janek69 Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Czy to koniec triathlonu w Polsce ? Nowy znak !! ZAKAZ JAZDY W POZYCJI AERO !! 🤣
Puncu Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 29 minut temu, Zalas napisał: A cóż to do mnie dotarło? Ziemniaki?
Wojtek Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 13 minut temu, Puncu napisał: Ziemniaki? Mi w podobnym pudle przysłali materiały na budowę. Były to kolana preizolowane, ciekawe co Zalas dostał :D
Gość Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 @Zalas to jest pudło tekturowe z napisem Dartmoor ale skoro wywołuje ono u Ciabie takie zadowolenie... No cóż każdy ma jakiegoś bzika. Jedni lubią rowery inni celuloze 😉
Zalas Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Opublikowano 4 Marca 2019 3 minuty temu, PrzeLuka napisał: @Zalas to jest pudło tekturowe z napisem Dartmoor ale skoro wywołuje ono u Ciabie takie zadowolenie... No cóż każdy ma jakiegoś bzika. Jedni lubią rowery inni celuloze 😉 Tak naprawdę jestem kotem który dorwał się do komputera swojego pana. Lubie kartony
Kajgana Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 W wydawało mi się w niedzielę, że wymówka, że jest za zimno jest dobra. Na szczęście przekonałem się do 50 km i przy okazji zaobserwowałem takich świrusów, którzy przekonali mnie, że skoro im nie jest zimno, to ja też dam radę!
Kajgana Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 @nctrns oczywiście zgadleś. Uwaga dla krakusów i okolic. Objazd w kierunku Tyńca rozkopany. Dużo szkła. W Niedzielę droga na wprost pod autostradą mega bardzo błotnista.
nctrns Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 No to że rozkopane tam to się dowiedziałem wczoraj, ale błota nie było jeszcze
Gość Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Tam rozkopane jest już jakiś czas. I ruch wahadłowy, są światła.
Gość Opublikowano 8 Marca 2019 Opublikowano 8 Marca 2019 No to hej, pod te Tatry - siup! Dzisiejszy trening na lokalnych hopkach, którym dobiłem do pierwszego tysiąca kilometrów w tym roku. Prawie jak w górach. I choć, jak powszechne wiadomo, prawie* robi wielką różnicę, to i tak tam lubię trenować. * - w tym wypadku to "prawie" znów aż tak bardzo nie odstaje: nachylenie terenu na podjazdach na hopkach potrafi na tej mojej pętli sięgnąć nawet 14,4%, na zjazdach dokręciłem dziś nawet do 61,6 km/h. Jest się gdzie pobawić.
Mogles Opublikowano 8 Marca 2019 Opublikowano 8 Marca 2019 Pierwsza jazda od dawna ... wiatr nie pomagał ale widoki piękne 😇 1
pizzaq Opublikowano 8 Marca 2019 Opublikowano 8 Marca 2019 Chyba pierwsza w tym roku kontrola mokradła.
Franz Mauer Opublikowano 8 Marca 2019 Opublikowano 8 Marca 2019 @pizzaq rozumiem, ze z tego powodu w tym żółtym worku masz ciuchy na zmianę (na wszelki wypadek)?
pizzaq Opublikowano 8 Marca 2019 Opublikowano 8 Marca 2019 Teraz, Franz Mauer napisał: @pizzaq rozumiem, ze z tego powodu w tym żółtym worku masz ciuchy na zmianę (na wszelki wypadek)? "Nie, to jest zapasowa moszna, co już niejednokrotnie wyjaśniałem" odrzekł sucho pizzaq
Rekomendowane odpowiedzi