pizzaq Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 I stała się jasność. Czyli mój Convoy na maksymalnym ustawieniu. Trochę mnie denerwuje ilością trybów, ale efekt jest odpowiedni. 1
Nath_147 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Po jakiś modach czy bez? Jaki prąd ?Wysłane z mojego TA-1024 przy użyciu Tapatalka
pizzaq Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Kupiłem na allegro zwykłego S2+ z kolimatorem i tym badziewnym uchwytem na mega trytytkę i gumę. Wysyłka z Polski, ale sierota nie rozumiała (lub nie chciała) że proszę o fakturę i nie przysłała mi zupełnie nic (paragonu tez nie). Biznesmen typu kogucik: popie*rzył i uciekł... Żadnych modów nie robiłem oprócz wymiany uchwytu na EverActive kupiony w Baltrade razem z ogniwami i ładowarką do 18650.
daro22183,Darek,Samulak Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 Ja na MTB to 30 km i koniec no jedynie że na prostej cały czas to i 50 ale 100km to dla mnie kozak zpokojnie ja na swoim dalej jade niz 30 km od sily zalerzy jest cieszko ale jaka frajda Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
Zalas Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Opublikowano 2 Lutego 2018 15 godzin temu, SpiderMAN napisał: Ja wiem to nie zdjęcie, ale mi się filmik strasznie podoba... mogłeś to wrzucić w temat z motywacją jako motywacje do składania roweru... tu zrypałeś prawie wszystko co mogłeś. Nie dość, że nie jest twojego autorstwa (chyba) to w dodatku nie jest zdjęciem... 1
Andrzej Sawicki Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 @Zalas Załóż uczciwie wątek o nowej maszynie. Rzeźba nowoczesna pt. "Amortyzator w serwisie". Kiedy wróci, rower pójdzie do brata. Będzie potrzebne miejsce na nowy.
Zalas Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Opublikowano 3 Lutego 2018 1 minutę temu, Andrzej Sawicki napisał: @Zalas Załóż uczciwie wątek o nowej maszynie. Jest w trakcie rzeźbienia 1
Nemrod Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 27 minut temu, Zalas napisał: Kolejne dziecko w rodzinie Hmm...Wygodnie z prostą kierą na ramie przystosowanej do baranka i tak krótkim mostku ?
Zalas Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Opublikowano 3 Lutego 2018 Teraz, Nemrod napisał: Hmm...Wygodnie z prostą kierą na ramie przystosowanej do baranka i tak krótkim mostku ? Na razie zrobiłem na nim 5km bo ciemno i zimno ale było zaje... fajne W jaki sposób można ramę przystosować do baranka?
Nemrod Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 Krótsza górna rura. Z tym samym mostkiem różnica między prostą kierą a barankiem na linii nadgarstków wynosi zależnie od jego zasięgu 5-7 cm.
Zalas Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Opublikowano 3 Lutego 2018 2 minuty temu, Nemrod napisał: Krótsza górna rura. Z tym samym mostkiem różnica między prostą kierą a barankiem na linii nadgarstków wynosi zależnie od jego zasięgu 5-7 cm. Szczerze? Nie spotkałem się z tym aby ktoś wybierał krótszą ramę tylko po to żeby mieć np mostek 110mm. Za to widziałem szosy odpowiednie rozmiarem ramy, a np z ekstremalnie krótkimi/długimi mostkami. Ramę dobiera się do ciała a nie do kierownicy, potem dopiero dobiera się mostek
Andrzej Sawicki Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 To jest wprost krótki chwyt na baranku. Aby się rozciągać aero, zawse można założyć rogi i/lub zmienić mostek.
Nemrod Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) Bo ramę dobiera się pod długość nogi tak aby prze przekroku przez nią klejnotów sobie nie obić i jednocześnie by do pedałów sięgać. Mostek to faktycznie pod indywidualne predyspozycje. Krótszy - pozycja bardziej wyprostowana, wymagająca mniejszego rozciągnięcia. Dłuższy - niższa pozycja, bardziej aerodynamiczna i wymagająca lepszego rozciągnięcia. Ja zanim kupiłem baranka i klamkomanetki miałem na cxie prostą kierę. Musialem założyć mostek 130 mm bo inaczej czułem się trochę jak na trekingu. Edytowane 3 Lutego 2018 przez Nemrod
Zalas Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Opublikowano 3 Lutego 2018 2 minuty temu, Nemrod napisał: Mostek to faktycznie pod indywidualne predyspozycje. Krótszy - pozycja bardziej wyprostowana, wymagająca mniejszego rozciągnięcia. Dłuższy - niższa pozycja, bardziej aerodynamiczna i wymagająca lepszego rozciągnięcia. Dokładnie, a to rowerek do włóczenia się dwa ni odpowiada na razie zobaczymy w dalszych testach. 4 minuty temu, Andrzej Sawicki napisał: Aby się rozciągać aero, zawse można założyć rogi i/lub zmienić mostek. Jeżeli mostek mi nie będzie odpowiadał to zmienię a rogi są... w planach
Nemrod Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 Właściwie jak szerokie laczki wejdą do Fouriosa ?
Zalas Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Opublikowano 3 Lutego 2018 2 minuty temu, Nemrod napisał: Właściwie jak szerokie laczki wejdą do Fouriosa ? Jeszcze nie sprawdzałem ale mam slicki 32c i kupę miejsca Godzinę temu, Andrzej Sawicki napisał: @Zalas Załóż uczciwie wątek o nowej maszynie. Mówisz i masz:
Andrzej Sawicki Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 2 minuty temu, Puncu napisał: Czy to już mania chomikowania? Początki profesjonalnego serwisu. Na stanie części do wszystkiego.
Puncu Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 Teraz, Andrzej Sawicki napisał: Początki profesjonalnego serwisu. Na stanie części do wszystkiego. A to jest tylko część większej całości
Nemrod Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) 6 minut temu, Puncu napisał: Czy to już mania chomikowania? A tam, norma. Powinieneś zobaczyć moją piwnicę. Ostatnio po przeglądnięciu inwentarza stwierdziłem, że mam wszystkie części na złożenie fitnessowego roweru....Aha jest też tam już 8 kompletnych rowerów... Edytowane 3 Lutego 2018 przez Nemrod
Puncu Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 1 minutę temu, Nemrod napisał: A tam, norma. Powinieneś zobaczyć moją piwnicę. Ostatnio po przeglądnięciu inwentarza stwierdziłem, że mam wszystkie części na złożenie fitnessowego roweru....Aha jest też tam już 8 kompletnych rowerów... U mnie 7
Nemrod Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 No w sumie moich tylko 3 ( szosa, cx i cross). Dwa żony ( mieszczuch i hybryda fitness ) i 3 dziecka ( stary, obecny i większy tak na za 2 lata ). Aha plus jeszcze doczepka weeride.
Rekomendowane odpowiedzi