Pete Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 6 minut temu, lukaszwasil napisał: Jak zdjęcie ode mnie to muszą być lasy No jak lasy, to lasy
gregor1-79 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Jedna z niewielu chwil gdy trzeba było jechać na najlżejszym.
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Kocham Puszczę Niepołomicką. Nie dość, że jest czyste powietrze wśród wiekowych drzew, to jest też tam dużo prostego, równego jak stół asfaltu, o małym natężeniu ruchu, cisza, spokój. A dziś, na odcinku tzw "Żubrostrady", drogę przecięło mi kilka dzików. I pisząc "dzików" nie mam na myśli wypasionych kolarzy, ale małe warchlaki, takie słodkie, w paski... Strasznie się ucieszyłem. Potem sobie uświadomiłem, że w pobliżu może gdzieś być ich matka i może nie być wesoło. Ale obeszło się bez nieprzyjemnych przygód.
Antyszprycha Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Ja chyba w takiej sytuacji zanuciłbym sobie znana wszem i wobec rymowanie „dzikie jest dziki itd „ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 33 minuty temu, Antyszprycha napisał: Ja chyba w takiej sytuacji zanuciłbym sobie znana wszem i wobec rymowanie „dzikie jest dziki itd „ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Dzik ma bardzo ostre kły... Kto potyka w lesie dzika, ten na drzewo zaraz znika...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 9 minut temu, SpiderMAN napisał: ten na drzewo zaraz znika... No. Tylko weź tu z rowerem na drzewo zniknij.
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Teraz, Łabędź napisał: No. Tylko weź tu z rowerem na drzewo zniknij. Zmyka chyba było... Trudno, cóż począć...
Nemrod Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 "...kto spotyka w lesie dzika ten na drzewo szybko zmyka."
Puncu Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Potem sobie uświadomiłem, że w pobliżu może gdzieś być ich matka i może nie być wesoło. Ale obeszło się bez nieprzyjemnych przygód.Na pewno wystraszyły się Twoich opon
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 3 minuty temu, Puncu napisał: Na pewno wystraszyły się Twoich opon Na żywo zobaczysz, że nie wyglądają aż tak strasznie.
Antyszprycha Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 W końcu egzo bo jakoś mało kręcenia w tym roku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
egzo23 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Rozkręcę się. Po glebie na MTB na górala jeszcze nie wsiadłem.
Antyszprycha Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Teza szosę ujeżdżać Trzymam za słowo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
egzo23 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Dziękuję. To jest klatka z filmu, który właśnie montuję. Zakręt z prędkością około 50 km/h
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Pocieszajka z okazji braku roweru.Wyrwałem na OLX za 40%ceny nowego.Baaardzo zaprzyjaźniłem się z bukłakiem a Nie wszędzie jest sens targać 25 litrowy plecak
Wojtek Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 20 minut temu, zibi_j1 napisał: Pocieszajka z okazji braku roweru. Wyrwałem na OLX za 40%ceny nowego. Baaardzo zaprzyjaźniłem się z bukłakiem a Nie wszędzie jest sens targać 25 litrowy plecak Ale, że różowy?? Żartuję, pewnie jest czerwony tylko tak zdjęcie wyszło. Też dłuższej wyprawy teraz sobie nie wyobrażam bez bukłaka.
kozi Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Wczoraj wracając z nocnej jazdy trafiłem na taki widok. Zdjęcie zrobione ok 5 rano, tuż przed wschodem słońca 4
pizzaq Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 @zibi_j1 a męskich nie było? Nie przejmuj się, mnie tak zawsze pytają jak widzą pomarańczowy telefon Deszcz, nie deszcz, kręcić trzeba. Mimo kiepskiej pogody i silnego wiatru jestem zadowolony z wyniku. Taka kadencja na nowym napędzie przychodzi bez większego problemu. Przeciętna ponad 21 km/h też nie byle co 19 godzin temu, Łabędź napisał: No. Tylko weź tu z rowerem na drzewo zniknij. No, w SPD trochę ciężko....
Rekomendowane odpowiedzi