Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, pizzaq napisał:

@Zalas, @Puncu, Wy krakowskie bliźniaki syjamskie 😁, wiem że wychodzą fajnie, trochę może niedokładnie napisałem. Zdjęcia w takim terenie jak jechałem, z liśćmi, atakujacymi znienacka korzeniami i gałęziami mogą mieć niezaprzeczalnie walory-możliwość bezpośredniej, organoleptycznej kontroli stanu nawierzchni (łącznie ze smakiem) oraz zupełnie nową, niepowtarzalną kolorystyką ciuchów, że o ich fasonie nie wspomnę... 

Tylko raz w życiu zdarzyło mi się wsadzić rękę po telefon do kieszeni w trakcie jazdy w lesie...
Na hope...
bo zadzwonił...
ała
539849844_2015-02-2316_53_18.thumb.jpg.40f1ac213e3a0a8dff2dcdbc74ae9023.jpg

@pizzaq 
P.s.1. Dowcip z bliźniakami wszedł mocno :DxD 
P.s.2. Dowcip o kontroli stanu nawierzchni zawsze wchodzi mocno xD :D 

Edit:
P.s.3. Wsadziłem rękę dwa razy do kieszeni po telefon w trakcie jazdy w lesie - pierwszy i ostatni xD 

Edytowane przez Zalas
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Lekki CX z rana jak śmietana 😃 No i negatywny test rękawiczek zimowych B'TWIN już przy -4 stopniach. Śnieg zaczął padać dopiero po moim przyjeździe hehe

2018-11-19_cx_z_rana.jpg

• Lubię to! 3
Opublikowano (edytowane)

Pierwsze zawody w tym zimowym sezonie, i od razu zwycięstwo syna :)
Duma rozpiera:)
c19166e0c54e68184ae21f8b1c55ca9e.jpg

Edytowane przez Stryjek
  • Lubię to! 4
Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, Zalas napisał:

Tylko raz w życiu zdarzyło mi się wsadzić rękę po telefon do kieszeni w trakcie jazdy w lesie...
Na hope...
bo zadzwonił...
ała
539849844_2015-02-2316_53_18.thumb.jpg.40f1ac213e3a0a8dff2dcdbc74ae9023.jpg

@pizzaq 
P.s.1. Dowcip z bliźniakami wszedł mocno :DxD 
P.s.2. Dowcip o kontroli stanu nawierzchni zawsze wchodzi mocno xD :D 

Edit:
P.s.3. Wsadziłem rękę dwa razy do kieszeni po telefon w trakcie jazdy w lesie - pierwszy i ostatni xD 

Ale zobacz, był i pozytyw: telefon miałeś już w garści to zdjęcie zwłok mogłeś od razu zrobić ;) 

6 godzin temu, Łabędź napisał:

Garmin postanowił dać mi dzisiaj odznakę. 

IMAG0427.thumb.jpg.6b4fe9d5e45e94d13928b779e3e4deef.jpg

To wirtualna, prawdziwą musisz sam w ramach zajęć praktyczno-technicznych zrobić. Z ziemniaka najlepiej... 😛 

24 minuty temu, zibi_j1 napisał:

No to się zaczęło...
69ca01d6e96e8861178deb0f2cd66a12.jpg

Kiepsko w tym błocie namoczyłeś i za słabo się odbiło.... ;) Chyba czeka Ciebie czyszczenie monitora...

Sorry, nie wiem co dzisiaj ze mną, ale chyba wczorajsza jazda dobrze mi weszła i jeszcze trzyma ;) Bez urazy do wszystkich zainteresowanych mam nadzieję ;) 

Edytowane przez pizzaq
Opublikowano
10 godzin temu, Łabędź napisał:

Garmin postanowił dać mi dzisiaj odznakę. 

Chciałem odpuścić dzisiaj ale jak to zobaczyłem! To stwierdziłem że jednak też pokręcę :P

Opublikowano

@zibi_j1- czy Ty zawodowo masz coś wspólnego z fotografią? Niektóre Twoje zdjęcia są jak z jakiegoś albumu... Albo w tym pracujesz, albo ukryty talent.... 

Opublikowano
28 minut temu, Kajgana napisał:

@zibi_j1- czy Ty zawodowo masz coś wspólnego z fotografią? Niektóre Twoje zdjęcia są jak z jakiegoś albumu... Albo w tym pracujesz, albo ukryty talent.... 

Dzięki :) Nie mam z fotografią nic wspólnego... Mam kumpla fotografa i czasami mu pogadałem przy sesjach... Zdjęcia robię telefonem i podciągam w jakiejś aplikacji (snapseed. polecono mi ją tutaj na forum). Jakiś czas temu założyłem konto na Instagramie i od tamtej pory staram się co jakiś czas jakieś fajne zdjęcie zrobić :) Bardzo mi miło, że się podobają ;)
https://www.instagram.com/zibi.cyclist/

Opublikowano (edytowane)

@zibi_j1 ja natomiast miałem wiele wspólnego z fotografią i zajmowałem się tym kilka ładnych lat.

