Beata Koban Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Dla mnie dziś zeżarło 20 km. Został śmieszny wynik 3 km w 1h. Trudno, płakać z tego powodu nie będę. Może zapakuje GPS fix. Poczytam, pomyślę.
hanus Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ja na codzienne przejażdżki do pracy nie włączam stravy, nawet nie na wszystkie wypady, bo mi się nie chce, bądź zapomnę, mało mam %w telefonie. Ale za to licznik liczy km od nowości roweru ;-) Dla mnie liczby nie są takie ważne, jednak lubię popatrzeć na moje ślady GPS, żeby zobaczyć gdzie dokładnie jeździłem. I jeśli są jakieś segmenty to zobaczyć jak inni śmigali w tym miejscu. 1
Beata Koban Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 22 minuty temu, hanus napisał: Dla mnie liczby nie są takie ważne, jednak lubię popatrzeć na moje ślady GPS, żeby zobaczyć gdzie dokładnie jeździłem. I jeśli są jakieś segmenty to zobaczyć jak inni śmigali w tym miejscu. Ciebie interesują segmenty, bo jak się domyślam jesteś szosowcem. Dla mnie do jazdy MTB wystarczy pomiar dystansu, zapis mapy, możliwość wrzucenia foto, chwila rozmowy ze znajomymi. Ile potrzeb tyle argumentów. Dla mnie jest to też taki bacik, bo jak wszyscy wiedzą, że co trzeci dzień mam siłownię to głupio odpuścić. Liczby nie są złe, trzeba z nich zrobić dobry użytek.
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Teraz, Beata Koban napisał: Ciebie interesują segmenty, bo jak się domyślam jesteś szosowcem. Dla mnie do jazdy MTB wystarczy pomiar dystansu, zapis mapy, możliwość wrzucenia foto, chwila rozmowy ze znajomymi. Ile potrzeb tyle argumentów. Dla mnie jest to też taki bacik, bo jak wszyscy wiedzą, że co trzeci dzień mam siłownię to głupio odpuścić. Liczby nie są złe, trzeba z nich zrobić dobry użytek. Ja również wolę liczby niż segmenty, pomimo tego że od jakiegoś czasu jestem typowym szosowcem. Kto co lubi. Lubię patrzeć przede wszystkim na średnią prędkość oraz dystans.
hanus Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ciebie interesują segmenty, bo jak się domyślam jesteś szosowcem. Dla mnie do jazdy MTB wystarczy pomiar dystansu, zapis mapy, możliwość wrzucenia foto, chwila rozmowy ze znajomymi. Ile potrzeb tyle argumentów. Dla mnie jest to też taki bacik, bo jak wszyscy wiedzą, że co trzeci dzień mam siłownię to głupio odpuścić. Liczby nie są złe, trzeba z nich zrobić dobry użytek. Prawie w sedno, przełajowcem i lubię niszczyć niektóre szutrowe segmenty mtb :-P I lubię być po prostu szybszy od samego siebie ;-)Liczby nie są złe, ale na pewno nie najważniejsze :-) Liczy się radocha. Szerokości!Żeby nie było offtopu 3
Beata Koban Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Teraz, m4rvell0us napisał: Ja również wolę liczby niż segmenty, pomimo tego że od jakiegoś czasu jestem typowym szosowcem. Kto co lubi. Lubię patrzeć przede wszystkim na średnią prędkość oraz dystans. Piotrek, powiedz jak się przez lato po dwa razy szło na rower, żeby mieć na koniec dnia lepszy wynik. Pamiętam takie sytuacje, nie potrafiłam Ci odpuścić. Teraz masz szose, krucho ze mną będzie
de Villars Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 5 godzin temu, Beata Koban napisał: na domiar złego Endomondo nie zarejestrowało trasy. Dlatego ja preferuję licznik. Jak dotąd nic mi nigdy nie zjadł
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 2 godziny temu, Beata Koban napisał: Piotrek, powiedz jak się przez lato po dwa razy szło na rower, żeby mieć na koniec dnia lepszy wynik. Pamiętam takie sytuacje, nie potrafiłam Ci odpuścić. Teraz masz szose, krucho ze mną będzie Zgadza się, było było . Tak samo jak widzę na Endomondo czy Stravie, kiedy cały Biłgoraj ruszył na rowery - nawet jak miałem nieco inne plany, to wsiadam na rower i wio. Nie mówię już o tym, że później ścigamy się kto zrobił więcej kilometrów. A tak dzisiaj, nie ma luzu po świętach, trzeba dalej nad sobą pracować! Dajemy z siebie wszystko!
