Andrzej Sawicki Opublikowano 14 Lutego 2018 Opublikowano 14 Lutego 2018 "Zima" w lubuskiem albo dlaczego @SzajBajk tak się cieszył na widok śniegu. 1
Puncu Opublikowano 14 Lutego 2018 Opublikowano 14 Lutego 2018 Sprawiłem sobie powerbank z panelem słonecznym. A po lewej dla porównania mój LG Spirit 1
Gość Opublikowano 15 Lutego 2018 Opublikowano 15 Lutego 2018 Mój Ruucik dostał nowe opony CX 35C. Żałuję jednak, że nie mają brązowych ścianek - rower stracił na uroku. Trzeba jednak szykować niezły kawał gotówki na Panaracer albo Challenge
Andrzej Sawicki Opublikowano 15 Lutego 2018 Opublikowano 15 Lutego 2018 @de Villars Specjalnie dla Ciebie wspomnienie lata z patelnią 11-34.
Andrzej Sawicki Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Dobrze widoczne spodnie to również trwałe "pieczątki" na łydkach. Edytowane 16 Lutego 2018 przez Andrzej Sawicki
Szczepan Opublikowano 17 Lutego 2018 Opublikowano 17 Lutego 2018 Yarpenn, piękne tereny Las Kolanowski 2
Motke Opublikowano 17 Lutego 2018 Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Dzisiejsze zdjęcie z dzisiejszej przejażdżki ROWEREM nad jezioro Miedwie. "Uaa uaa! Rączki w górę!". Edytowane 17 Lutego 2018 przez Motke
Zalas Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Opublikowano 17 Lutego 2018 47 minut temu, Motke napisał: Dzisiejsze zdjęcie znad jeziora Miedwie. "Uaa uaa! Rączki w górę!" Byłem kiedyś nad Miedwiem, bardzo ładne jeziorko... ale co to foto ma wspólnego z rowerem?
Gość Opublikowano 17 Lutego 2018 Opublikowano 17 Lutego 2018 Wkładki rowerowe termoformowalne na moje nierówne płetwy
PawełZ-Biohazard Opublikowano 17 Lutego 2018 Opublikowano 17 Lutego 2018 Witam Was moi drodzy POSZUKUJE INFO I ZDJĘĆ :):):):) opiszę pokrótce, chcę złożyć accent peak 29 i głównie zależy mi na zdjęciach i funkcjonalności krótkiego mostka z kierownicą minimum 720 (zresztą jaką kolwiek) i tu psikus, z ROGAMI większość zdjęć z google po wpisaniu "accent peak 29" są na ustawieniu mostku na negatyw bez rogów (jak dla mnie) z mało funkcjonalnym ustawieniem, bo wygląd to nie wszystko. ścigam się w MTB a do końca nie wiem czy to będzie spełniało swoją funkcję, zamierzam w tą ramę wsadzić amor R.S 120 air. czy ktoś podeśle mi na PW swoje rowerki z rogami i opisem jaki mostek, kiero. i rogi. niech ktoś poratujeeeee!!!!!
