Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie dziś zeżarło 20 km. Został śmieszny wynik 3 km  w 1h. Trudno, płakać z tego powodu nie będę. Może zapakuje GPS fix. Poczytam, pomyślę. 

Opublikowano

Ja na codzienne przejażdżki do pracy nie włączam stravy, nawet nie na wszystkie wypady, bo mi się nie chce, bądź zapomnę, mało mam %w telefonie. Ale za to licznik liczy km od nowości roweru ;-)

Dla mnie liczby nie są takie ważne, jednak lubię popatrzeć na moje ślady GPS, żeby zobaczyć gdzie dokładnie jeździłem. I jeśli są jakieś segmenty to zobaczyć jak inni śmigali w tym miejscu.

• Lubię to! 1
Opublikowano
22 minuty temu, hanus napisał:

Dla mnie liczby nie są takie ważne, jednak lubię popatrzeć na moje ślady GPS, żeby zobaczyć gdzie dokładnie jeździłem. I jeśli są jakieś segmenty to zobaczyć jak inni śmigali w tym miejscu.

Ciebie interesują segmenty, bo jak się domyślam jesteś szosowcem. Dla mnie do jazdy MTB wystarczy pomiar dystansu, zapis mapy, możliwość wrzucenia foto, chwila rozmowy ze znajomymi. Ile potrzeb tyle argumentów. Dla mnie jest to też taki bacik, bo jak wszyscy wiedzą, że co trzeci dzień mam siłownię to głupio odpuścić. Liczby nie są złe, trzeba z nich zrobić dobry użytek:D

Opublikowano
Teraz, Beata Koban napisał:

Ciebie interesują segmenty, bo jak się domyślam jesteś szosowcem. Dla mnie do jazdy MTB wystarczy pomiar dystansu, zapis mapy, możliwość wrzucenia foto, chwila rozmowy ze znajomymi. Ile potrzeb tyle argumentów. Dla mnie jest to też taki bacik, bo jak wszyscy wiedzą, że co trzeci dzień mam siłownię to głupio odpuścić. Liczby nie są złe, trzeba z nich zrobić dobry użytek:D

Ja również wolę liczby niż segmenty, pomimo tego że od jakiegoś czasu jestem typowym szosowcem. Kto co lubi. Lubię patrzeć przede wszystkim na średnią prędkość oraz dystans.

Opublikowano
Ciebie interesują segmenty, bo jak się domyślam jesteś szosowcem. Dla mnie do jazdy MTB wystarczy pomiar dystansu, zapis mapy, możliwość wrzucenia foto, chwila rozmowy ze znajomymi. Ile potrzeb tyle argumentów. Dla mnie jest to też taki bacik, bo jak wszyscy wiedzą, że co trzeci dzień mam siłownię to głupio odpuścić. Liczby nie są złe, trzeba z nich zrobić dobry użytek
Prawie w sedno, przełajowcem i lubię niszczyć niektóre szutrowe segmenty mtb :-P I lubię być po prostu szybszy od samego siebie ;-)

Liczby nie są złe, ale na pewno nie najważniejsze :-) Liczy się radocha. Szerokości!

Żeby nie było offtopu
d678cdf946f7d779c2e308c06a92caca.jpg
  • Lubię to! 3
Opublikowano
Teraz, m4rvell0us napisał:

Ja również wolę liczby niż segmenty, pomimo tego że od jakiegoś czasu jestem typowym szosowcem. Kto co lubi. Lubię patrzeć przede wszystkim na średnią prędkość oraz dystans.

Piotrek, powiedz jak się przez lato po dwa razy szło na rower, żeby mieć na koniec dnia lepszy wynik:D. Pamiętam takie sytuacje, nie potrafiłam Ci odpuścić. Teraz masz szose, krucho ze mną będzie¬¬

Opublikowano
5 godzin temu, Beata Koban napisał:

na domiar złego Endomondo nie zarejestrowało trasy. 

Dlatego ja preferuję licznik. Jak dotąd nic mi nigdy nie zjadł ;)

Opublikowano
2 godziny temu, Beata Koban napisał:

Piotrek, powiedz jak się przez lato po dwa razy szło na rower, żeby mieć na koniec dnia lepszy wynik:D. Pamiętam takie sytuacje, nie potrafiłam Ci odpuścić. Teraz masz szose, krucho ze mną będzie¬¬

Zgadza się, było było :). Tak samo jak widzę na Endomondo czy Stravie, kiedy cały Biłgoraj ruszył na rowery - nawet jak miałem nieco inne plany, to wsiadam na rower i wio. Nie mówię już o tym, że później ścigamy się kto zrobił więcej kilometrów.