Azzader Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ja jeszcze sprawdzam wytrzymałość sprzętu:) tzn ten łańcuch wytrzymał tyle i tyle:) a jak mi km uciekają to mała lipa się robi z moich mini badań A dwa dobry licznik itp trochę kosztuję a jeśli mam za licznik dać prawie tyle co za rower to wole kupić kolejnego rumaka przypominam rn+1
GrochowaMTB Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) Z dzisiejszej traski. Srebrna Góra Edytowane 27 Grudnia 2017 przez GrochowaMTB
pizzaq Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Używam Stravy i Endomondo równocześnie. Bo lubię mieć porządek w dystansie, bo kiedyś jedno mi policzyło a drugie nie i rachunki mi się nie zgadzały. Segmentów nie robię, ale patrzę czasem jakie wyniki udało mi się wbić na poszczególnych gdzie wiem że szybko jechałem. Bo porównuję czasem czy ten co jechał trochę szybciej ode mnie to słaby szosowiec czy harpagan na MTB I jeszcze dlatego że widzę że mogę, że nie ma rzeczy niemożliwych. Pierwszy pełny sezon na rowerze i duma że trochę ponad 1300 km wyszło, następny ze przebiłem poprzedni o 300. A ten pokazał mi że dużo mogę i że to nie moje ostatnie słowo. Że 4000 to nie jakiś niebotyczny wynik, tylko że regularnym jeżdżeniem mogę to zrobić bez wysiłku. I że dzięki temu czuję się dużo lepiej. Fizycznie to jasne, ale psychicznie... każde wyjście na rower to reset, stres schodzi na drugi plan. Jestem najczęściej sam, w najpiękniejszych dla mnie miejscach. I że mogę zobaczyć to na co często nie zwracałem uwagi: wschód słońca nad Wisłą, puściutką po horyzont plażę pod Darłowem, czy spojrzenie na moje miasto z zupełnie innej perspektywy.... I dlatego zwykle na rowerze ryjek mi się cieszy A zdjęcie... musi być, to jest. Jak przedwczoraj 4000 km. weszło i dlatego Kubka na rękach nosiłem
mariuszm Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Na razie gumki trzymają mocno, ale ciekawe kiedy go zgubię? :-)
wasiliew Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Ehh przyszly ale o rozmiar za duze Moze jest ktos chetny z Wroclawia na XL za 45zl. Nie musialbym zwracac. Moj obwod dloni 23cmWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
egzo23 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Dostałem pod choinkę uchwyt. Dopiero teraz pokazuje . Co jest takiego ciekawego w zwykłym uchwycie? Przedstawiam barflay 4 primeWysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 1
Miloszs Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) 2 godziny temu, egzo23 napisał: Dostałem pod choinkę uchwyt. Dopiero teraz pokazuje . Co jest takiego ciekawego w zwykłym uchwycie? Przedstawiam barflay 4 prime Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Wiecie czy takie mocowanie pasowało by do Brytona Ridera? Czy mocowania np. od garmina by pasowały? Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Miloszs
egzo23 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Tu masz tabelkę do których to pasuje. Są wymienione gniazda w zestawie Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 34 minuty temu, Miloszs napisał: Wiecie czy takie mocowanie pasowało by do Brytona Ridera? Czy mocowania np. od garmina by pasowały? Pasowało by idealnie Przykładowe adaptery w zestawie http://allegro.pl/uchwyt-rowerowy-bar-fly-4-max-mio-garmin-polar-i6683906273.html
egzo23 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Dałeś linka do innego barflaya niż ten mój. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Uchwyt jest ten sam,różnią się tylko same adaptery http://allegro.pl/uchwyt-rowerowy-bar-fly-4-max-akcesoria-mio-garmin-i6646831648.html
egzo23 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Uchwyt inny. Adaptery te same Mój to 4 prime Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
wasiliew Opublikowano 29 Grudnia 2017 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Wlasnie dostalem fotke, ze przyszla koperta od chinczykow. Zobaczymy co to warte Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
piotr.solek Opublikowano 29 Grudnia 2017 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Musiałem cyknąć temu zdjęcie. ps rowerzysta posiada złoty kask :).
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2017 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Wieczorny trening, tym razem na rowerze. Było mokro, no ale zejście z ciśnieniem o 15 PSI dało radę.
Rekomendowane odpowiedzi