Zalas Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) 56 minut temu, pizzaq napisał: @Zalas, @Puncu, Wy krakowskie bliźniaki syjamskie 😁, wiem że wychodzą fajnie, trochę może niedokładnie napisałem. Zdjęcia w takim terenie jak jechałem, z liśćmi, atakujacymi znienacka korzeniami i gałęziami mogą mieć niezaprzeczalnie walory-możliwość bezpośredniej, organoleptycznej kontroli stanu nawierzchni (łącznie ze smakiem) oraz zupełnie nową, niepowtarzalną kolorystyką ciuchów, że o ich fasonie nie wspomnę... Tylko raz w życiu zdarzyło mi się wsadzić rękę po telefon do kieszeni w trakcie jazdy w lesie... Na hope... bo zadzwonił... ała @pizzaq P.s.1. Dowcip z bliźniakami wszedł mocno P.s.2. Dowcip o kontroli stanu nawierzchni zawsze wchodzi mocno Edit: P.s.3. Wsadziłem rękę dwa razy do kieszeni po telefon w trakcie jazdy w lesie - pierwszy i ostatni Edytowane 18 Listopada 2018 przez Zalas 1
Gość Opublikowano 19 Listopada 2018 Opublikowano 19 Listopada 2018 Garmin postanowił dać mi dzisiaj odznakę.
Gość Opublikowano 19 Listopada 2018 Opublikowano 19 Listopada 2018 To z wczoraj przystępnej na coś ciepłego
CyclingChief Opublikowano 19 Listopada 2018 Opublikowano 19 Listopada 2018 Lekki CX z rana jak śmietana 😃 No i negatywny test rękawiczek zimowych B'TWIN już przy -4 stopniach. Śnieg zaczął padać dopiero po moim przyjeździe hehe 3
Stryjek Opublikowano 19 Listopada 2018 Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Pierwsze zawody w tym zimowym sezonie, i od razu zwycięstwo syna Duma rozpiera:) Edytowane 19 Listopada 2018 przez Stryjek 4
pizzaq Opublikowano 19 Listopada 2018 Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) 13 godzin temu, Zalas napisał: Tylko raz w życiu zdarzyło mi się wsadzić rękę po telefon do kieszeni w trakcie jazdy w lesie... Na hope... bo zadzwonił... ała @pizzaq P.s.1. Dowcip z bliźniakami wszedł mocno P.s.2. Dowcip o kontroli stanu nawierzchni zawsze wchodzi mocno Edit: P.s.3. Wsadziłem rękę dwa razy do kieszeni po telefon w trakcie jazdy w lesie - pierwszy i ostatni Ale zobacz, był i pozytyw: telefon miałeś już w garści to zdjęcie zwłok mogłeś od razu zrobić 6 godzin temu, Łabędź napisał: Garmin postanowił dać mi dzisiaj odznakę. To wirtualna, prawdziwą musisz sam w ramach zajęć praktyczno-technicznych zrobić. Z ziemniaka najlepiej... 😛 24 minuty temu, zibi_j1 napisał: No to się zaczęło... Kiepsko w tym błocie namoczyłeś i za słabo się odbiło.... Chyba czeka Ciebie czyszczenie monitora... Sorry, nie wiem co dzisiaj ze mną, ale chyba wczorajsza jazda dobrze mi weszła i jeszcze trzyma Bez urazy do wszystkich zainteresowanych mam nadzieję Edytowane 19 Listopada 2018 przez pizzaq
Azzader Opublikowano 19 Listopada 2018 Opublikowano 19 Listopada 2018 10 godzin temu, Łabędź napisał: Garmin postanowił dać mi dzisiaj odznakę. Chciałem odpuścić dzisiaj ale jak to zobaczyłem! To stwierdziłem że jednak też pokręcę
Papynsky Opublikowano 19 Listopada 2018 Opublikowano 19 Listopada 2018 @zibi_j1 w pierwszej chwili myślałem, że jest to motyw zrobiony na ścianie.
Kajgana Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 @zibi_j1- czy Ty zawodowo masz coś wspólnego z fotografią? Niektóre Twoje zdjęcia są jak z jakiegoś albumu... Albo w tym pracujesz, albo ukryty talent....
Gość Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 28 minut temu, Kajgana napisał: @zibi_j1- czy Ty zawodowo masz coś wspólnego z fotografią? Niektóre Twoje zdjęcia są jak z jakiegoś albumu... Albo w tym pracujesz, albo ukryty talent.... Dzięki Nie mam z fotografią nic wspólnego... Mam kumpla fotografa i czasami mu pogadałem przy sesjach... Zdjęcia robię telefonem i podciągam w jakiejś aplikacji (snapseed. polecono mi ją tutaj na forum). Jakiś czas temu założyłem konto na Instagramie i od tamtej pory staram się co jakiś czas jakieś fajne zdjęcie zrobić Bardzo mi miło, że się podobają https://www.instagram.com/zibi.cyclist/
Stryjek Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) @zibi_j1 ja natomiast miałem wiele wspólnego z fotografią i zajmowałem się tym kilka ładnych lat. Działałem nawet na forum nikona, ale wtedy jeszcze nie wiedziałem ze rower jest fajniejszy Zdjęcie żeby było zgodnie z wątkiem Edytowane 20 Listopada 2018 przez Stryjek 4
pizzaq Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 Wbite 5000 km w tym roku. Duma niesamowita Tylko zimno było. Aha, poza tym była to przejażdżka na trekkingu, nie mam w nim SPD, jechałem w zwykłych zimowych butach i za każdym razem jak miałem zdjąć nogę z pedału piętami na boki machałem 3
Bujak Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 @pizzaq czyli jednak pojechaleśGratuluję dystansu
Gość Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 10 godzin temu, pizzaq napisał: Wbite 5000 km w tym roku. Duma niesamowita Tylko zimno było. Aha, poza tym była to przejażdżka na trekkingu, nie mam w nim SPD, jechałem w zwykłych zimowych butach i za każdym razem jak miałem zdjąć nogę z pedału piętami na boki machałem Brawo!
