Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A odkurzacz nie fajny?

Pewnie , ze fajny. Nie dosc , ze stojak , to jeszcze zaczepiony o drugi rower niczym U-lock

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Może roweru na foto nie ma, ale będę tego maleństwa używał na rowerze ;-)c3329a1efdc4c64448768fd17deb3f74.jpg&key=0fd9904c19c809acf27673c7274ef9934e6972f83bbb5ef4ffd6e428cba875b1

A napisz cos wiecej. Jaki to model, jak chcesz montowac? Nie bedzie za bardzo trzeslo?

Opublikowano

A napisz cos wiecej. Jaki to model, jak chcesz montowac? Nie bedzie za bardzo trzeslo?

Quelima SQ12

W zestawie są dwa klipsy, więc coś z nich wymyślę. Jak będę jeździł do pracy to do plecaka za szelkę będę łapał, już sprawdzone podczas spaceru i całkiem dobrze to wyglądało (dobra stabilizacja :-P)

A podczas innych przejażdżek to będę próbował do kierownicy, ale tutaj będzie bardzo trzęsło, więc tylko chcę zobaczyć co z tego wyjdzie. A docelowo to gdzieś na ciele, bądź gdzieś na kasku.

Dzisiaj dopiero dostałem to w swoje ręce, więc będę dopiero myślał, gdzie i jak zaczepić. Jak trochę ponagrywam to podzielę się opinią na forum w wątku o chińszczyźnie ;-)

Super jakości nie oczekuję w końcu kosztowało to 50 zł :-D Kupiłem z czystej ciekawości

Opublikowano (edytowane)

Yygu5Qd.jpg

Do mycia albo tylko płukania z błota -- Myjnia Balkonowa (TM) 5 l.

Edytowane przez Andrzej Sawicki
  • Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Andrzej Sawicki napisał:

Yygu5Qd.jpg

Do mycia albo tylko płukania z błota -- Myjnia Balkonowa (TM) 5 l.

Codziennie się człowiek czegoś ciekawego może dowiedzieć. Fajny patent.

Edytowane przez Nemrod
Opublikowano (edytowane)

Kilka osób mnie pytało, co robię kiedy szkoda mi wyciągać rower na złe warunki pogodowe. Proszę bardzo, dzisiaj typowy bokserski obwód 'pompujący'. Nie ma dnia, żebym nie uprawiał jakiegoś sportu. Natomiast jak już w ogóle nie mam czasu, to przed pójściem spać 30 minut wzmożonego wysiłku 'na podłodze', pompki spiderman'a, przysiady (bardzo wolno do dołu, wystrzał do góry), deseczka (plank) --> wtedy dopiero prysznic i spanie :)

zdjecie_szajbajk.jpg

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Godzinę temu, m4rvell0us napisał:

Kilka osób mnie pytało, co robię kiedy szkoda mi wyciągać rower na złe warunki pogodowe. Proszę bardzo, dzisiaj typowy bokserski obwód 'pompujący'. Nie ma dnia, żebym nie uprawiał jakiegoś sportu. Natomiast jak już w ogóle nie mam czasu, to przed pójściem spać 30 minut wzmożonego wysiłku 'na podłodze', pompki spiderman'a, przysiady (bardzo wolno do dołu, wystrzał do góry), deseczka (plank) --> wtedy dopiero prysznic i spanie :)

zdjecie_szajbajk.jpg

Zazdroszczę samozaparcia.

Opublikowano
4 minuty temu, Sziva napisał:

Zazdroszczę samozaparcia.

Organizm przyzwyczaił się do wysiłku, tyle dobrze dla mnie, tym bardziej że praca non-stop przed komputerem.

Opublikowano
1 godzinę temu, m4rvell0us napisał:

Kilka osób mnie pytało, co robię kiedy szkoda mi wyciągać rower na złe warunki pogodowe.

A ja najzwyczajniej w świecie kombinuje! :D 

Zrobiłem sobie ołtarzyk xD

20180129_231532.thumb.jpg.4ab334247360ba98355b2c84150304b2.jpg

• Lubię to! 5
Opublikowano
10 godzin temu, Puncu napisał:

A ja najzwyczajniej w świecie kombinuje! :D 

Zrobiłem sobie ołtarzyk xD

20180129_231532.thumb.jpg.4ab334247360ba98355b2c84150304b2.jpg

Nie myślałeś o tym, żeby odsunąć trochę dalej monitory?Strasznie blisko je masz.