Zalas Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Opublikowano 17 Lutego 2018 17 minut temu, PawełZ-Biohazard napisał: Witam Was moi drodzy POSZUKUJE INFO I ZDJĘĆ :):):):) opiszę pokrótce, chcę złożyć accent peak 29 i głównie zależy mi na zdjęciach i funkcjonalności krótkiego mostka z kierownicą minimum 720 (zresztą jaką kolwiek) i tu psikus, z ROGAMI większość zdjęć z google po wpisaniu "accent peak 29" są na ustawieniu mostku na negatyw bez rogów (jak dla mnie) z mało funkcjonalnym ustawieniem, bo wygląd to nie wszystko. ścigam się w MTB a do końca nie wiem czy to będzie spełniało swoją funkcję, zamierzam w tą ramę wsadzić amor R.S 120 air. czy ktoś podeśle mi na PW swoje rowerki z rogami i opisem jaki mostek, kiero. i rogi. niech ktoś poratujeeeee!!!!! Myślę, że to raczej słaby temat na poszukiwanie tego typu materiałów, ale życzę powodzenia Też się swojego czasu zastanawiałem nad Peakiem i faktycznie bardzo mało jest zdjęć w necie
Gość Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) 10 godzin temu, PawełZ-Biohazard napisał: Witam Was moi drodzy POSZUKUJE INFO I ZDJĘĆ :):):):) opiszę pokrótce, chcę złożyć accent peak 29 i głównie zależy mi na zdjęciach i funkcjonalności krótkiego mostka z kierownicą minimum 720 (zresztą jaką kolwiek) i tu psikus, z ROGAMI większość zdjęć z google po wpisaniu "accent peak 29" są na ustawieniu mostku na negatyw bez rogów (jak dla mnie) z mało funkcjonalnym ustawieniem, bo wygląd to nie wszystko. ścigam się w MTB a do końca nie wiem czy to będzie spełniało swoją funkcję, zamierzam w tą ramę wsadzić amor R.S 120 air. czy ktoś podeśle mi na PW swoje rowerki z rogami i opisem jaki mostek, kiero. i rogi. niech ktoś poratujeeeee!!!!! Ja mam Peaka 29 w rozmiarze L. I szczerze powiem, nie bardzo rozumiem co Ci to da że zobaczysz zdjecie roweru z krótkim mostkiem albo rogami? Poza tym zamieszczałem tu juz zdjęcia mojego Peaka nawet z rogami. Rogi szybko zdjąłem, bo przy tak szerokiej kierownicy 720 wyglądało brzydko, i nie korzystałem z tego. Rogi przerzuciłem do trekinga gdzie jest kiera 560 i to wyglada dobrze i korzystam z nich. Mostek mam 90 mm na plus 3. Kierownice oryginalna miałem prostą. Ale zmienilem na gięta, tylko ze wzgledu na to zeby sprawdzić jak będzie mi sie jezdzic na wyżej ustawionej kierownicy. Ale tez zamierzam wrócić do starej prostej, bo z prostą bardziej mi sie rower podobał. Poza tym słaby temat sobie wybrałeś do takich poszukiwań. Bo to temat "codziennie jedno zdjecie" a nie "Zdjecia Peaka 29" Żeby nie było poza glownym tematem zamieszczam jedno zdjęcie mojego Peaka 29 który właśnie powstaje na moim komputerze, i będzie wydrukowany na drukarce 3D Edytowane 18 Lutego 2018 przez Gość
Andrzej Sawicki Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Przecież nie będę targał w ręce. Dzisiaj pożegnanie ze starym MTB - i fantami do niego. 2
Zalas Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Opublikowano 18 Lutego 2018 6 godzin temu, Kruup napisał: Poza tym słaby temat sobie wybrałeś do takich poszukiwań. Bo to temat "codziennie jedno zdjecie" a nie "Zdjecia Peaka 29" Słabe miejsce do poszukiwań to fakt. Ale zdjęcie Peaka ja najbardziej może być W końcu to rower 1
Zalas Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Opublikowano 18 Lutego 2018 2 godziny temu, Azzader napisał: Pozdrowienia ze Śnieżki!!! No i? Stary... To temat ROWEROWY!... Dla przykładu, spędziłem w tym tygodniu, parę dni w Tatrach i mam kupę fajnych fotek. Jak myślisz, ile ich tutaj wrzuciłem?
suqub Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 No i? Stary... To temat ROWEROWY!... Dla przykładu, spędziłem w tym tygodniu, parę dni w Tatrach i mam kupę fajnych fotek. Jak myślisz, ile ich tutaj wrzuciłem?Ja tam koła widzę na horyzoncie
Puncu Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Troche kombinowania, czyszczenia i rzeźbienia w G ale udało się, amor obniżony, nasmarowany i zalany olejem. Pełne 78mm skoku 1
Zalas Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) 52 minuty temu, Puncu napisał: Troche kombinowania, czyszczenia i rzeźbienia w G ale udało się, amor obniżony, nasmarowany i zalany olejem. Pełne 78mm skoku I mój Big Hit w tle <3 Godzinę temu, klu napisał: 2 x S2+ Też próbowałem zrobić kiedyś takie foto ale mój telefon robi zdjęcia jak kalkulator wysmarowany kupą Edytowane 18 Lutego 2018 przez Zalas
Rekomendowane odpowiedzi