Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, martines80 napisał:

Dzisiejszy samotny wypad

Takie wypady są najlepsze, bo jedziesz własnym tempem, zatrzymujesz się gdzie chcesz i na ile chcesz. Nie mówiąc już o nie umawianiu się na konkretną godzinę ;)

Opublikowano (edytowane)

no niestety konkretny dzień i godzina były umówione ale ktoś się zwiesił i przyszło mi kolejny raz kręcić samemu >:(. Dodatkowo ciężko jest kogoś wyciągnąć na rower jak jest mokro i zimno ;)

Edytowane przez martines80
Opublikowano

@suqub fajna strona, połączyłem z endomondo :) Coś jeszcze masz z takich ciekawostek?

Opublikowano

W sumie już jest jutro. W tym roku zamierzam nauczyć się obsługi tego Garmina, już zamontowany :D

20180107_180355.thumb.jpg.b158d8a569b1d40177f954da95f75df4.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zdjęcie to zdjęcie, co prawda z wczoraj, 2 km od domu i nie zapowiadało się zbyt różowo, ale jak poooooszło to poooooszło... A relacja tutaj: https://www.relive.cc/view/1344906403 @zibi_j1, @jacek.pl, @PawełZ-Biohazard fragmenty znanej Wam trasy też były ;) Następny weekend jeżeli będą dobre warunki plan następujący: rower na samochód, wyjazd do Lasu Młocińskiego i katowanie trasy do wyrzygu. Takie braki w technice i wydolności na singlach że klękajcie narody... ale opanuję temat. Mostek zmienić na fabryczny i będę szalał ;)

wał o poranku.jpg
Opublikowano (edytowane)

Dlatego nie miałem siły na ostrą jazdę po trasie, dotarłem tam po ponad 30 km. jazdy. ;) Musiałem wliczyć w siły powrót do domu ;)

Edytowane przez pizzaq
Opublikowano

O ile Relive to bardzo fajna sprawa, to nie jest zdjęcie...

Opublikowano (edytowane)

Taką zimę to ja rozumiem... :) (zdjęcie z gopro6) . W Szkocji "jeździ się pod prąd" :) ..takie zasady.

printsc.jpg

Edytowane przez piotr.solek
Opublikowano
6 minut temu, piotr.solek napisał:

aką zimę to ja rozumiem.. :) (zdjęcie z gopro6)

Nie jedziesz przypadkiem pod prąd?:P czy nie mieszkasz w PL?

Opublikowano
12 minut temu, Azzader napisał:

Nie jedziesz przypadkiem pod prąd?:P czy nie mieszkasz w PL?

Raczej nie bardzo... Skąd tyle słońca u nas teraz miało by być :P

Opublikowano

Wpadly nowe kolka na lozyskach ceramicznych z aliexpress. Jedno kreci sie pieknie, drugie przymula. Na razie zalozylem, a noz sie wyrobi :)

Przy okazji naped umyty, ze az lsni.

ca93e44fb9e6ab824bf0e5835b96e4d0.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Lubię to! 1
Opublikowano

Fajne...przetestuj i napisz jak sobie radzą przy dłuższym użytkowaniu. 

Opublikowano
57 minut temu, SpiderMAN napisał:

Raczej nie bardzo... Skąd tyle słońca u nas teraz miało by być :P

A na słońcu jakoś się nie skupiłem xD

Opublikowano

To jest aluminium? Widze że konstukcyjnie bardziej przemyślane niż te z którymi ja się spotkałem :)

Opublikowano
23 godziny temu, suqub napisał:

Tylko to [mention=3110]wasiliew[/mention].

Coś link wycielo. Wklejam jeszcze raz.

https://veloviewer.com

12 godzin temu, Franz Mauer napisał:

Nie mogłem na tyłku wysiedzieć ;) https://www.relive.cc/view/1343838695

Wy dwaj. Jest temat "Nasze filmy z jazdy" czy jakoś tak gdzie wkleja się między innymi takie filmiki. To temat o fotkach.

8 godzin temu, nctrns napisał:

O ile Relive to bardzo fajna sprawa, to nie jest zdjęcie...

Dokładnie ;) dzięki za pomoc ;) 

Ja ostatnio mało kręcę, więc wrzucę coś z sezonu 2017. Chcę z powrotem słoneczko i ciepełko :)

20171015_154715.jpg
  • Lubię to! 1
Opublikowano
9 godzin temu, Zalas napisał:

Chcę z powrotem słoneczko i ciepełko :)

Maruda ;) Za to tak wczoraj wyglądała Warszawa (dokładniej Mysiadło, ale do granicy administracyjnej jest tam jakieś 500 m.), niestety dzisiaj przebijamy nawet Kraków i Żywiec pod kątem smogu ;) a wieczorem chciałem iść jeździć...

mróz.jpg
Opublikowano
13 godzin temu, wasiliew napisał:

Wpadly nowe kolka na lozyskach ceramicznych z aliexpress. Jedno kreci sie pieknie, drugie przymula. Na razie zalozylem, a noz sie wyrobi :)

Przy okazji naped umyty, ze az lsni.

ca93e44fb9e6ab824bf0e5835b96e4d0.jpg

Klawe, jakiś link na prv rzucisz?

Opublikowano
Klawe, jakiś link na prv rzucisz?

Kilka postow wyżej jest wrzucony

Opublikowano
16 godzin temu, wasiliew napisał:

Wpadly nowe kolka na lozyskach ceramicznych z aliexpress.

Kółeczka fajne, ale czy zastosowanie aluminiowych kółek wpłynęło jakoś negatywnie na odgłos pracy napędu? Wielokrotnie zastanawiałem się nad wymianą w swojej przerzutce, ale mam wątpliwości,bo nie lubię głośnego napędu, a oryginalne shimanowskie są z tworzywa... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...