Gość Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Fotka podsumowująca dzisiejszy forumowy wypad do Kampinosu. Cała relacja tutaj:
Puncu Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Nie mam zdjęcia z dzisiaj bo zapomniałem telefonu Ale nic straconego! Warunki identyczne! 13.03.2016r. 2
Iwona Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) 13 minut temu, Puncu napisał: Nie mam zdjęcia z dzisiaj bo zapomniałem telefonu Ale nic straconego! Warunki identyczne! 13.03.2016r. Zemdliło Was ??? Mi to wygląda na trzy pawie .... Edytowane 3 Września 2017 przez Iwona
Puncu Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 1 minutę temu, Iwona napisał: Zemdliło Was ??? Mi to wygląda na trzy pawie .... Suszymy to co mokre
Zalas Opublikowano 3 Września 2017 Autor Opublikowano 3 Września 2017 10 minut temu, Puncu napisał: Suszymy to co mokre Skład nawet taki sam tylko jeden rower się nie zgadza
Puncu Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 1 minutę temu, Zalas napisał: Skład nawet taki sam tylko jeden rower się nie zgadza Ty możesz Duszanowe zdjęcie wrzucić
aju Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 10 godzin temu, M.C napisał: Fajny widok
Gość Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 Szybki objazd Szczecina, wczorajsze popołudnie. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
M.C Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 2 godziny temu, aju napisał: Fajny widok Dzięki, mieszkam w Dublinie i niektóre widoczki są bardzo unikalne. Zdjęcie zostało zrobione na górze 450m n.p.m. A wyjechałem znad morza widocznym tam w tle
Andrzej Sawicki Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 Piszczało na zakrętach. Musiałem użyć argumentów, aby się dostać do łożysk.
Gość Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 Fotka mojego nowego napędu. Stary zajechałem w miesiąc Szczegóły tutaj:
Gość Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 (edytowane) . Edytowane 8 Stycznia 2021 przez Gość
Franz Mauer Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 @Łabędź a kierownica po której stronie?
Nemrod Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 35 minut temu, Łabędź napisał: Otwieranie paczki z pierwszą w życiu szosą. Używana, ale w świetnym stanie. Myślałem, że Angole tylko w samochodach mają wszystko na odwrót, w rowerach jakie może mieć znaczenie ruch lewostronny... Ano, może: tylny hamulec w klamce z lewej strony. :-D Poza tym faktem, wszystko mnie zachwyca dziś. Dodaj zdjęcie w temacie z rowerami już złożonej . Ciekawy jestem cóż to takiego...
Franz Mauer Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 @zibi_j1 nawiązując do poprzedniego przytoczonego postu zwórciłem uwagę na Twoje obawy co do kół. Nie powinieneś miec z nimi żadnych problemóœ nawet przy 28 szprychach. Jeśli dobrze pamiętam to one są stalowe i nie są cieniowane, więc przy tak mocnych obręczach powinny działać dobrze.
Puncu Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 A co do ruchu lewostronnego. Z rowerem to ma mało wspólnego, nie tylko Anglicy tak mają ale i Francuzi i inne kraje. Głównym powodem jest to, że właściciele motocykli są przyzwyczajeni do przedniego hamulca z prawej. W Angli tak się przyjęło
Red Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 Otwieranie paczki z pierwszą w życiu szosą. Używana, ale w świetnym stanie. Myślałem, że Angole tylko w samochodach mają wszystko na odwrót, w rowerach jakie może mieć znaczenie ruch lewostronny... Ano, może: tylny hamulec w klamce z lewej strony. :-D Poza tym faktem, wszystko mnie zachwyca dziś.No mają hample odwrotnie. Związane z lewostronny ruchem ulicznym.
Andrzej Sawicki Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 Żarski singletrack (czyli popularna ścieżka wędkarzy). Ma nawet swój segment na Stravie.
wojtalski Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 Jezioro GardaWysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka 1
Gość Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 4 godziny temu, Puncu napisał: A co do ruchu lewostronnego. Z rowerem to ma mało wspólnego, nie tylko Anglicy tak mają ale i Francuzi i inne kraje. Głównym powodem jest to, że właściciele motocykli są przyzwyczajeni do przedniego hamulca z prawej. W Angli tak się przyjęło No mi kumpel wmawiał, że ma to jednak związek z ruchem lewostronnym. Jak jest gdzieś zwyczajowo ruch prawostronny, to gdy skręcasz w prawo, sygnalizowanie skrętu jest mniej istotne i można pominąć, jeśli trzeba w tym czasie przyhamować. Ważniejsze jest, żebyś mógł skutecznie hamować (prawą ręką) gdy skręcasz w lewo, bo to są skręty dużo bardziej kolizyjne, więc warto je sygnalizować. Dlatego u nas jest tylny hampel z prawej. Analogicznie - odwrotnie w krajach o ruchu lewostronnym.
Rekomendowane odpowiedzi