Antyszprycha Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Godzinę temu, Franz Mauer napisał: Najgorsze w tym wszystkim jest to, że nic tu po Tobie. Teraz rower może sam jeździć Eee no bez przesady Jakoś nie do końca wierze w oszczędności podane przez producenta Jest lżej (w połączeniu z ceramiką w suporcie) ale bez przesady, rower sam nie pojedzie 27 minut temu, Andrzej Sawicki napisał: Ach te słodkie kłamstwa. Na szczęście się na nie łapie Zakup spowodowany był chęcią włożenia ceramiki a, że miałem baaardzo dobrą cenę to skorzystałem
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) del Edytowane 6 Stycznia 2021 przez Gość
pizzaq Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 14 godzin temu, Łabędź napisał: Jestę Peterę Saganę (ale tylko przez krótką chwilę) Zgiń, przepadnij siło nieczysta!!!! Ojapier$%le, moje oczy.... 1
Antyszprycha Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 45 minut temu, Tomek.G napisał: "Więcej sprzętu niż talentu" Wszystko dla ludzi. Pamiętaj - NIE OCENIAJ ! 1
Bujak Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgiń, przepadnij siło nieczysta!!!! Ojapier$%le, moje oczy.... Nie no, padłem;) [mention=2910]pizzaq[/mention] ma uwagi do brody @Łabędź ? Komedia:)
pizzaq Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Teraz, Bujak napisał: Nie no, padłem;) @pizzaq ma uwagi do brody @Łabądź ? Komedia:) Nieeee, nie do brody.... Do kształtu, ekhem zarostu... Chodzi chyba o całokształt, zauważ ponadto drogi @Bujaku, że ostatnio profilaktycznie brodę w onuce wpycham, lub staram się być mocno rozmazany na zdjęciach by dzieci nie straszyć.... 1
Bujak Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Ja nikogo nie oceniam:) Zauważyłem tylko coś zabawnego w tej konwersacji Ubawiliście mnie do żywego:)
pizzaq Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 2 minuty temu, Bujak napisał: Ja nikogo nie oceniam:) Zauważyłem tylko coś zabawnego w tej konwersacji Ubawiliście mnie do żywego:) I właśnie o to się rozchodzi.... Mam nadzieję że @Łabędź się nie obraził.... 1
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Ja? W życiu! Nic a nic się nie obraziłem, zgoliłem to trzy sekundy po zrobieniu tego zdjęcia, porzucając na zawsze ten przerażający wygląd kolumbijskiego handlarza narkotyków.
Bujak Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 A szkoda!Następnym razem zrób zdjęcie w kasku, bo tematyka nam odleciała @Łabędź
suqub Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Mówmy szczerze, wygladałeś dramatycznie
Zalas Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2019 7 godzin temu, Bujak napisał: A szkoda! Następnym razem zrób zdjęcie w kasku, bo tematyka nam odleciała @Łabędź I tak i nie. Sam nie zaczaiłem ale skoro koledzy mi wyjaśnili że to stylówa na jakiegoś tam typka co pedałuje to nie mam pretensji nie jestem wszechwiedzący
svoboda Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Wyniki marne, ale w końcu udało się zainaugurować ten rok. Pierwsza jazda od 5. grudnia. Temperatura średnia ok. -7st.C, okulary strasznie parowały i przeszkadzało to w jeździe, po zsunięciu komina mróz w płucach. Palce stóp pomimo ochraniaczy, podwójnych skarpet, zatkanej wentylacji buta i wkładki aluminiowej dość odczuwalnie marznęły. Całkiem słabo dziś - i odczucia, i wyniki, ale z wielką radością że nareszcie ruszyłem rower. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 24 Stycznia 2019 przez svoboda 2
Pluto Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Dziś pośmigane po lesie..bez gleby się nie obeszło Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Bujak Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Złapałem kapcia w lesie 12 km od domu.W tylnym tubeless 3.0". Nie do napompowania. Idę piechotą i bateria mi zaraz padnie.Ale humor jest, 2
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 22 minuty temu, Bujak napisał: Złapałem kapcia w lesie 12 km od domu. W tylnym tubeless 3.0". Nie do napompowania. Idę piechotą i bateria mi zaraz padnie. Ale humor jest, tubless tublessem dętkę warto mieć na takie okazje
pizzaq Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 3 godziny temu, Bujak napisał: Złapałem kapcia w lesie 12 km od domu. W tylnym tubeless 3.0". Nie do napompowania. Idę piechotą i bateria mi zaraz padnie. Ale humor jest, Tylko się nie zgub... 1
Franz Mauer Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) @Bujak i lepiej z tą maską nie zatrzymuj stopa DR LECTER 😂 Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Franz Mauer
Bujak Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Tylko się nie zgub... Nie zgubiłem się i wilki też mnie nie zjadły, choć mam czerwony kask.Wyszedłem z lasu, dotarłem do metra, przejechałem dwie stacje, a później planowałem na piechotę już dojść do domu, bo wolę sobie pospacerować niż się tłuc autobusami Po drodze zaszedłem na stację benzynową i tam załadowałem oponę tlenem - uszczelniła się za pierwszym podejściem i ostatnie 4 km pojechałem już na rowerze.Wychodzi na to, że podczas jazdy musiałem na jakimś kamieniu albo grudzie lodu zsunąć oponę z felgi i przez to złapałem kapcia. Jutro będę musiał zrobić dolewkę mleka, bo po drodze na kapciu sporo go straciłem. [mention=7439]Bujak[/mention] i lepiej z tą maską nie zatrzymuj stopa DR LECTER Też tak myślałem, ale jak zdejmowałem maskę to czasami miałem wrażenie, jakbym siał strach jakby bardziej...Ciekawe 1
Azzader Opublikowano 26 Stycznia 2019 Opublikowano 26 Stycznia 2019 W końcu pośmigałem w śniegu!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D 2
wasiliew Opublikowano 26 Stycznia 2019 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Gleba. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
jadenarowerze.pl Opublikowano 26 Stycznia 2019 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zimowe kręcenie Wysłane z telefonu
Rekomendowane odpowiedzi