Yarpenn Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 12 minut temu, Gregory34 napisał: woooow ale masz tam pięknie Takie uroki Szwajcarii Dlatego sporo nagrywam i publikuję Żeby inni też co nieco mieli
Antyszprycha Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Yarpenn na pewno jesteś gościnny człowiek wiec może wybierzemy się do Ciebie na kilka dni pomykać na rowerach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 jak się nie ma co się lubi ,to się jedzie na majówkę w Tatry ,nie te przełęcze i nie takie podjazdy ale ..... oby tylko pogoda dopisała
M.C Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Godzinę temu, Antyszprycha napisał: Jak zgubiłem 7 kg to dolny chwyt stał się dla mnie w ogólę dostępny Po kolejnych 7 będzie pewnie komfortowy Mi się wydaje, że za mocno probówałem jeżdzić na początku kupna tego roweru i plecy męczyłem mocno, bo jechałem ponad swoje siły. Życzę powodzenia, bo na prawdę super się jedzie!
Wojtek Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Godzinę temu, Gregory34 napisał: jak się nie ma co się lubi ,to się jedzie na majówkę w Tatry ,nie te przełęcze i nie takie podjazdy ale ..... oby tylko pogoda dopisała U nas też można znaleźć całkiem ładne tereny. 1
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 "- Ładnie wyglądam? Mogę tak iść? - Kochanie, wyglądasz bardzo ładnie. Prześlicznie, jak rowery marki Bianchi." I foch od rana gotowy.
Yarpenn Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 4 minuty temu, Łabędź napisał: "- Ładnie wyglądam? Mogę tak iść? - Kochanie, wyglądasz bardzo ładnie. Prześlicznie, jak rowery marki Bianchi." I foch od rana gotowy. Ale serio, przecież spodnie ma w kolorze jednej takiej ładnej ramy 11 godzin temu, Antyszprycha napisał: Yarpenn na pewno jesteś gościnny człowiek wiec może wybierzemy się do Ciebie na kilka dni pomykać na rowerach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Chętnie pojeżdżę z kimś, choć sam możliwości noclegowe mam niewielkie Ale wciąż czekam, aż ktoś do mnie przyjedzie i mnie odwiedzi
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 12 minut temu, Yarpenn napisał: serio, przecież spodnie ma w kolorze jednej takiej ładnej ramy Większość ram marki Bianchi jest właśnie w tym kolorze (miętowy?). Do tego zazwyczaj czarne owijki, opony, sztyce, mostki, itp.
Wojtek Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Godzinę temu, Łabędź napisał: "- Ładnie wyglądam? Mogę tak iść? - Kochanie, wyglądasz bardzo ładnie. Prześlicznie, jak rowery marki Bianchi." I foch od rana gotowy. Moja żona stwierdziła że jest uderzające podobieństwo, rower BIANCHI też się jej podoba.
Remigiusz Banach Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Foto zrobione na wieży widokowej Meandry Odry. Wysokość wieży około 27m. Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez Remigiusz Banach Zmiana zdjęcia 2
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 2 godziny temu, Łabędź napisał: Większość ram marki Bianchi jest właśnie w tym kolorze (miętowy?). Do tego zazwyczaj czarne owijki, opony, sztyce, mostki, itp. To raczej nazwane przez Bianchi jako kolor Celeste podobno to kolor nieba nad Mediolanem
Andrzej Sawicki Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Czasami nowa trasa wychodzi długa i nudna. To najciekawszy element "krajobrazu" dzisiaj. 1
Papynsky Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 @Stryjek, wiem że pierwszy robiłeś zdjęcie w rzepaku, ale ten pomysł miałem już od jakiegoś czasu, a dopiero teraz mogłem go zrealizować. Niestety u mnie jeszcze nie jest tak wyrośnięty. Niemniej jednak, 60km dziś wpadło. Raz pod wiatr, a raz z wiatrem. 1
pizzaq Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 53 km, brak możliwości startu, za to rano był czas na kręcenie po części trasy maratonu z moich okolic (Konstancin Jeziorna). Zabawa przednia, straty muszą być: wypiąć lewego buta po czym z impetem lutnąć na prawą stronę ze stojącego roweru. Klamka hamulca sprawcą, krew się lała, ale bez strat nie ma zabawy, twardym trzeba być Żona po powrocie tylko pogderała: jak się nie obetrzesz, to kość ogonową obijesz, jak to ostatnie niby dobrze to się na druga stronę wyglebisz i wygląda jakbym Ciebie lała....
konop90 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Wczoraj montowane a dzisiaj sprawdzane w trasie. Ostatnie z ostatnich siodełko z Lidla w próbie w miarę sensownego ustawienia na długie dystanse. Wynik: Ja i siodełko 0 uciskające klejnoty 1. Pora na dalsze ustawienia. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1
lukaszwasil Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Pierwszy raz na krótki rękaw w tym roku. Wreszcie!!!
pizzaq Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 @vandit jak poszło? Jedziesz w Radzyminie? Który sektor?
vandit Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 jak na moje możliwości to dramatu nie było, to był dopiero mój drugi start w PBM w tym roku będę w Radzyminie, sektor 7
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 12 godzin temu, lukaszwasil napisał: Pierwszy raz na krótki rękaw w tym roku. Wreszcie!!! Późno... Ja już z miesiąc w krótkim
Puncu Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Późno... Ja już z miesiąc w krótkim A ja nadal w długich motocyklowych
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Teraz, Puncu napisał: A ja nadal w długich motocyklowych Wieczorem jeżdżę w długich
lukaszwasil Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 22 minuty temu, SpiderMAN napisał: Późno... Ja już z miesiąc w krótkim Jakoś zimno w moich stronach
Rekomendowane odpowiedzi