Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LBiKp2X.jpg

Brzydka jak noc i niewygodna, ale zapier... Pożyczyłem rower szosowy, aby sprawdzić, czy chcę. Chcę.

Opublikowano

Świat pełen jest czarownic...

Czarodziejki też bywają! :)

Czarownica.jpg
Opublikowano

Wczoraj miało być 30 km wyszło 47, dziś też miało być wieczorne 30 km, wyszło 55 km :)

Marcin Slawek.jpg
Opublikowano

Połowa mieszkania w częściach żeby zrobić remont tylnego zawieszenia :P

20170909_190720.thumb.jpg.88360fb01054fe595103f4b77547a36c.jpg

Opublikowano

Tak oto wracałem wieczorem ścieżką rowerową wzdłuż naszego Bałtyku, co chwilę przerwa żeby podziwiać widoki. Coś niesamowitego. Już poza sezonem, więc można było normalnie pojeździć ;) 

powrót_morze.jpg
Opublikowano
1 godzinę temu, m4rvell0us napisał:

Tak oto wracałem wieczorem ścieżką rowerową wzdłuż naszego Bałtyku, co chwilę przerwa żeby podziwiać widoki. Coś niesamowitego. Już poza sezonem, więc można było normalnie pojeździć ;) 

powrót_morze.jpg

Rany, jak ja zazdroszczę takiej jazdy! Znaczy, pozytywnie zazdroszczę ;) 

Opublikowano

Pozdrawiam
1ec494813c187868a791592ef27fec70.jpg

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Pozdrawiam Szajbajkow

Edytowane przez Gość
Opublikowano

stosujmy się do regulaminu, modzi niech robią swoje i będzie ok

DSC_1707.JPG

Opublikowano (edytowane)
Dnia 10.09.2017 o 19:50, egzo23 napisał:

Pozdrawiam
1ec494813c187868a791592ef27fec70.jpg

O, Giant Contend 2. Jak się sprawuje ta maszynka? Jestem właśnie zainteresowany tym rowerem z wiadomych przyczyn. Nie jest to bynajmniej miłość do asfaltów.

Edytowane przez Red
Opublikowano

To tylko rama i widelc z contenda 2 :)
Reszta to moja inwencja twórcza. Tiagra 4700, fulcrum racing 5lg, rurki ritcheya... Sama rama i widelec bez najmniejszych zastrzeżeń. Reszta osprzętu również. Przebieg na dziś 1100 km.

Opublikowano
18 minut temu, Zalas napisał:

Piękna maszyna. Ja bym jej tylko dodał niebieski zacisk sztycy albo zabrał wszystkie kolory i zostawił samą czerń

dzięki :) całego niebieskiego się nie pozbędę bo musiałbym majstrować przy manetkach na widelcu i damperze :P propozycja z zaciskiem sztycy już była, szukałem nawet ale jakoś nie mam parcia, prędzej będę szukał kapturków na wentyle. Jak wrócą spd to będzie mniej niebieskiego ;)

• Administrator
Opublikowano

Dla przypomnienia. W tym temacie wstawiamy jedno zdjęcie dziennie. Posty zawierające więcej niż jedno zdjęcie lub kolaż zdjęć będą usuwane.

Opublikowano
2 godziny temu, Admin napisał:

Dla przypomnienia. W tym temacie wstawiamy jedno zdjęcie dziennie. Posty zawierające więcej niż jedno zdjęcie lub kolaż zdjęć będą usuwane.

Dziękuję za pomoc i usunięcie tej g-burzy ;)

Wracając do tematu. Mnie ostatnio spotkała taka niemiła niespodzianka w GX,e. Linka zamontowana była oryginalnie przez Srama.

21389180_1177602122340386_297090251_o.jpg
Opublikowano
9 godzin temu, Zalas napisał:

Linka zamontowana była oryginalnie przez Srama.

"Fachowa" robota. :/  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...