Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Godzinę temu, scric napisał: Dzisiaj było tak:) Piękny jest ten Roam 0. Miałem go brać zamiast KROSS Evado, ale niestety wybór padł wtedy na KROSSa. Piękna fotka!
Marti Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Podlaskie pozdrawia Wysłane z mojego Lenovo A806 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Miałem dziś nie wybierać się na przejażdżkę, no ale szajba zwyciężyła. Podczas robienia tego zdjęcia modliłem się, aby podmuch wiatru nie zepchnął rowerka do jeziorka Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez Gość
suqub Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Miałem dziś nie wybierać się na przejażdżkę, no ale szajba zwyciężyła. Podczas robienia tego zdjęcia modliłem się, aby podmuch wiatru nie zepchnął rowerka do jeziorka No risk no fun
Andrzej Sawicki Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Z niektórymi rzeczami to ja się nie lubię ścigać. Na szczęście tej burzy się nie spieszyło. 1
Marcin W Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Po długiej przerwie wkońcu nadszedł ten ukochany moment Jeszcze nie wyleczyłem kontuzji, lecz chęć by "depnąć" była większa...
Franz Mauer Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Miało padać a tu w mojej ulubionej Miękini udało się niedzielny trening zrobić
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zazdroszczę! W Warszawie leje od rana zrobiłem 20km wkoło dzielnicy bo już oszaleć chciałem ale po powrocie z skarpetek wykręciłem że szklankę wody
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 To samo dotknęło mnie. Mówię sobie, no wreszcie temperatura dla mnie a tu leje od rana. 20 dochodzi i nadal kapie.
Gishin Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 GIANT w swoim naturalnym środowisku
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Drugi albo trzeci tydzień po zakupie mojego TREK X-Caliber 8 --> wtedy nawet udało mi się wyrwać brata w trasę
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Chyba przesadzilem z "odchudzaniem" mojego roweru
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Biorąc pod uwagę wysokość siodełka, to przekrok jest niebezpiecznie blisko. Przy tej fakturze rury górnej, panowie mogą płeć zmienić w trybie natychmiastowym
Puncu Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 (edytowane) A po bułki jadę tak Nadaje się też do transportu jajek Edytowane 21 Sierpnia 2017 przez Puncu 1
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 @Puncu Przynajmniej przy pełnej amortyzacji nie potłuczesz niczego A i komar żaden pod powiekę nie wpadnie
Franz Mauer Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 16 godzin temu, Kufir napisał: Chyba przesadzilem z "odchudzaniem" mojego roweru Ostatnio byłem świadkiem rozmowy sprzedawacy w sklepie rowerowym ze sporej wielkości klientem zainteresowanym kupnem roweru. Po pytaniu sprzedawcy: "Czego Pan oczekuje od nowego roweru", odpowiedź Klienta : "chcę, aby był lekki,bo wtedy lepiej się podjeżdża pod górę". Na to sprzedawca nie czekajac ani chwili: " Tu w zasadzie problem cieżkiego podjeżdżania leży nie po stronie zbyt cieżkiego roweru tylko po stronie zbyt ciężkiego rowerzysty". Mina Klienta bezcenna. Ja zrobiłem się czerwony,bo inaczej parsknałbym śmiechem jak na stand-up'ie najwyższych lotów. Prawda boli, ale za to rozwiewa wszelkie wątpliwości Jako, że sprzedającym jest mój kolega zapytałem go potem,co mu do łba strzeliło aby tak gadać do klienta, któremu mógł sprzedać rower. Kolega stwierdził, ze to już nie pierwszy raz taki klient się zdarza, a po zakupie "lekkiego" roweru więcej ma problemów z tymi klientami i ich reklamacjami niż radości ze sprzedaży...Coś w tym jest. 1
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Też jestem zdania że lepiej odchudzić nasze ciało o pare KG niż rower. Wtedy lepiej się czujemy nie tylko podczas jazdy ale w każdym aspekcie naszego życia.
maciek1986pl Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) Wypad do Wapnicy nad jezioro Turkusowe WPN. Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez maciek1986pl 1
Zalas Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2017 4 godziny temu, Kufir napisał: Też jestem zdania że lepiej odchudzić nasze ciało o pare KG niż rower. Wtedy lepiej się czujemy nie tylko podczas jazdy ale w każdym aspekcie naszego życia. Ja akurat chciał bym w drugą stronę bo ważę 60kg przy 183cm No i w końcu małymi kroczkami wracam do gry Jeszcze uda się złapać trochę sezonu
Rekomendowane odpowiedzi