Gość Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zazdroszczę! Ja w biurze mam widok na okno i kawałek muru.
Puncu Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 33 minuty temu, Sziva napisał: Zazdroszczę! Ja w biurze mam widok na okno i kawałek muru. Ja w pracy nie mam okien
Zbysio Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 1 minutę temu, Puncu napisał: Ja w pracy nie mam okien Potwierdzam. Nie każdy może w pracy przez okno popatrzeć. I np. Zoriętować się jaka jest pogoda na wypad rowerowy (po pracy)
Beata Koban Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Już nie ma czego zazdrościć. Od godziny sypie śnieg .
Azzader Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 56 minut temu, Beata Koban napisał: Od godziny sypie śnieg Ja śniegu też zazdroszczę;/
suqub Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ja mam całą ścianę w oknach, ale jak to w IT bywa zasloniete zaluzjami pionowymi i poziomymi przez cały rok
Zalas Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2018 Co prawda z przedwczoraj ale wrzucam dziś bo pamięć mam dobrą ale krótką 1
Beata Koban Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 23 godziny temu, Puncu napisał: Piękna i Bestia (można wybrać) Po prawej "Piękna".
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) Mój nowy towarzysz podróży! (Chwilowo tylko po mieszkaniu ) Edytowane 4 Stycznia 2018 przez Gość
Andrzej Sawicki Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Godzinę temu, Beata Koban napisał: Po prawej "Piękna". Sądzę, że wątpię.
Beata Koban Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) Godzinę temu, Andrzej Sawicki napisał: Sądzę, że wątpię. Masz takie prawo. Typowałam według własnego gustu. Edytowane 4 Stycznia 2018 przez Beata Koban
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 A ja dzisiaj nadal bez roweru, no ale mam nadzieję że niedługo się to zmieni. Drugi trener dołączył do naszego klubu bokserskiego i uczyliśmy się przyjmować mocniejsze ciosy na brzuch, żeby w razie czego nie być zaskoczonym i być w stanie nadal oddychać. Jeszcze wiele miesięcy nauki, kto by pomyślał, że jest to aż tak skomplikowane. Rano będzie buba jak nic
Puncu Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 5 godzin temu, Beata Koban napisał: Po prawej "Piękna". 4 godziny temu, Andrzej Sawicki napisał: Sądzę, że wątpię. 3 godziny temu, Beata Koban napisał: Masz takie prawo. Typowałam według własnego gustu. No to jesteście lepsi ode mnie. Ja nie wybrałem
Beata Koban Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) 2 godziny temu, m4rvell0us napisał: A ja dzisiaj nadal bez roweru, no ale mam nadzieję że niedługo się to zmieni. Drugi trener dołączył do naszego klubu bokserskiego i uczyliśmy się przyjmować mocniejsze ciosy na brzuch, żeby w razie czego nie być zaskoczonym i być w stanie nadal oddychać. Jeszcze wiele miesięcy nauki, kto by pomyślał, że jest to aż tak skomplikowane. Rano będzie buba jak nic No nie wiem czy dobrze zrobiłam wchodząc z Tobą w rywalizację . Nie lubię przegrywać, a lekko nie będzie. Edytowane 4 Stycznia 2018 przez Beata Koban
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 16 minut temu, Beata Koban napisał: No nie wiem czy dobrze zrobiłam wchodząc z Tobą w rywalizację . Nie lubię przegrywać, a lekko nie będzie. Dobra dobra Jak na razie to mam prawie 50 kilometrów w plecy. Będzie zacięta rywalizacja
pizzaq Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Dwóch kmiotków kręciło się po okolicznych wsiach na południe od Warszawy, po czym po powrocie dorwali się do kamery termowizyjnej... Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Stycznia 2018 przez pizzaq
pizzaq Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 14 godzin temu, zibi_j1 napisał: Mój nowy towarzysz podróży! (Chwilowo tylko po mieszkaniu ) @zibi_j1 jeżeli mu smutno w domu to mogę go przetestować w plenerze
GrochowaMTB Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) 17 godzin temu, m4rvell0us napisał: Dobra dobra Jak na razie to mam prawie 50 kilometrów w plecy. Będzie zacięta rywalizacja Ale, ze co, mam was pogodzić? 5 tysiaków na 2018? 80 km przewyższeń? Edytowane 5 Stycznia 2018 przez GrochowaMTB
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Nowa kaseta Ultegra 9s, nowy łańcuch HG-93, nowe klocki Ultegra, czyściutki rower - nie widać? Warunki jak na szosę były dosyć tragiczne, po co ja go myłem omg.
Papynsky Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 @m4rvell0us widać chociaż, że rower jest używany, a nie stoi i wygląda.
Freud Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 2 godziny temu, m4rvell0us napisał: ... po co ja go myłem omg. No właśnie. Mój też się błyszczy i aż żal jeździć w taką pogodę
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udało mi się kupić lżejsze koła do mojej Meridy - Reynolds Carbon MTN XC 26". Teraz tylko poczekam, aż hamulce dojdą i będę zmieniać koła, hamulce, kasetę i gripshifty
Rekomendowane odpowiedzi