Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Genzo napisał:

hmm... którędy by tu...

20170913_072301.jpg

Bunny Hop lewą stroną i ogień dalej :D

Opublikowano

Uwaga uwaga! Mam szosę! Wreszcie się doczekałem :) Aktualnie na dotarciu i znalezieniu perfekcyjnej pozycji :)

Canyon Endurace CF SL Disc 8.0 :)

lece.jpg
  • Lubię to! 3
Opublikowano

64pS5Bd.jpg

Pierwsze SPD zainstalowane. Trzymajcie kciuki za moje zęby.

• Lubię to! 1
Opublikowano

od razu z grubej rury :P super zestaw. Suqub, pedały M8020 a buty ME7. Daj znać jak współpracują. Te XT świetny wybór, kumpel ma. Ja pewnie niedługo kupię je do fuela ale z butami muszę poczekać, najpierw trzeba zużyć M089 :P

Opublikowano

Dzięki@trollu. Z opisu wynika, że te buty najlepiej współpracują z M9020. Będziesz miał problemy z M9020

Opublikowano

Nowości :D8902c22c50871ebfb6b54ce6526e90ea.jpg

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dozbrajam się
0a4a8cee8cc97ad55b49ea356ba4cce9.jpg

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mam podobną walizkę z narzędziami - mąż mi w ramach prezentu kupił za pomoc przy remoncie łazienki :)

Musze jeszcze klucze płaskie sobie kupić w takim fajnym etui, bo mam pojedyncze sztuki i wiecznie się gdzieś zapodziewają.

Opublikowano

To od mamy na 21 urodziny dostałem. Dostałem dziś. Urodziny 27 września. Poza tym mam cały arsenał sprzętu

Franz, oczywiście że nie. Częściowo tak. Szczególnie nasady. Do starszych maszyn. I płaskie się też przydają

Opublikowano
2 minuty temu, Franz Mauer napisał:

Wy to wszystko do roweru? :P

U mnie obecnie rower jest na tapecie, ale na szafie mam jeszcze warsztat narciarski, a w pokoju warsztat kaletniczy - jak to stwierdziła ostatnio jedna znajoma: Ty jak wpadasz w jakąś pasję, to z całym mieszkaniem ;) Poza tym, narzędzi w domu nigdy dość i zawsze coś jeszcze by się przydało mieć :D 

Opublikowano

Taki męski arsenałek ;)

Poprawiam się: męski i Szivy arsenałek ;)

Opublikowano

Nie wspomniałem że mam jeszcze cały warsztat elekteonika ze wszelakim szpejem.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Sam nie jestem gorszy. Choć robię to stopniowo :)

Wczoraj nabyłem we Wrocku fajny klucz dynamometryczny Bontragera. Co prawda fabrycznie nastawiony jest na 5 Nm, ale do karbonu jak znalazł :) Mam co prawda podstawowy wychyłowy (chyba Topeak), ale nadal nie ufam swojej ręce i wolę taki z cyknięciem ;)

Narzędzie-klucz-dynamometryczny-Bontrager-T25.jpg
Opublikowano

Zestaw elektronika ma mąż w specjalnej skrzynce i czasami wolno mi tam zajrzeć i pożyczyć lutownicę ;) 

Opublikowano

Najlepsze...podobno końcówka była na stałe. Jednak moje kombinerki miały inne zdanie i teraz pasuje do wszystkich końcówek jakie posiadam ;)

Opublikowano

Lutownic to jak mam 4.. Do tego kilka mierników, ściągaczki i inny szpej.

Franz do dynamometryka się powoli szykuje. :)

Opublikowano

Zastanawiałem się nad nastawnym, ale to koszt powyżej 200 zł. W zasadzie wykorzystuje klucz tylko do roweru, więc 5 Nm w zupełności wystarcza, a koszt 89 zł nie jest jakimś wielkim wydatkiem.

Opublikowano

Ja również ostatnio trochę zmodyfikowałem swój azyl :) nie mieściłem się w skrzynkach wiec przeszedłem na stół :)

IMG_0208.thumb.JPG.d56d8bb1864e6853280d901a90e43b29.JPG

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zazdroszczę kąta - ja się muszę w kuchni gnieździć, a narzędzia mam poupychane w kartonach w pokoju.

Opublikowano

Nie chciałbym takiego kąta, bo w ogóle nie jeździłbym na rowerze tylko wiecznie przy nim grzebał :P

P.S. A jednak zazdraszczam ;)

Opublikowano (edytowane)

Przeprosiłem się z TREKiem i wróciłem troszkę w teren. Szosa sobie odpoczywa :D

zdjecie_11.jpg Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...