Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Owszem oglądam sie za innymi na ulicy / w lesie. Ale jakoś nie żałuję. Mam rower, w którym wszystko przemyślałem, zaplanowałem i doprowadziłem do celu. Sprawia mi radość jazda na nim i tego się trzymam. Chociaż nie mówie, że to koniec przeróbek. 

Opublikowano
21 minut temu, vandit napisał:

Kuźwa załatwiłem sobie urlop na parę dni od roweru.... A w niedziele maraton.... :(

To jest pikuś. Gorzej, jakby Ci rower nawalił ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano
Teraz, vandit napisał:

Na szczęście mam drugi rower :P

I drugie kolano :D

• Lubię to! 1
Opublikowano
52 minuty temu, vandit napisał:

Kuźwa załatwiłem sobie urlop na parę dni od roweru.... A w niedziele maraton.... :(

IMG_20180501_191101.jpgonline photo sharing

Gencjaną grubo i będzie dobrze. Wtedy w niedzielę Ciebie rozpoznam ;)

Opublikowano (edytowane)

del

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Góra zdobyta po raz pierwszy (rodzinny trening przed jutrzejszym rajdem w woli Rzędzińskiej)

IMG_20180502_112448.jpg

• Lubię to! 4
Opublikowano (edytowane)

dzis.thumb.jpg.e0c4d5564ff992a8c48c64cf94c48bab.jpg

Edytowane przez Tuptam
Opublikowano

Dzis byl test nowych kol . same sie kreca  ;P

beaa981ebb25833emed.png

Opublikowano

Co prawda nie ma tu roweru, ale są inne aktywności. Pozdrawiam wszystkich z Bieszczad!

IMG_20180502_153928_HDR.jpg

• Lubię to! 3
Opublikowano

Takiego delikwenta spotkałem na nieplanowanej przejażdżce w promieniu 1 km od domu. Obaj byliśmy sobą mocno zaskoczeni, on nie wiedział czy uciekać, ja nie wiedziałem czy po piachu dam radę szybko zwiać.... A przy okazji znalazłem teren do ćwiczeń techniki rzut beretem od domu. Piaszczysty polder za wałem przeciwpowodziowym, w linii prostej 350 m. od domu....

chodzi lisek (2).jpg

Opublikowano

@Papynsky pięknie! Jemu jak.ja kocham.Bieszczady...

A do mnie dotarł dziś polecany przez @Franz Mauer gadżet.

Jak tylko odzyskał rower muszę ogarnąć tylny hamulec.IMG_20180502_202417.thumb.jpg.78ac834dedea2f78c636ee7fd2726c3a.jpg

Opublikowano

Pamiętaj o tym, co jakiś czas na wszelki wypadek tą blaszkę odtłuszczać😉

Opublikowano

Opalańsko, ja nie lubię, kuń nie lubi...

IMG_20180503_140900.thumb.jpg.4125b39d487a82413a0b6b45d599c7a4.jpg

Opublikowano

Ugh, nie mogę wstawić dużego zdjęcia. Linkuje z imgura a tu pojawia się jakiś wypierdek.

Andrzej Sawicki
Opublikowano

Tak ma być. Kopiujesz łącze bezpośrednie (Direct Link), wklejasz do posta na forum. Pojawia się miniaturka i można ją kliknąć, aby otworzyć pełną wersję.

Opublikowano (edytowane)

7595825IMG_20180503_181437_874.jpg&key=4

Edytowane przez piterrrxd
  • Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Andrzej Sawicki napisał:

Tak ma być. Kopiujesz łącze bezpośrednie (Direct Link), wklejasz do posta na forum. Pojawia się miniaturka i można ją kliknąć, aby otworzyć pełną wersję.

Tak robię, wynik jak w poście wyżej - miniaturka której nie da się kliknąć. Chyba że to tylko u mnie tak.

Edytowane przez nctrns
Andrzej Sawicki
Opublikowano

Musisz mieć odblokowaną domenę Imgur.com w AdBlocku czy czego tam używasz, inaczej forum głupieje przy wstawianiu obrazków.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...