A tak dzisiaj, nie ma luzu po świętach, trzeba dalej nad sobą pracować! Dajemy z siebie wszystko!

zdjecie_4.jpg
Opublikowano

Ja jeszcze sprawdzam wytrzymałość sprzętu:) tzn ten łańcuch wytrzymał tyle i tyle:) a jak mi km uciekają to mała lipa się robi z moich mini badań :P

A dwa dobry licznik itp trochę kosztuję a jeśli mam za licznik dać prawie tyle co za rower to wole kupić kolejnego rumaka :D przypominam rn+1 :P

Opublikowano (edytowane)

imageproxy.php?img=&key=c7f17df7cd842b3bZ dzisiejszej traski. Srebrna Góra

tmp-cam-147822921.jpg

Edytowane przez GrochowaMTB
Opublikowano

Używam Stravy i Endomondo równocześnie. Bo lubię mieć porządek w dystansie, bo kiedyś jedno mi policzyło a drugie nie i rachunki mi się nie zgadzały. Segmentów nie robię, ale patrzę czasem jakie wyniki udało mi się wbić na poszczególnych gdzie wiem że szybko jechałem. Bo porównuję czasem czy ten co jechał trochę szybciej ode mnie to słaby szosowiec czy harpagan na MTB ;) 

I jeszcze dlatego że widzę że mogę, że nie ma rzeczy niemożliwych. Pierwszy pełny sezon na rowerze i duma że trochę ponad 1300 km wyszło, następny ze przebiłem poprzedni o 300. A ten pokazał mi że dużo mogę i że to nie moje ostatnie słowo. Że 4000 to nie jakiś niebotyczny wynik, tylko że regularnym jeżdżeniem mogę to zrobić bez wysiłku. I że dzięki temu czuję się dużo lepiej. Fizycznie to jasne, ale psychicznie... każde wyjście na rower to reset, stres schodzi na drugi plan. Jestem najczęściej sam, w najpiękniejszych dla mnie miejscach. I że mogę zobaczyć to na co często nie zwracałem uwagi: wschód słońca nad Wisłą, puściutką po horyzont plażę pod Darłowem, czy spojrzenie na moje miasto z zupełnie innej perspektywy.... I dlatego zwykle na rowerze ryjek mi się cieszy ;) A zdjęcie... musi być, to jest. Jak przedwczoraj 4000 km. weszło ;) i dlatego Kubka na rękach nosiłem ;)

4000.jpg
Opublikowano

Na razie gumki trzymają mocno, ale ciekawe kiedy go zgubię? :-)

2017-12-28 10.39.00.jpg
Opublikowano

Ehh przyszly ale o rozmiar za duze :( Moze jest ktos chetny z Wroclawia na XL za 45zl. Nie musialbym zwracac. Moj obwod dloni 23cmebc331de2841e1c1cba71e23713b8d2e.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Dostałem pod choinkę uchwyt. Dopiero teraz pokazuje :). Co jest takiego ciekawego w zwykłym uchwycie?
Przedstawiam barflay 4 prime
9797402e7535cb0a7b194afc5eca6664.jpg

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, egzo23 napisał:

Dostałem pod choinkę uchwyt. Dopiero teraz pokazuje :). Co jest takiego ciekawego w zwykłym uchwycie?
Przedstawiam barflay 4 prime
9797402e7535cb0a7b194afc5eca6664.jpg

Wiecie czy takie mocowanie pasowało by do Brytona Ridera?

Czy mocowania np. od garmina by pasowały?

Edytowane przez Miloszs
Opublikowano

Tu masz tabelkę do których to pasuje.

Są wymienione gniazda w zestawie

b6247a630cad2866c94c061f1e8ac447.jpg&key=898d8b7da5a41dc77fbcaa3e3b87b90b5c9f7ab1fb36db8e6c5ce55eb52ccbf5

Opublikowano

Dałeś linka do innego barflaya niż ten mój.

Opublikowano

Uchwyt inny. Adaptery te same :)
Mój to 4 prime
22ae467fe37edf5e5e2db3614106cf41.jpg

Opublikowano

Wlasnie dostalem fotke, ze przyszla koperta od chinczykow. Zobaczymy co to warte :)

7ef82f3282d90506781907b6351d607c.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

20160923_143212.thumb.jpg.d7f9a53763bc177abb34de5aefc0cfcc.jpg Musiałem cyknąć temu zdjęcie. ps rowerzysta posiada złoty kask :).

Opublikowano

Wieczorny trening, tym razem na rowerze. Było mokro, no ale zejście z ciśnieniem o 15 PSI dało radę.

zdjecie_3.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...