Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 W dniu 24.04.2018 o 16:36, Łabędź napisał: @Łabędź rzekł byś słów parę na temat tych ciuszków z Questa .Warte wydanych złotówek.
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 21 minut temu, Gregory34 napisał: @Łabędź rzekł byś słów parę na temat tych ciuszków z Questa .Warte wydanych złotówek. Z Questa mam tylko tę koszulkę. Ale szczerze mówiąc, to jest mój najlepszy ciuch rowerowy. A konkurencja nie jest wcale aż tak słaba - w szafie mam też komplet (koszulka, spodenki na szelkach, skarpetki) z Castelli, jedną koszulkę od Assos, dwie koszulki z BCM Nowatex, dwie koszulki z 4F, spodenki z Attiq, spodenki Crivit z Lidla, a nawet podróbkę stroju teamu Trek Segafredo od Chinczyka. Wszystkie te ciuchy się nie umywają do koszulki Questa. Assos może dlatego, że to dość stary model i nie do końca mój rozmiar (trochę za duża, ale darowanemu koniowi nie patrzy się w zęby), Castelli pewnie dlatego, że to seria produktów "Fan", a więc dla kibiców kolarstwa, a nie dla zawodników, a reszta to reszta. Koszulka z Quest leży idealnie, materiały, z których ją uszyto są bardzo miłe w dotyku i przyjemne, świetnie pracują i oddychają, odprowadzają wilgoć wzorowo. Koszulka jest lekka i nie podnosi mi się na biodrach nigdy, rękawy świetnie się opinają na rękach. Jakość szycia - mistrzostwo. Jeszcze jako ciekawostkę dodam, że np Castelli dość latwo zniszczyć (zaraz zmechaciła się lekko od plecaka, to tu, to tam zaciągnąłem ją rzepem od rękawiczki... A Quest? W tej koszulce zaliczyłem swego czasu (rok temu) epicką glebę, po której trafiłem do szpitala z utratą pamięci i wstrząśnieniem mózgu. Na całym ciele miałem kilka głębokich szlifów. Na koszulce nie ma żadnych śladów zużycia.
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Ok dzięki za info,powiadasz że warto się zainteresować.Ciekawe jak wypada wkładka w tych spodenkach Questa.Trzeba chyba zakupić i przetestować bo jakoś mało opini o niej .
Puncu Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 (edytowane) Zamontowałem przedni hamulec do Two4Playera. Dokręcony, wyregulowany i odtłuszczony. Po co mi przedni hamulec w streecie? A no bo m.in. z tym rowerem wybieram się na Bochnia Freeride Jam Edytowane 26 Kwietnia 2018 przez Puncu 1
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 O spodenkach nic nie powiem, bo nie używałem. Ale koszulka moim zdaniem jak najbardziej jest warta każdej złotówki. 2 minuty temu, Puncu napisał: bo m.in. z tym rowerem wybieram się na Bochnia Freeride Jam Oj, będzie się działo.
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Ja niestety kontynuuję swój tydzień bez roweru Ale Ślęża nie daje o sobie zapomnieć
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 (edytowane) 16 minut temu, mirekh napisał: Wodzisz na pokuszenie I to nawet nie za 30 srebrników, ale za 7,50+8,80 Edytowane 26 Kwietnia 2018 przez Gość
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 19 minut temu, mirekh napisał: Wodzisz na pokuszenie a nawet "wozisz na pokuszenie".
lary84 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Godzinę temu, hanus napisał: Brower Narobiłaś mi smaka
Stryjek Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zmieniłem owijkę więc test musiał być 2
hanus Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 I to nawet nie za 30 srebrników, ale za 7,50+8,80 Akurat na pierwszym planie te ceny. Nie mogli z tyłu nakleić? :-PTak apropo, kocham każdą pszenicę! A do IPA Noe mogę się przekonać, chociaż ten ukiel całkiem spoko ;-)
Antyszprycha Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 5 godzin temu, vandit napisał: nowy orzeszek Podoba mi się ! 1
lukaszwasil Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) W stronę burzy... Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez lukaszwasil
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 12 godzin temu, hanus napisał: Brower I love this!!! Birofilia To jest to!
Pitt35 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 13 godzin temu, hanus napisał: Brower Ja tam widzę kolarskie izotoniki które są świetne. Browar to się w domu pije
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Stajnia oznakowana. Oby nikt nigdy nie był zmuszony do korzystania z tych informacji.
Puncu Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) @Łabędź, a grupa krwi to po jakiego grzyba? Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez Puncu
Zalas Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) Ratownicy itp i tak z tej informacji nie kożystają. Ludzie sobie tatułują grupę, noszą nieśmiertelniki itp. Ale każdy może sobie kupić jaką grupę chce i przetoczą ci złą krew i będzie dupa. Dla tego zawsze robią badania na grupę a nie tłoczą byle co. Jedyną rzeczą jak może ci pomóc jest branzoletka życia czy jakoś tak na której są twoje dane, krew itp o takie coś można się chyba w szpitalu postarać. O a dokładniej pierwszy lepszy wpis z google: "Nawołują też, by każdy nosił przy sobie specjalną "Identyfikacyjną kartę grupy krwi", popularnie zwaną "krewkartą". Można ją otrzymać w placówkach medycznych, uprawnionych do badań grup krwi. W razie wypadku, może ona ocalić życie, bo samo ustalenie grupy krwi trwa około godziny. Tylko ta plakietka jest wiarygodnym źródłem informacji dla ratowników. - Wszelkie opaski, obrączki, bransoletki z wygrawerowaną grupą krwi nie mają dla nas kompletnie znaczenia – mówi anestezjolog z legnickiego szpitala." Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez Zalas
nctrns Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Wczoraj na grupowej jeździe złapała nas burza 1
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) 39 minut temu, Zalas napisał: Wszelkie opaski, obrączki, bransoletki z wygrawerowaną grupą krwi nie mają dla nas kompletnie znaczenia – mówi anestezjolog z legnickiego szpitala." O szlag. No to nie wiedziałem o tym nawet. Ech. To będę mówił, że jestem miłośnikiem orzeszków ARacHiDowych. Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez Gość
Rekomendowane odpowiedzi