Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobojowisko powigilijne, a pod choinką było to...DSC_0279.JPG

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

• Lubię to! 2
Opublikowano

Też mam tą książkę. Bardzo dobra

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Z rowerowych gratów dostałem...dzwonek: 

bell.thumb.jpg.7703972ec96ffabc5c37fc7caecefdd5.jpg

Opublikowano

A ja ostatnio studiowalem jaki power bank kupic na rowerowe wyprawy 

I zbieg okolicznosci czy jak Mikolaj przyniósł

20171224_134808.jpg
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Dostarczone przez Mikołaja. Będzie kręcone i liczone :D

P_20171224_203505.thumb.jpg.c5cd3d4585a1ee2e57662c1e85791f7f.jpg

Opublikowano

Świąteczne porządki to nie tylko kurze i podłogi:P

WP_20171225_12_58_53_Pro.jpg
Opublikowano

u mnie w klimatach postapo... :P

IMG_1084.JPG
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Świetne kable.

Mam w szosie i w góralu z tej serii selle elite.

Ciekawy jestem ile osób z forum ma tą książkę

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Z mojego dzisiejszego zaglądania tutaj wychodzi że połowa dostała pod choinkę, a druga połowa już ją miała...:-P

Opublikowano

A ja poszukuje sensownych pancerzy w kolorze niebieskim. Jeżeli ktoś gdzieś widział to poproszę o link na PW.

Opublikowano

Taka pogoda dzisiaj że szkła trzeba było zmienić. Aż świata przez ciemne nie poznawałem B-) DSC_0296.JPG

Opublikowano
Dnia 25.12.2017 o 16:21, Beata Koban napisał:

W górach wiosna :D 41 km wpadło.

DSC_3909.jpg

We Wrocku też pięknie 

IMG_20171226_164536.jpg
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Dziś dużo chłodniej. Wiało bardzo i na domiar złego Endomondo nie zarejestrowało trasy. 

DSC_3915.jpg
Opublikowano
Godzinę temu, Beata Koban napisał:

Endomondo nie zarejestrowało trasy.

Aż krew człowieka wtedy zalewa;/ Mi standardowo z trasy przynajmniej 3km nie zarejestruje (całe oczywiście też)

• Lubię to! 1
Opublikowano
Godzinę temu, Beata Koban napisał:

Dziś dużo chłodniej. Wiało bardzo i na domiar złego Endomondo nie zarejestrowało trasy. 

Może warto zainwestować w licznik GPS lub zegarek sportowy? :) odkąd mam Garmina FR230 nie myślę o tym, że Endo czy Strava się zawiesi lub komórka rozładuje akurat gdy robię "życiówkę" :)

• Lubię to! 1
Opublikowano
12 minut temu, hanus napisał:

To tylko liczby...

Zależy od oczekiwań i tego co jest dla nas źródłem motywacji. Nawet nie o samą motywację chodzi (bo tego na ogół nie brak kiedy rower jest pasją) ale rywalizacja ze znajomymi daje dodatkowego kopa. Km liczę skrupulatnie, po to żeby uzupełniać je na "dystansie" na forum, żeby mieć świadomość ile ich przejechałam w sezonie, żeby się chwalić wśród znajomych, których rowery stoją zakurzone w garażach. Tak chwalę się:D 

• Lubię to! 1
Opublikowano
35 minut temu, hanus napisał:

To tylko liczby...

3 minuty temu, Beata Koban napisał:

Zależy od oczekiwań i tego co jest dla nas źródłem motywacji. Nawet nie o samą motywację chodzi (bo tego na ogół nie brak kiedy rower jest pasją) ale rywalizacja ze znajomymi daje dodatkowego kopa. Km liczę skrupulatnie, po to żeby uzupełniać je na "dystansie" na forum, żeby mieć świadomość ile ich przejechałam w sezonie, żeby się chwalić wśród znajomych, których rowery stoją zakurzone w garażach. Tak chwalę się:D 

Z jednej strony zgodzę sie z @hanus ale z drugiej strony byłem ciekaw ile przejeżdżam kilometrów rocznie bo nigdy jakoś tego specjalnie nie liczyłem i zawsze się wkurzałem jak np zapomniałem włączyć Stravy (czyli dość często) a w dodatku ostatnio się spierdzieliło coś i wgl mi nie nabija trasy, po 10sekundach jest auto stop i tyle. Pobrałem zastępczo sport trackera ale ten też liczy nieco ułomnie, wyłącza się w połowie trasy albo startuje z paro kilometrowym opóźnieniem.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...