Opublikowano

Monitor powinien być 70-100 cm od oczu (mniej-więcej na wyciągnięcie ręki) niezależnie od rozmiaru monitora. To wygląda normalnie.

Opublikowano

Do mnie w końcu coś takiego z dalekiego wschodu doszło:

20180130_083423.thumb.jpg.441d204f111aed40d282933136a4edc5.jpg

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Puncu napisał:

Noo, niekompletny jest. Porządny ołtarzyk ma postać tryptyku... :)

Tryptyk.jpg Edytowane przez Pietern
Opublikowano

Niby w pracy ale jednak na forum trzeba zerknąć :) 

IMG_9386.thumb.JPG.1f8672abf0adc10c2f41c4d3f13e18a0.JPG

Opublikowano

@Pietern stwarzaj pozory. Położył byś jakiegoś gripa albo zębatkę koło monitora bo to temat rowerowy a nie "pochwal się komputerem" :P spójrz na @Antyszprycha też się miałem przyczepić ale zauważyłem nasze forum na ekranie :P 

Opublikowano

@Zalas chwalić się tu nie ma czym sprzętowo u mnie, na celu właśnie było zaznaczenie obecności forum nawet w wolnej chwili :) 

• Lubię to! 1
Opublikowano
2 godziny temu, Sziva napisał:

Nie myślałeś o tym, żeby odsunąć trochę dalej monitory?Strasznie blisko je masz.

Ale się siedze przed blatem dosunięty

1 godzinę temu, Andrzej Sawicki napisał:

Monitor powinien być 70-100 cm od oczu (mniej-więcej na wyciągnięcie ręki)

Czyli jest dobrze, z pozycji siedzącej nie dotknę monitora ;)

@Pietern to Twoje zdjęcie? :P

Opublikowano

s9Ont4n.jpg

Za mało folii bąbelkowej do wypełnienia kartonu? Ale jest styropian z jakiegoś starego AGD. 5 minut później...

RS Recon jedzie do pierwszego pełnego przeglądu po prawie 3000 km. Trololol

Opublikowano
11 minut temu, Puncu napisał:

etern to Twoje zdjęcie? :P

Nie, trochę mnie poniesło...

Opublikowano
11 godzin temu, Antyszprycha napisał:

@Zalas  na celu właśnie było zaznaczenie obecności forum nawet w wolnej chwili :) 

Jak najbardziej poprawnie ;) 

Opublikowano

Bawaria wycieczka udana ale meczaca pol drogi nie dalo sie jechac. Luzne kamienie pod gorke byly zbyt trudne na jazde 

IMG_20170908_201443_204.jpg
Opublikowano

A ja dziś znowu odwiedziłem Nowatex w Puszczykowie pod Poznaniem...Jak zawsze mega spoko, wpadły dwie koszuleczki oczywiście uszyte na miare, 2,5-3h i od krojenia materiału do gotowej koszulki:) 

IMG_9408.thumb.JPG.c479fe831db969ad73e8d1c0d888fb7f.JPG

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj poczułem zapach wiosny w powietrzu, a dzisiaj taka ładna pogoda. Młodzież śmigała w krótkich rękawkach. 8 stopni na plusie, leciutki wiatr, słoneczko. Średnia prędkość 25,34 KM/h, dystans 60 KM. Warto było!

Dodam, że na grawelu z oponami 43C mam większą średnią prędkość na tej samej trasie niż na mojej szosówce z oponami 25C - teraz wiecie jakie są biłgorajskie drogi, przy szerszych oponach nie wytracam prędkości. Pierwszy raz kupiłem rower, który mi się podoba, a nie taki który ma lepszy osprzęt. To się liczy Panowie i Panie! Nie będzie podobał się rower to i nie będzie tyle chęci do jazdy.

zdjecie_forum.jpg

Edytowane przez Gość
Edycja tekstu
daro22183,Darek,Samulak
Opublikowano

6eef45d3020d3be714d65dd2c1e74e7a.jpg&key=e6cb032ac7354d6dc680d6831fbd2f784de95e4f764949135d76874b20cc3e00 traska do krasnobrodu jechalem rozgrzewke wysle kolejne moze jutro mam jak do zwierzynca jechalem

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...