Zalas Opublikowano 14 Września 2017 Autor Opublikowano 14 Września 2017 Ja w Styczniu wpisałem skrzynkę na narzędzia na listę rzeczy do kupienia. Dalej trzymam narzędzia w pudełku po butach
pitmax Opublikowano 15 Września 2017 Opublikowano 15 Września 2017 Czas na mały facelifting , nowy kokpit już jest, czekam tylko na chwyty
Zalas Opublikowano 15 Września 2017 Autor Opublikowano 15 Września 2017 1 godzinę temu, pitmax napisał: Czas na mały facelifting , nowy kokpit już jest, czekam tylko na chwyty Ładniutki Ale ja się bał bym śmigać na karbonowej kierze Za to do mnie trafił staruszek na renowację i docelowo ma zastąpić mojego miejskiego szczura który już się trochę wysłużył Zastanawiam się czy zostać przy projekcie szosy czy zrobić go na single-speeda (mam do tego większość potrzebnych materiałów)?
Gość Opublikowano 15 Września 2017 Opublikowano 15 Września 2017 Jeśli masz już szosę, to dawaj na single'a!
egzo23 Opublikowano 15 Września 2017 Opublikowano 15 Września 2017 Fajna szoska, reanimowałem podobną Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Zalas Opublikowano 15 Września 2017 Autor Opublikowano 15 Września 2017 @egzo23 lubię stare rowery @Sziva sytuacja wygląda tak. Posiadam zjazdówkę, crossówkę i szczura-starego holendra przerobionego na SS. W domu stoi jeszcze szosa (nie moja) ale mogę używać kiedy chcę (troszkę przymała na mnie). Teraz nabyłem od ziomka tę szosę ze zdjęcia i aktualnie jest w stanie nie nadającym się do jazdy dla tego zastanawiam się ponieważ podoba mi się koncepcja takiej old school'owej szosy lecz uważam że bez awaryjny single speed jest w pełni wystarczający do miasta. No i cholera nie wiem co zrobić. Chyba na razie wykrzesam ile się da z tego co jest a ewentualnie potem będę myślał nad przeróbkami
egzo23 Opublikowano 15 Września 2017 Opublikowano 15 Września 2017 Dużo radości sprawia odratowanie takiego roweru. Ta szosa została w stanie niezmienionym jeśli chodzi o osprzęt. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Zalas Opublikowano 15 Września 2017 Autor Opublikowano 15 Września 2017 19 minut temu, egzo23 napisał: Dużo radości sprawia odratowanie takiego roweru. Ta szosa została w stanie niezmienionym jeśli chodzi o osprzęt. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Ja też po części na razie będę się tego trzymał i będę ratował co się da, lecz nie mam zielonego pojęcia co w tej szosie jest seryjne. Wiem tyle, że przednia opona z decathlonu
egzo23 Opublikowano 15 Września 2017 Opublikowano 15 Września 2017 W tej pokazanej wyżej nieorganiczne są opony i owijka. Reszta ori... I baaardzo stara. Aczkolwiek w świetnym stanie. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 Poranna przejażdżka rowerkiem, fajne zdjęcie
Zalas Opublikowano 16 Września 2017 Autor Opublikowano 16 Września 2017 Jedna bestia uwieszona, a spec nabawił się naklejek Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Yarpenn Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 Zapoznajemy się z nowym rowerem Średnia poszła (dla mnie) znacząco w górę, a to dopiero początek Mega, mega frajda P.S. Zamieściłem dziś na YT nowy film na temat bukłaka i plecaka od Deutera - osobiście uznaję to za najlepsze rozwiązanie na dalsze jazdy na rowerze Link tu: https://www.youtube.com/watch?v=d1HPXq1mTo0
Gość Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) . Edytowane 8 Stycznia 2021 przez Gość
Gość Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 No i z głowy jazda na MTB na kilka dni . W serwisie rowerowym stała się tragedia, ale z racji tego, że dogaduję się z pracownikami i również jeżdżą na rowerach, to postanowiłem na własny koszt zamówić nowy. Chcieli dobrze, bo był lekko skrzywiony. Niestety jest to niestandardowy hak od TREKa i trzeba było utopić trochę grosza.
Puncu Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 Ja wylądowałem we Wiedniu Z obserwacji zauważyłem że górują tu stare szosy i gravele.Ale ja zawsze coś znajdę. BMX Party. 2
Gość Opublikowano 17 Września 2017 Opublikowano 17 Września 2017 Dzisiaj wymieniłam gumowe gripy na miękkie silikonowe. Zobaczymy, jak się sprawdzą.
Gość Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Za oknem lało, więc wytargałam z piwnicy trenażer magnetyczny i zaprzegłam do roboty aluminiowego Gianta.
Papynsky Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Jakby to nie brzmiało, dziś zabawa z pedałami.
Zalas Opublikowano 19 Września 2017 Autor Opublikowano 19 Września 2017 A ja wczoraj w przypływie ładnej pogody wyciągnąłem fulla na mały urban freeride
Gość Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 A zastanawiałem się na jakim rowerze będę jeździł w deszcz Przywróciłem do użytku KROSS Evado 6.0 (brat nie czyścił go od około roku) i kupiłem pierwsze lepsze błotniki jakie były dostępne w sklepie. Ciśnienie w oponach zmniejszone o 1 bar i wszystko wyczyszczone po to, aby po pierwszej deszczowej przejażdżce czyścić od nowa Co jak co, ale według mnie wygląda elegancko...
Andrzej Sawicki Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Standardowe miejsce pierwszego postoju na niektórych trasach. Chyba widać, dlaczego. 1
Wojtek Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Trzeba być twardym nie mientkim odrobina deszczyku nie może przeszkadzać w dojeździe do pracy.
Rekomendowane odpowiedzi