Działałem nawet na forum nikona, ale wtedy jeszcze nie wiedziałem ze rower jest fajniejszy :)

Zdjęcie żeby było zgodnie z wątkiem

d1a4ea81dc16f784a3688212aab684bf.jpg

Edytowane przez Stryjek
  • Lubię to! 4
Opublikowano

Wbite 5000 km w tym roku. Duma niesamowita ;) Tylko zimno było. Aha, poza tym była to przejażdżka na trekkingu, nie mam w nim SPD, jechałem w zwykłych zimowych butach i za każdym razem jak miałem zdjąć nogę z pedału piętami na boki machałem ;) 

Wilanów w mace.jpg
  • Lubię to! 3
Opublikowano
10 godzin temu, pizzaq napisał:

Wbite 5000 km w tym roku. Duma niesamowita ;) Tylko zimno było. Aha, poza tym była to przejażdżka na trekkingu, nie mam w nim SPD, jechałem w zwykłych zimowych butach i za każdym razem jak miałem zdjąć nogę z pedału piętami na boki machałem ;) 

Wilanów w mace.jpg

Brawo!

Opublikowano (edytowane)

@pizzaq brawo! Ja planowałem na ten rok 5k i przez letni zastój przeprowadzkowy polegnę :(
A u mnie dziś taka fotka:
Prezenty gwiazdkowe dla Rockiego dotarły ;)
19efab8d9302ebfe9e84277fbe8755dc.jpg

Edytowane przez Gość
Opublikowano
4 minuty temu, zibi_j1 napisał:

@pizzaq brawo! Ja planowałem na ten rok 5k i przez letni zastój przeprowadzkowy polegnę :(
A u mnie dziś taka fotka:
Prezenty gwiazdkowe dla Rockiego dotarły ;)
19efab8d9302ebfe9e84277fbe8755dc.jpg

No ja z tych klocków jestem mega zadowolony.

Opublikowano (edytowane)

@zibi_j1 nie marudź, zrobiłeś olbrzymi postęp (pod każdym względem), a kilometry to tylko kilometry. Ja już sobie odpuszczam taki łańcuch jak kupiłeś,  zdecydowałem się na CN-HG95 (dlatego że nie było szans na szybki zakup Srama 1051). Z klocuszków będzieszPanzadowolony ;) 

Edytowane przez pizzaq
Opublikowano
12 minut temu, pizzaq napisał:

@zibi_j1 nie marudź, zrobiłeś olbrzymi postęp (pod każdym względem), a kilometry to tylko kilometry. Ja już sobie odpuszczam taki łańcuch jak kupiłeś,  zdecydowałem się na CN-HG95 (dlatego że nie było szans na szybki zakup Srama 1051). Z klocuszków będzieszPanzadowolony ;) 

Gdyby to nie była zima to jakoś bym do tych 5k dobił ale masz rację :) Mam w tym sezonie z czego być dumny :) Co do łańcucha obecnie mam założony taki sam i kreci się już ponad 4 tys km bez śladu zużycia. A że trafił się w promocji za 44 zł to nie wahałem się.

Opublikowano

@zibi_j1

ja jestem o oczko niżej i w tym roku ledwo dobiję do 3tys., a i tak mam z czego być dumny.

Walczymy sami ze sobą, a nie z innymi.

P. s. Niestety jojo mnie złapało i moja waga pokazuje, że przytyłem 2 kg.

Znowu muszę zacisnąć sznurówki

i na rower zamiast do lodówki

Opublikowano
4 minuty temu, Bujak napisał:

@zibi_j1

ja jestem o oczko niżej emoji116.png i w tym roku ledwo dobiję do 3tys., a i tak mam z czego być dumny.

Walczymy sami ze sobą, a nie z innymi.

P. s. Niestety jojo mnie złapało i moja waga pokazuje, że przytyłem 2 kg.

Znowu muszę zacisnąć sznurówki

i na rower zamiast do lodówki

Teraz taki okres że organizm jak u niedźwiadka chce magazynować. U mnie ponad 2 tygodnie przestoju. Nie poddawaj się!

Opublikowano
42 minuty temu, zibi_j1 napisał:

Teraz taki okres że organizm jak u niedźwiadka chce magazynować. U mnie ponad 2 tygodnie przestoju. Nie poddawaj się!

To ja jestem jak grizzly. Mam ochotę jeść co i ile popadnie. Nawet jak nie jestem głodny to z tyłu głowy coś woła ZJEDZ COŚ, IDŹ DO LODÓWKI, IDŹ ZJEŚĆ COŚ SŁODKIEGO. Ciężko z tym walczyć.

• Lubię to! 2
Opublikowano
52 minuty temu, Wojtek napisał:

To ja jestem jak grizzly. Mam ochotę jeść co i ile popadnie. Nawet jak nie jestem głodny to z tyłu głowy coś woła ZJEDZ COŚ, IDŹ DO LODÓWKI, IDŹ ZJEŚĆ COŚ SŁODKIEGO. Ciężko z tym walczyć.

Zorganizuj sobie ciastka owsiane bez cukru, z miodem, tartym jabłkiem, bakaliami. Są pyszne, sycące i nie utyjesz od nich. 

Opublikowano
15 minut temu, JaW napisał:

bez cukru, z miodem, tartym jabłkiem, bakaliami

Miód to głównie cukier. Jabłko trochę cukier. Bakalie czyli suszone owoce? Znaczy cukier bez masy/wody? Na pewno nie utyjesz. Wcale a wcale.

Opublikowano
9 minut temu, JaW napisał:

Zorganizuj sobie ciastka owsiane bez cukru, z miodem, tartym jabłkiem, bakaliami. Są pyszne, sycące i nie utyjesz od nich. 

Tyje się od kcal a akurat tych w takich ciastka jest w uj. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...