Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, de Villars napisał:

Natomiast na co dzień widuję sporo ludzi rozkraczonych na rowerze na skutek ekstremalnego obniżenia siodełka i bynajmniej nie wykonują żadnych ewolucji. Jakaś moda czy ki pieron?

Sprzedawcy w marketach nie wiedzą, to i nie tłumaczą prawidłowej wysokości siodełka.

Opublikowano

Projekt skonczony troche szosa (opona 1.1) troche fittnes . naped w koncu 3×10. Sztywniak na ramie ghost spidline 7500.dzis byla proba na ulicy przy domu 

20171216_144133.jpg
Opublikowano

Dzisiaj było tak...805fd6530bfda471a8007630793a46f1.jpgb2f6e85641ac861fae7a6ebb38d38bcf.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
11 minut temu, lukaszwasil napisał:

Dzisiaj było tak...

Pięknie :)

Opublikowano
16 minut temu, janek69 napisał:

Piękna LIV Avail czeka na wiosnę

To Twój?

Opublikowano
49 minut temu, Franz Mauer napisał:

To Twój?

żony, chłopaki nie latają na LIV :-)

Opublikowano

Szkoda,bo byłem ciekaw jak jeździ się na teoretycznie damskiej wersji szosówki, czy są jakieś zauważalne (poza siodełkiem) różnice?

Opublikowano
10 minut temu, Franz Mauer napisał:

Szkoda,bo byłem ciekaw jak jeździ się na teoretycznie damskiej wersji szosówki, czy są jakieś zauważalne (poza siodełkiem) różnice?

Na moje oko różowa owijka ;) A przy okazji ładna bestia (rower, nie żona).

Opublikowano
2 minuty temu, pizzaq napisał:

Na moje oko różowa owijka ;)

W zasadzie co kto lubi ;) Nota bene widziałem już zawodników, którzy mieli dopasowane owijki do koloru strojów Lampre i różu tam nie zabrakło ;) 

Opublikowano

Odniosłem się do mojej sytuacji domowej: córa do czasu uznawała kolor różowy, jednak przy zakupie roweru 24' zdecydowanie wybrała czarny chociaż obok miała do wyboru z różowymi akcentami. Młody za to po męsku: czarny z czerwonymi dodatkami, wcześniejszy był odwrotny. Przy okazji sam mam pomarańczowy telefon i koleżanki żony wrzucają mi wciąż pytaniami: "czy męskich nie było?" :D

Opublikowano
41 minut temu, Franz Mauer napisał:

Nawet nie próbowałem na niego siadać z racji MASY xD,  z opisu wynika, że geometria jest dopasowana pod kobiety i chyba głównie o to chodzi .

Tak to jest jak chłopy dyskutują o kolorach :D . Przed chwilą żona powiedziała, że to jest kolor amarantowy  a nie różowy . Ja się poddaje :D

Opublikowano
18 minut temu, janek69 napisał:

Tak to jest jak chłopy dyskutują o kolorach :D . Przed chwilą żona powiedziała, że to jest kolor amarantowy  a nie różowy . Ja się poddaje :D

Nie podążajmy tą drogą.... teraz każdy grzecznie swoje wiaderko ze śmieciami i biegusiem. Ja mogę to robić kiedy chcę, nawet pytać o pozwolenie nie muszę ;)

Opublikowano
Godzinę temu, pizzaq napisał:

Nie podążajmy tą drogą.... teraz każdy grzecznie swoje wiaderko ze śmieciami i biegusiem. Ja mogę to robić kiedy chcę, nawet pytać o pozwolenie nie muszę ;)

W końcu Panem domu jestes. ☺

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, janek69 napisał:

Piękna LIV Avail czeka na wiosnę :x

IMG_1653.JPG

Piękna. Moja estetyka :x 

Ceny powyżej 3 tys. Ten rower będzie mi się śnił po nocach 9_9

Edytowane przez Beata Koban
Opublikowano

Zmienił bym owijkę na czarną i bym latał :)
Na góralu latam na damce... Nikt nie wie. ;)

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
42 minuty temu, egzo23 napisał:

Zmienił bym owijkę na czarną i bym latał :)
Na góralu latam na damce... Nikt nie wie. ;)

Rower jak rower ale ramę ma malutką.

Opublikowano

Ja jestem malutki. Więc rama jak mój rozmiar, to by była :)

Opublikowano
4 godziny temu, revolta1 napisał:

20171216_184617-01.jpeg

ale piękny, tyle że nie wiem czy umiałbym na takim jeździć ;) Wąskie opony jakoś, a czy one w ogóle tam są???? :D

Opublikowano

Tez bede sie dopiero uczyl najwezej bylo zawsze 2.1 cala . tu jest 1.1 cala . 6,2 cisnienie w oponie . no zobaczymy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...