Gość Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) @pizzaq brawo! Ja planowałem na ten rok 5k i przez letni zastój przeprowadzkowy polegnę A u mnie dziś taka fotka: Prezenty gwiazdkowe dla Rockiego dotarły Edytowane 22 Listopada 2018 przez Gość
wasiliew Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 4 minuty temu, zibi_j1 napisał: @pizzaq brawo! Ja planowałem na ten rok 5k i przez letni zastój przeprowadzkowy polegnę A u mnie dziś taka fotka: Prezenty gwiazdkowe dla Rockiego dotarły No ja z tych klocków jestem mega zadowolony.
pizzaq Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) @zibi_j1 nie marudź, zrobiłeś olbrzymi postęp (pod każdym względem), a kilometry to tylko kilometry. Ja już sobie odpuszczam taki łańcuch jak kupiłeś, zdecydowałem się na CN-HG95 (dlatego że nie było szans na szybki zakup Srama 1051). Z klocuszków będzieszPanzadowolony Edytowane 22 Listopada 2018 przez pizzaq
Gość Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 12 minut temu, pizzaq napisał: @zibi_j1 nie marudź, zrobiłeś olbrzymi postęp (pod każdym względem), a kilometry to tylko kilometry. Ja już sobie odpuszczam taki łańcuch jak kupiłeś, zdecydowałem się na CN-HG95 (dlatego że nie było szans na szybki zakup Srama 1051). Z klocuszków będzieszPanzadowolony Gdyby to nie była zima to jakoś bym do tych 5k dobił ale masz rację Mam w tym sezonie z czego być dumny Co do łańcucha obecnie mam założony taki sam i kreci się już ponad 4 tys km bez śladu zużycia. A że trafił się w promocji za 44 zł to nie wahałem się.
Bujak Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 @zibi_j1ja jestem o oczko niżej i w tym roku ledwo dobiję do 3tys., a i tak mam z czego być dumny.Walczymy sami ze sobą, a nie z innymi. P. s. Niestety jojo mnie złapało i moja waga pokazuje, że przytyłem 2 kg. Znowu muszę zacisnąć sznurówki i na rower zamiast do lodówki
Gość Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 4 minuty temu, Bujak napisał: @zibi_j1 ja jestem o oczko niżej i w tym roku ledwo dobiję do 3tys., a i tak mam z czego być dumny. Walczymy sami ze sobą, a nie z innymi. P. s. Niestety jojo mnie złapało i moja waga pokazuje, że przytyłem 2 kg. Znowu muszę zacisnąć sznurówki i na rower zamiast do lodówki Teraz taki okres że organizm jak u niedźwiadka chce magazynować. U mnie ponad 2 tygodnie przestoju. Nie poddawaj się!
Wojtek Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 42 minuty temu, zibi_j1 napisał: Teraz taki okres że organizm jak u niedźwiadka chce magazynować. U mnie ponad 2 tygodnie przestoju. Nie poddawaj się! To ja jestem jak grizzly. Mam ochotę jeść co i ile popadnie. Nawet jak nie jestem głodny to z tyłu głowy coś woła ZJEDZ COŚ, IDŹ DO LODÓWKI, IDŹ ZJEŚĆ COŚ SŁODKIEGO. Ciężko z tym walczyć. 2
JaW Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 52 minuty temu, Wojtek napisał: To ja jestem jak grizzly. Mam ochotę jeść co i ile popadnie. Nawet jak nie jestem głodny to z tyłu głowy coś woła ZJEDZ COŚ, IDŹ DO LODÓWKI, IDŹ ZJEŚĆ COŚ SŁODKIEGO. Ciężko z tym walczyć. Zorganizuj sobie ciastka owsiane bez cukru, z miodem, tartym jabłkiem, bakaliami. Są pyszne, sycące i nie utyjesz od nich.
Andrzej Sawicki Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 15 minut temu, JaW napisał: bez cukru, z miodem, tartym jabłkiem, bakaliami Miód to głównie cukier. Jabłko trochę cukier. Bakalie czyli suszone owoce? Znaczy cukier bez masy/wody? Na pewno nie utyjesz. Wcale a wcale.
SzpiceR Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 9 minut temu, JaW napisał: Zorganizuj sobie ciastka owsiane bez cukru, z miodem, tartym jabłkiem, bakaliami. Są pyszne, sycące i nie utyjesz od nich. Tyje się od kcal a akurat tych w takich ciastka jest w uj. 1
Rekomendowane odpowiedzi