.29d7db957171ccfba469aa2cb3d76be3.jpg

Ty juz swoj limit zdjec na dzisiaj wyczerpałes. Autorze, szeryfie nie wiem modelatorze zwał jak zwał czy zdjecie jest zgodne z regulaminem i duchem tego tematu ? 😊

Wg mnie upomnienie sie nalezy bez 2 zdań ! 😊

Edytowane przez Eldo
  • Lubię to! 1
Opublikowano

7 minut temu, Eldo napisał:

Eldo, w końcu zrozumiałeś idee tego tematu :) 

pozdr

Opublikowano

Żeby wrócić na szlak, wspomnienie lata :Pf7f62c3b84abe5d9cdf554372e27c5e8.jpg

Tapatalk'd

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Idea tego i każdego innego tematu na tym forum jest dla mnie zrozumiała. Sam jestem autorem na tym forum i nie tylko kilku mocno aktywnych tematów w których nie zawsze wypowiedzi są delikatnie mówiąc zgodne z jego ideą :) ale sa tez jakieś granice rozsądku. Owszem ładowanie po 3..4..5 zdjęć nawet zgodnych treściowo z ideą tego wątka jest przesadą i pełna zgoda ale wklejenie zdjęcia, obrazu, widokówki która często jest zbiorem różnych klimatów, widoków itp w postaci jednego linka z jakimś tam opisem wg mnie nie jest czymś złym czy prowokującym do naginania zasad tego tematu. Jeżeli to jest takie "złe" to sorry nie miałem żadnych celowych zamiarów :)

W ramach zgody zamieszczam regulaminowo fote live z mostu wiszacego z ktorego to pisze ta wypowiedz 😊

9d65700d72346935.jpg

Edytowane przez Eldo
  • Lubię to! 1
Opublikowano
27 minut temu, nctrns napisał:

Żeby wrócić na szlak, wspomnienie lata :P

Prom na Wiśle w Jeziorzanach?

006.JPG
Opublikowano

Prom na Wiśle w Jeziorzanach?

Dokładnie :D

Tapatalk'd

Opublikowano (edytowane)

Testowanie napędu 1x11 dzień pierwszy :D

DSC_0224.JPG Edytowane przez izabela_ky
Opublikowano

Uruchomiłem Rondo Ruut na dobre. Ten napęd 1x11 w zupełności mi wystarcza. Dzisiaj zimowa setka ze znajomymi. 112 KM, średnia 24 KM/h. U Was również była taka dobra pogoda dzisiaj?

rondo_szajbajk.jpg
Opublikowano

Jak widac nieco wyzej na foto u mnie rowniez dobra pogoda była 😊 Wyjatkowo zal bylo wracac z trasy (do pracy niestety). 

Opublikowano

3 godziny temu, Eldo napisał:

ale wklejenie zdjęcia, obrazu, widokówki która często jest zbiorem różnych klimatów, widoków itp w postaci jednego linka z jakimś tam opisem wg mnie nie jest czymś złym czy prowokującym do naginania zasad tego tematu. Jeżeli to jest takie "złe" to sorry nie miałem żadnych celowych zamiarów :)

W ramach zgody zamieszczam regulaminowo fote live z mostu wiszacego z ktorego to pisze ta wypowiedz 😊

Jest kolażem, również przywożę z wypraw wiele ładnych zdjęć i chciał bym się wręcz pochwalić na raz wszystkimi ale... i tu właśnie zaczyna się idea tej zabawy, chodzi o to żeby wybrać to zdjęcie takie naj naj najlepsze ;) 

A mostek bardzo ładny ;) Śmignął bym po nim ;) 

4 godziny temu, Eldo napisał:

Ty juz swoj limit zdjec na dzisiaj wyczerpałes. Autorze, szeryfie nie wiem modelatorze zwał jak zwał czy zdjecie jest zgodne z regulaminem i duchem tego tematu ? 😊

Zaś tutaj znowu ze mnie szydzisz, masz rację upomnienie się należy lecz kolega bardzo pięknie tam podsumował twoje poczynania ;) 

4 godziny temu, Szczepan napisał:

Eldo, w końcu zrozumiałeś idee tego tematu :) 

Jak widać z ogniem czasem trzeba walczyć ogniem :P 

Zaś ja wrzucę foto jak moje kółeczka smutnie wiszą i czekają na nową ramkę.

26982428_1288590364574894_549977699_o.jpg
Opublikowano

Kółeczka umyte bo drogowcy sypią "solą" jak jak by umiaru nie znali...wolnobieg rdza chwyciła ale drugą zimę przejadą.

20180120_140202.thumb.jpg.b936064dd9475877cd90ddb6d5c2a833.jpg

Opublikowano
12 minut temu, Eldo napisał:

Jak widac nieco wyzej na foto u mnie rowniez dobra pogoda była 😊 Wyjatkowo zal bylo wracac z trasy (do pracy niestety). 

Nom, dzisiaj było wyśmienicie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...